- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.581
Hamis arkadaslari tebrik ederim allahim saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah..
![]()
![]()
amin.teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamis arkadaslari tebrik ederim allahim saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah..
![]()
![]()
takma kafanı canım.kaç yaşındasın,kaç yılllık evlisin?
takamamaya calısıoruz ama ınankı olmuo helede ozellıkle blerek ve ısteyerek baskalarının yanında sormuolarmı az kalıo catlıorum yaaa ben bebek hastasıyım baskasının elin hc farketmez cok severım mıncıklarım ama artık yapamıorum ınan gulsevdamın dedıgı gbı korkar oldum k.valı bıgun onun bunun cocugunu sevecegne kendın dogur dedı cok zoruma gttı neyse amaaaaaaaan bosver desın desın dursun ben 2 bucuk seneye yaklaştım 26 yasındayım esım 35 canımm
Arkadaşlar ben bu belayı 10 yıl çektim nasıl olduğunu çok iyi bilirim bir sene önce yendim ben inanın bana korkacak hiç bir şey yok ben şimdi gülüyorum yıllarımı bunun içinmi feda etmişim diye
maşallah allah ım sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin ve bebeğini kucağına sağlıklı ve hayırlı bi şekilde almayı nasip etsin inşallah
tebrıkederım canım gozun aydın rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh...
![]()
gözünaydın!!! allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kolaycacık doğurursun umarım.
merhaba kızlaaaarbugün çok mutluyum çok şükür.dün gece üstte denedim.daha önce yapamıyordum ve çok iyi oldu.girdikten sonra,içinden çıkarmadan uzanabildim.çoook mutlu oldum
burda okuduğum kadarıyla bi çok kişi ilk zamanlar zevk alamıyor diye okumuştum ama bende ilk denediğimizde de dün akşam ki 4.denememizde de zevk aldım.aradakilerde alamamıştım.tam olmadı çünkü.normalde bebiş için 2 günde bir olması lazım ama(sperm kalitesinden dolayı) ama ben hergün denemek istiyorum alışmak için.hergün biraz daha rahat olsun ve değişik pozisyonlarda deneyebilmek için.bugün ikimizinde sınavı vardı uyuyacaktık ama inat ettim,iyi ki etmişim.inat edip,kesin olacak dersem oluyor tam olarak.gerilerim diye aparatla egzersiz yapıyodum ben 2 günde bir falan 9 cmle.gerek kalmasın artık diye uğraşıyorum.
yumurtlama günlerimdeyim,inşallah bunun da etkisiyle bişeyler olur.yine de bu konuyu düşünmeden yapmak istiyorum stres çok etkili oluyor çünkü. bide evlenmeden önce sivilcelerim olurdu benim stresten.evlenince geçer derlerdi.yendiğim günden beri 1-2 tane küçük sivilce haricinde çıkmadı
onları da ben rahat bırakmadım elimle.Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah yenmeyi ve bunu bir düzene koyup bol bol bebişi
![]()
canım benim allah mutluluğunu daim etsin 2 günde bir olmasının nedeni spermler 2 günde 1 mi yenileniyormuş pek anlamadım orayı yani kadınların yumurtlama döneminde hamile kalması gibi bişey mi bu
Kızlar dua edin bana da bebişim olsun12 haziran - 16 haziran arası adet olmazsam hamileyimdir inşallahhhhhhhhh
23 yaşındayım.Eşimde 28. genç anne olmak istiyorum.Bebişimin ellerinden tutup parklara gezmelere gidicez teyzeleri
İnşallah olur isteyen herkesin.
Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff![]()
iyi akşamlar kızlar,ben 8 cm takıldım kaldım,neden böyle oldu anlamıyorum.3-5-6 cm hiç sorun olmadan alıyorum,git gelde yapabiliyorum ama 8 cm gelgit yapamıyorum ve kastığım için sanırım ağrım oluyor.sizde yaşadınız mı bunu ?
Kızlar dua edin bana da bebişim olsun12 haziran - 16 haziran arası adet olmazsam hamileyimdir inşallahhhhhhhhh
23 yaşındayım.Eşimde 28. genç anne olmak istiyorum.Bebişimin ellerinden tutup parklara gezmelere gidicez teyzeleri