Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm aslında o sana bağlı yani kendini nasıl rahat hissedersen..ben altta başardım...başarı hikayelerinde kızlar baya ayrıntılı yazmışlar..ben hepsini okuyup ordan seçmiştim:)cicekrose'nin pozisyonu:) sen altta eşin üstte sen biraz popoyu kaldırıyosun gerçekten çok kolay oluyor..hatta hiç acımıyor.ben acımadığı için inanamadım 3. denememde ancak inandım:)

ya bıde bısey sorucam nekadar surede basrdın nekadar sure egzersız yaptın?????????????????????*

yok tumunu alamadım henuz eklem yerıne kadar braz gecıyo tabı ıkı parmagı nası yapıcam onu dusunuyom kara kara sımdı:))
aşamaları atlama canım, ilerledikçe kendine güvenin gelecek zaten. Sadece kendine hedef koy ve hedefine odaklan, onu geçince bir sonraki hedef, çok da ilerisini düşünmemek lazım, elvanın dediği gibi çorap söküğü gibi geliyor zaten gerisi :))))).

parmak denemelerinden sonra penis çok kolay geliyor. Biraz daha ilerledikten sonra bunları konuşalım. Ben üstte yendim canım, altta hiç denemedim, sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap hazır olduğun zaman.

canim bisey sorcam ustteyken git gelleri nasil yapiyorsunuz? ben iki uc kez ustte denedim ama yapamadim git gel sonra alta gectim tekrar :52:

canim ben altta esim ustteyken yapmistik ilk denememizde.. belimin altina yastik koymustum.. popo yukarda olcak biraz bacaklarini iyice accaksin sonra elinle p..s i tutup kendin sokcaksin ıkınıp nefes alıp verip.. sonra yavas yavas ittircek esin cabucak girer oyle merak etme.. doktorum bana beline yastik koy demişti cok rahat oluyor gercekten..

kendım nası sokucam onu bıde alttayken:((( off benonu kendım sokamamkı

canim bisey sorcam ustteyken git gelleri nasil yapiyorsunuz? ben iki uc kez ustte denedim ama yapamadim git gel sonra alta gectim tekrar :52:
ben önce içime alıyorum biraz yavaş oluyor, hemen girmiyor, bekliyorum sonra çünkü kasılmalarım devam ediyor o sırada. Daha sonra kegel yapıyorum. Bu kısımda eşimin sabrı zorlanıyor :))))))) , çok zormuş öyle beklemek, kegel rahatlatıyor beni, sonra eşim gitgel yapmaya başlıyor. Daha alışamadım ama :/, hızlı yap diyorum :))))). O bitirir bitirmez de kaçıyorum :)))))).

ben önce içime alıyorum biraz yavaş oluyor, hemen girmiyor, bekliyorum sonra çünkü kasılmalarım devam ediyor o sırada. Daha sonra kegel yapıyorum. Bu kısımda eşimin sabrı zorlanıyor :))))))) , çok zormuş öyle beklemek, kegel rahatlatıyor beni, sonra eşim gitgel yapmaya başlıyor. Daha alışamadım ama :/, hızlı yap diyorum :))))). O bitirir bitirmez de kaçıyorum :)))))).

anladim canim sagoll bizde denedikte kadinin git gel yapmasi gercekten zor oluyor ustteyken erkegin yapmasi lazim.. nasil kaciyorsun anlamadim :1:

anladim canim sagoll bizde denedikte kadinin git gel yapmasi gercekten zor oluyor ustteyken erkegin yapmasi lazim.. nasil kaciyorsun anlamadim :1:
hemen çıkarıyorum p..si, ve iniyorum eşimin üstünden, (çok açık oldu kusura bakmayın), eşim sarılmak istiyor, gel gitme bir yere diyor yakalamaya çalışıyor, ben kaçıyorum :33:. Sonra bir süre eşim ilgisizleşiyor, alakasız şeylerle uğraşıyor (testesteron hormonundaki ani düşüşten sanırım), alıştım buna :1:, o sırada yanına yaklaşmıyorum :36:.

Son düzenleme:
ya es altta oldugu zaman nasil gitgel yapsinki.. benim bldgm kadin ustteyken kadn yapar gitgeli.. bende belki buyzdenmi zorlaniyorum:44: :(
benim eşim yapıyor, ben zaten hiç gitgel yapamıyorum, sabit duruyorum sadece, hala kasıldığım için gitgel aşamasına gelemedim.

Back
X