kızlar bugün vajinismusu yenmemin 1.ayını doldurmuş bulunuyorumm

uzun tartışmamız ve adet dönemimden dolayı henüz az deneme yaptık ama buna da şükür
kızlar dün gece 5 veya 6.denememi yaptım,hatırlamıyorum.jel kullanmadım ben ama önce deniyorum eşimle 1-2 dk olmayınca aparatla 30 sn falan çalışıyorum sonra eşimle deniyorum.bu denememizde öncekine göre daha da çabuk girdi(sınavdan sonra sınava yetişcem diye koşmaktan belden aşağısı çok ağrıyodu belki öyle olmasa daha iyi olurdu) üstte denemeye devam ediyoruz.alışmak için üstteyken dönerek bir daire çizdim ya:) ben bile şaşırdım kendime. bide sanki girmemiş gibi hissediyorum girdiği halde.çok şükür.en geç 2 günde bir yaparsak en kısa sürede şikayetlerim gitgide azalacak.adetime 14 gün kaldı.iyi değerlendirmem lazım.
umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar mutlaka olacak.egzersizlerinizi aksatmadan buraya yazın.ödev gibi görebilirsiniz başlarda.her zaman 2-3 cm yaparken 5-6 cm,5-6 cm yaparken 8-9 cm olmazmış gibi gelir ama muhakkak olur.hepimiz yaşadık bunları.daha fazla vajiyle yaşamamak için kendinize bi iyilik yapıp,en kısa zamanda yenin.düşünüyorum da,kendimi evde temizlikçi gibi hissettiğim günler...gece arkamı dönüp ağlaya ağlaya uyumam...vajiyi yenmek bunlardan milyon kat daha kolaymış.herkese başarılar.