- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.941
eşlerimiz de bizim kadar yıpranıyorlar canım onları da anlamak lazım reddediyoruz onları her defasında kolay mı ? tamam elimzde değil ama anlamıyorlarr işte. bak 2 ay sonra asker diyorsun ltfen bugün çalışmalara başla hem onun için hemde kendin için rahat bi uykuyu bizde hakediyoruz. hemen bugün kalk kulak cubuğuyla bir aparat hazırla serce parmagınından biraz daha ince bir şey yap önce peçeteye sonra streç filme sar. varsa evde bol kayganlaştırıcı jel kullan ( ben ilk ve son demememde bebe yağı kullanmıstım ) yere otur kalcanın altına bir yastık koy, al aynayı elinle biraz arayalıp ıkın ıkındıgında acılan bir delik göreceksin oraya yerleştir çubuğu derin nefes al ver yavaş yavaş ittir popona doğru ittirceksin düzz değil bu benim çok işime yaramıştı .. inan bana yanma acı kanama hiçbişi olmuyor bunu yapmaktaki amaç oraya bir şeyin rahat girdiğini görmek ben uçmuştum mutluluktan 2-3 güne yenerim diyordm ama malesef fizyokoljik bir sorunum varmış. ne olur daha fazla erteleme bak ben bu site sayesinde öğrendim sorunumu bile. şimdiye kadar hiç bakmamaıştım oraya epilasyon yapmak içn görürdüm sadece .önce orayı tanımamız lazımmıs allah bu siteden ve bzim meleklerimzden razı olsun lütfen burda kalmasın konustuklarımız uygula tamam mı lütfen canım valla şikayet ederim bak seni El_van a![]()
Valla

Senem seninle daha öncede konustuk bu konulari.. Ama bi yazdin bi kaçtin..