- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #110.661
candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım
canım düzensiz olunca tek yapılacak şey ovulasyon testi diyebiliyorum.ben kayganlaştırıcı kullandım diyemem.sadece ilk 2 denemede vajina hasarlarında kullanılan bi krem sürdüm.olabildiğince doğal olarak alışmak istedim.ben 1.denememden itibaren zevk almaya başladığım için kayganlaşma sorunu yaşamadım.kreme yada kayganlaştırıcıya bağımlı kalmaktan korktum.doğal olan en güzelidir.içine bişey girebildiğini görmekti benim en büyük derdim kendimi rahat bırakıp normal kadınlar gibi yaşamak istedim herşeyi.öyle de oldu çok şükür

teşekkür ederim canım.Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kavuştursun inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...[/QUOTE]
candy canım bende bıraktım kayganlaştırıcıyı kullanmıyorum ama hafif yanma yapıyor acaba başlasammı tekrar diye düşünüyordum ama başlamıycam karar verdim :))
kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din
bıde ben okey ın su bazlı jelını almıstım ilk zaman ııydı ama sonra memnun kalmadım hemen kuruo sankı kuruyuncada yapıs ypıs oluo ultreason jelı denemedım ama bugun alıp denıycem o daha iidir gıbı hıssedıorum her ne kadar denememıs olsamda:)
ultrason jeli kullanıyordum başlarda ve çok memnundum kızlar