- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #110.361
iki çizgi olucak ıkıncısı bıraz sılıkte olabılır dogru anladım demı cok heycanlandım sımdi ben yaa allahım inşallah hamıleyımdır ama bugun alamam heralde daha 7 de kapanıo burrda eczane heryerde ole dımı
Evet canım aynen öyle, silik de çıkabilir. Ben işyerimin wc'sinde yaptım çok basit bir test. 1-2 dk'lık olay...
kemre sen folik asit ya da elevit kullanıyo muydun?
Canım ben 8 senenin ardından yendiğim için biraz alışmak istiyordum ama aynı zamanda hem yaştan ötürü, hem de ilk çocuğumla arası çok da fazla açılmadan çocuk da istiyordum. 8 senenin ardından bir de çocuk olsun diye uğraşmayı gözönüne alamadım. Korktum, korunmaktan korktum, istediğim zaman çocuk olmayacağından korktum. Bu yüzden arada kaldım. Çocuk için doktora falan gitmedim hatta vajiyi yendikten sonra doktora gitmedim. Herşeyi akışına bıraktım. Diyordum kendi kendime "eylüle kadar olmazsam, doktora gideceğim" diye. Allaha şükür gerek kalmadı. Dediğin ilaçları kullanmadım, bu hafta içi doktora gideceğim. Bu ilaçlar hamilelik öncesi ve hamilelik sırasında kullanılan ilaçlar. Artık bunları kullanmaya başlayacağım sanırım...