Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hamile miydin canım sen ? durum nedir bilmiyorum ama allah hakkında her şeyin hayırlısını versin

değilim canım ama şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala test yaptırdım negatif gibi ama biraz üstünde çıktı eğer değerim yükselirse hamileyim haftaya belli olacak inşaallah

kızlar gebelik testi yaptırdım değerim negatif ama negatiften yüksek garip bir durum olunca doktorum dinlen...vs bir sürü şey yazdı. dün başka bir doktorda düşüyordur demişti kafam karıştı Allah büyük belki değerleri yükselir teyzeleri anladığım kadarı ile şu an için gitmeyle kalma arasında bebeğim. dua edin kızlar adet ağrılarımda başladı ama git git diyorum gitmiyor:43:[/QUOTE ayyyyyy canım benım üzülme inş lah hakkında hayırlısı olur dua et hakkımda hayırlı olanı nasıp et rabbim de o her şeyi en iyi bilendir cnm dua et rabbım yardım etsın umarım senle kalır bebişimizz amiiiiiin

değilim canım ama şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala test yaptırdım negatif gibi ama biraz üstünde çıktı eğer değerim yükselirse hamileyim haftaya belli olacak inşaallah

hamilesindir inş canım :109: ya dün bi arakadas demişti adet görecekmişin gibi kasık ağrısı oluyor diye benziyormuş regl sancısına

kızlar gebelik testi yaptırdım değerim negatif ama negatiften yüksek garip bir durum olunca doktorum dinlen...vs bir sürü şey yazdı. dün başka bir doktorda düşüyordur demişti kafam karıştı Allah büyük belki değerleri yükselir teyzeleri anladığım kadarı ile şu an için gitmeyle kalma arasında bebeğim. dua edin kızlar adet ağrılarımda başladı ama git git diyorum gitmiyor:43:

Rabbim yardımcın olsun canım

hamilesindir inş canım :109: ya dün bi arakadas demişti adet görecekmişin gibi kasık ağrısı oluyor diye benziyormuş regl sancısına

işte bende ondan şüphelendim normal adet tarihimden 10 gün önce adet ağrılarım başladı benim

Rabbim yardımcın olsun canım

Allah razı olsun canım

hayıııııır hayal deıl bızımde olucak oğlusumuz kızımız ben bunun hayalıyle nefes alıyorum cnm ona dunyanın en güzel elbiselerini giydirip elinden tutup gezdırmenın babasının omzuna vermenın babasıyla aramıza alıp uyumanın mutluluk taşan resimler çektirmenın hatta aş ermenin bi ton sey sayabılırım senınde olucak benımde ve herkesın rabbım duyuyo bızı ama zamanı var ben buna ınanıorum inşallah amiiiiiiiiiiiim...

inanki gözlerimi yaşarttın..bıraksam kendimi ağlıcaktım..

canım bu arada tam bilmiyorum ama sanırım yakınından birini kaybettin.emir Allahın emri rabbim dayanma gücü versin.Allah rahmet eylesin.

işte bende ondan şüphelendim normal adet tarihimden 10 gün önce adet ağrılarım başladı benim

ah bu ağrılar şüpheler.. benmde regl günüm 2-3 gün sonra ama 10 gün önceden göğüslerim ve belim ağrıyordu 3-4 gün sürdü ama şu an bişi yok :( hemen aklıma acaba mı geldi ama nerde...zaten ameliyat olucam 2 haftaya olsa bi dert olmasa bidert aman yaa :43::43:

kızlarrrrrrrr bana kimse yardım etmeyecek mi? bir aydır felan giremiyorum yenenler kimler hamişler kimler sadece isim söyleyin yeter listemize ekleyelim

Tarcinakide tatlım yeni gördüm hayırlı uğurlu olssun bebeğiniz... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... hayırlı sağlıklı ve mutlu bir ömrü olur inşaallah...
darısı başımıza :52:

canım çok teşekkür ederim... amin inş.... duaların için Allah razı olsun.darısı başına canım en kısa zamanda olsun

ah bu ağrılar şüpheler.. benmde regl günüm 2-3 gün sonra ama 10 gün önceden göğüslerim ve belim ağrıyordu 3-4 gün sürdü ama şu an bişi yok :( hemen aklıma acaba mı geldi ama nerde...zaten ameliyat olucam 2 haftaya olsa bi dert olmasa bidert aman yaa :43::43:

ne amaliyatı olcaksın? geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

canım kucağınada alırsın inş. darısı bizlere..benim için hayal gibi ama :43:

amin canım..senin için hayal değil unutma... ben 1 yıl kaybettim belki şimdi bebeğim kuağımda olurdu.tabi herşeyin hayırlısı. ama sen de kaybetme zaman...illaki tam birleşme yaşaman şart değil..pe..sin ne kadarını alabiliyorsan al.hamile kal biran önce canım... ben de mesela yendim.8-10 kez ilişkim oldu.şimdi 3 ay ara verdim gebeliktenn dolayı...içim rahat yinede...sende ne kadar alabiliyorsan canım....dene lütfen.yardıma ihtiyacın olursa ben buralardayım

ben tabiki tamamen rahat ilişkiye girdikten sonra çocuktan yanayım.ancak benim gibi yaşı gelenler için bebekte gerekli...o yüzden böyle yazdım. çünkü kısır bir döngü olmasın diye... bende çok rahat hale gelemeden hamile kaldım. ama yine de dediğim gii 8-10 kez yaşadığım için içim rahat canlarım

ne amaliyatı olcaksın? geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

saol canım.ben 8 aylık evliyim vajinismus teşhisi koydum kndi kendime doktora gitmedm hiç burdaki kızlar sayesnde egzersize başlamaya karar verdm o gün farkettim bi gariplik oldugunu gecen hata doktora gittiğim vajina yapım yüzünden birlikte olamamışız meğer septalı hymen diye bişi varmış bölmeli yani benm vajim :( onuoperasyonladüzeltecekler. denemelerdeki kasılmam sonucunda vajinismus da olmusum yanidoktor kastın muayenede dedi :(keşke sadece vajinismus olaydı egzersizlere cok güveniyordm :(

ben tabiki tamamen rahat ilişkiye girdikten sonra çocuktan yanayım.ancak benim gibi yaşı gelenler için bebekte gerekli...o yüzden böyle yazdım. çünkü kısır bir döngü olmasın diye... bende çok rahat hale gelemeden hamile kaldım. ama yine de dediğim gii 8-10 kez yaşadığım için içim rahat canlarım

darısı bizlere inşallah:( sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inş.:nazar:

bişisormak istiyorum siz yendikten ne zaman sonra hamile kaldınız ?

Back
X