Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de hıssetmedıgım ıcın sordum:)) su meshur halkayı hanı halka dıye korku fılm varya aynı onun gıbı desene bı anda belırıyo ınsallha hıc hıssetmem

canım bende parmakla deneme yaptığımda parmağımı ilerlettim gitti gitti o halka dediğinde takıldı sonra yüzüme bir baktım dişlerimi sıkıyormuşum :)))))

canım bende parmakla deneme yaptığımda parmağımı ilerlettim gitti gitti o halka dediğinde takıldı sonra yüzüme bir baktım dişlerimi sıkıyormuşum :)))))

:)))))))) benı guldurdun ya allahta senı guldursun hep mutlu ol ınsallah sizler olmasanız ben kımle bukadar rahat konusabılırımkı bunları?? allah razı olsun hepınızden hıc sıkılmadan destek oluyosunuz dınlıyosunuz bızı cesaretlendırıyorsunuz

canım sen sakın umutsuzluğa kapılma bu sorunu yaşıyan kimse kapılmasın.ben seni çok iyi durumda göruyorum.zannetmeyinki biz yenenler egzersizlerde sizden iyi durumdaydık yada daha cesaretliydik.bizimde bazen egzersizi beceremediğimiz oldu moralimizin bozulduğu oldu ama bunlar bu işin peşini bırakmadık.sende artık bir adım attın ve kesinlikle başarcaksın.senin sadece biraz cesarete ıhtıyacın var.bir parmağı aldın işin en zor kısmını yendin bana göre cünkü beynin oraya bişey girebilceğini göru kabullendi.ilk adım en önemlisi ve sen attın artık o adımı.gerisi gelcek canım.cesaretini kaybetme hergün ugraş egzersizleri ıhmal etme

:)))))))) benı guldurdun ya allahta senı guldursun hep mutlu ol ınsallah sizler olmasanız ben kımle bukadar rahat konusabılırımkı bunları?? allah razı olsun hepınızden hıc sıkılmadan destek oluyosunuz dınlıyosunuz bızı cesaretlendırıyorsunuz

hepimiz vajinamızın derdine düştükte ondan canım. vajiyi yendikten sonra bebek beklemeye başladık o da zormuş altın günler var ya ben bir türl denk getiremedim o güne aslında bu ay denk geldi de benim nazlı kızım ( kızım olacağı içime doğuyorda) bir türlü tutunamadı annesine kan değerlerimi yükseltmeye başladı sonra bay bay dedi gitti. neyse hakkımızda hayırlısı

söyle canım................................

neden uatnıyorum bunu sızlerle paylasmaktan bılmıyorum..tam bugun bır haftalık evlıyım ve esımle ılsıkıye gıremıyoruz ben artık cıddı cıddı vajınusmus oldugumu dusunuyorum ve kHROLDUM boyle bıseyoın basıma gelebılecegını hıc dusunmemıstım tamam ılk gece korkum vardı ama bukadar yoktu..ne yapmam gerektıgı konusunda bı fıkrım yok paylasmak ıstedıgım bırıde yok..ınsan kendını bukadar kotu hıssedebılırmı ?

neden uatnıyorum bunu sızlerle paylasmaktan bılmıyorum..tam bugun bır haftalık evlıyım ve esımle ılsıkıye gıremıyoruz ben artık cıddı cıddı vajınusmus oldugumu dusunuyorum ve kHROLDUM boyle bıseyoın basıma gelebılecegını hıc dusunmemıstım tamam ılk gece korkum vardı ama bukadar yoktu..ne yapmam gerektıgı konusunda bı fıkrım yok paylasmak ıstedıgım bırıde yok..ınsan kendını bukadar kotu hıssedebılırmı ?

13 senedir tanıdığım insanla evlendim ve vajinismustum bunda utanılacak birşey yok ki burada olan onlarca insan bunu yaşadı dua et 1 haftada farketmişsin ben 7 ay da farkettim doğru yerdesin yazılanları oku cesaret topla veeee egzersize başla canım

egzersize baslamam da 6 yil sürdü. iyi halt ettim. 13 günlük egzersizle yendim. 6 x 365 yaninda 13 gün. her daim söyledigim gibi aklima tüküreyim.

egzersize basladigimda 1 -2 cm alabiliyordum giriste kaliyordum, ben aslinda o 1 cm bile alamiyorum degil mi siz söylemiyorsunuz bana diye =( diye viykladim burda hep. sonra bir gün gectim orayi. ayy dünyalar benimdi. sonra 4 gün 1-2 cmlik girisi bile yapamadim. simdi nasil orda pes etmedigime sasiyorum iyi ki de etmemisim. aslinda tek olsam pes ederdim. burasi ettirmedi. 4 gün o begenmedigim 1cmyi dahi girdiremedim ama 6. gün icinde yarim miki aldim, 4 gün sonra tam miki aldim.

egzersize baslamayanlari ben bu yüzden sarsaklamak istiyorum. eski benler onlar. =( 1 gün bununla nasil yasiyorsaniz yillari da yasiyorsunuz cünkü o normellesiyor gerci her an aklinizin bi kösesinde. zehir zikkim. böyle ahkam kesiyor gibi gözüküyor ya bazen aslinda olay o degil.

biz sizdik. bazilarimiz yillari devirmisti =(. hic kolay olmadi. ama bir ince cizgi var. mucizeyi beklemek yerine o mucizeyi yaratmak arasindaki fark gibi. kiminde bu 1 parmak kiminde 3 cm.

robert frost'un the road not taken diye bir siiri vardir. orjinal dilinde okuyabilecek olanlara tavsiye ederim.

benim yillarca secmemekte direndigim o yolu secip farki yaratin :5: bu da edebi bir animdir.

Yazinda kendimi okudum bu gece tekrar soruorum sen o bi bogumu aldinmiki die kendime bakin saate kac oldu ama bende kucucuk bi ilerleme yok kiçim banyonun fayansina yapisti cilekli ama olmadi bir zehir gun daha beni beklior ben nie yapamiorum biri bana soylesin lütfen.....

unaydın cnm h.g dün okudum gece annenle babanın durumu ıcın dua ettım Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasıb etsın uzmemeye calıs kendını guclu ol senın ve kardeslerının Allah yardımcısı olsun

herkese günaydın bu ara pek foruma giremiyorum..ev tasıyoruz..egzersiz de yapamıyorum..dün azcık denedm..iki parmak hala yarım olyr...delircem ya..vakit de bulamıyorum..

merhaba..bak ne güzel daha 1 haftalık evlisin ve burayı buldun:) bu gerçekten çok büyük bir adım..ben burayı bulduğum gün yeneceğime emin oldum,çünkü gördüm ki herkes yeniyor...utanacak ve üzülecek bir şey yok, daha yolun çok başındasın belki vajinismus bile değilsinn,ne yapman gerektiğini de bilmiyor olabilirsin..ya da vajinismussan da bunu erken farkettiğin için işin çok kolaylaşacak... bence hemen bugün harekete geç özellikle başarı hikayelerini oku,orda güzel taktikler var:) eğer ertelersen uzadıkça uzar,kararlı olursan çok kısa zamanda halledersin...lütfen erteleme

canlarim bir haftadir giremedim yatili misafirlerim vardi :50:.....ve tatil telasi alisweris falan vaktim olmadi ben gidiyorum uzun bir sure giremiyecem topige ama hepiniz aklimda ve duamda olacaksiniz yolculuk esnasinda hepiniz icin dua edecem:54: egzersiz yapan arkadaslar ne olur pes etmeyin aci yok bunu kafanizdan atin sadece biraz ceseratlenin sizde kurtulun bu yukten:16:....hamis kalmak isteyenlerede Allahim biran once hayirlisiyla nasip eder insallah...hepinizi cookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewiyorum hakkinizi helal edin hepiniz cok tesekkur ederim sizler sayesinde ilk defa rahat bir tatil gecirecem insallah...dua edin benim icin sag salim gidip gelmek nasip olsun....

Back
X