• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pop yazmisim pap smear olcakti. pardon. burda yilda 2 kere yaptirmak zorunlu. sizde de öyledir heralde. türkiyede zorunlu degil ama kizlar lütfen ihmal etmeyin. con önemli ve sadece sürpüntü aliniyor yani doku vb. almiyorlar. düzenli gidip yaptirin. hayat kurtarici olabiliyor.

soruyu anlamadigina göre asi karneni görmek istememis. karne dedigim oldugun asilari gösteren defter.

Hmmmmmmm bende dusunuom asi karne neymis die acaba diorum avrupada vajinusmus hastalarina asi hasta karnesimi veriolar diorum hayal gucume bak :9::9::9: aşı karnesi demis kizz:))))))

Kızlaaarr ben hala eş denemesine geçemedim yaaaa ben bi daha buraya deneme yapmadan geldiğimde bana söylemediğinizi bırakmayın walla ... Of ya nedir bu kendine güvensizlik ... Dün yarım ağız eşime deneyelim mi dedim o da yok ben istemiyorum fln dedi işimiz düştü ya hemen kendini ağırdan satıyo... zaten benim de işimi geliyo ya hooop hemen bi vajili olarak erteleme moduna girdim :((( ama bu akşam yapıcam eşine denemek için söyleme demekle ne kadar haklı olduğunuzu anladım Ama artık bu işe son vermeliyim bunu da biliyorum bir ay daha kaybedemem

Canim bu konuda uyarmistim sanirim seni esler çok etkileniyo deneme dediginde istemiyorlar.. öylesineymis gibi yaklas.. sonra dene ins.. Cesaretini topla rahat ol olmazsa bidahakine olur en kötü ihtimal nolcak sanki :) dualarim seninle :54:

pop yazmisim pap smear olcakti. pardon. burda yilda 2 kere yaptirmak zorunlu. sizde de öyledir heralde. türkiyede zorunlu degil ama kizlar lütfen ihmal etmeyin. con önemli ve sadece sürpüntü aliniyor yani doku vb. almiyorlar. düzenli gidip yaptirin. hayat kurtarici olabiliyor.

soruyu anlamadigina göre asi karneni görmek istememis. karne dedigim oldugun asilari gösteren defter.

Evet canim burdada 2 senede bir yaptiriliyo.. Ama sart kosuluyomu bilmiyorum bana dediki 2 senede bir yaptirmak lazim..
yok canim zaten asi defterim yokki menim :17: :1: istemedi yani sadece agir bi ameliyat geçirdinmi ve düzenli olarak ilaç kullaniyomusun dedi, dogum kontrol hapinida sordu..

Canim bu konuda uyarmistim sanirim seni esler çok etkileniyo deneme dediginde istemiyorlar.. öylesineymis gibi yaklas.. sonra dene ins.. Cesaretini topla rahat ol olmazsa bidahakine olur en kötü ihtimal nolcak sanki :) dualarim seninle :54:

Saol cnm ... Evet vajiyi aşanların hepsi uyarmıştı ben yine de şansımı deneyim dedim :)Ya artık acıdan fln korkmuyorum ama olmayınca da malum gerginlik artıyo ama vajiliyken mutluluk haram olduğuna göre beklemenin bi anlamı yok inş aşarım artık bu sorunu

Saol cnm ... Evet vajiyi aşanların hepsi uyarmıştı ben yine de şansımı deneyim dedim :)Ya artık acıdan fln korkmuyorum ama olmayınca da malum gerginlik artıyo ama vajiliyken mutluluk haram olduğuna göre beklemenin bi anlamı yok inş aşarım artık bu sorunu

ins canim denemeden önce egzersiz güzel sicak bi dus al rahat ol canim ortam rahat olsun kafan rahat olsun.. :) konusarak sakin bi sekilde ins halledersiniz canim güzel haberlerle gelirsin umarim

monitörün fiyatı çok yüksekmiş yurtdışından mı getirtsem :)))

biraz pahalli cubuklarla falan ama yumurtlama takibi yaptirsan doktorda daha pahalliya geliyor. bir de her ay jinekologa gitmek sevimsiz olsa gerek. birden fazla bebe istiyen icin ya da benim gibi saglik sorunlari olanlar icin iyi bir yatirim. burada da pahalli.

amin canım inşallah.
1.egzersizleri düzenli yapıp vajiyi yeniyoruz.
2.yendikten sonra kocacığımızın peşinden ayrılmıyoruz.bir an önce alışıyoruz.
3.zaten sonra o bizim peşimizden koşuyo.
4.yumurtlama günlerini takip ediyoruz.
5.çalışmadan sonra:) ayaklar havada yarım saat.mümkünse sağa dönüp biraz yatabiliriz.

tabi bol bol dua.ezan okunurken edilen bir içten dua neleri değiştirmez ki.
çok şükür mercimeğim içimde:)

Allah bu mutluluğu tüm arkadaşlarıma yaşatsın.:49:

aminn tebrikler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsi darısı bizlere olsun inş

Ay senin bebisinmi varmis ay hamilelik takibide koyarmis amanda amanda aman masallah masallah canim darisi bize insallah tez vakitte amiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar,

Ben ike senedir evliyim ve bendede ayni sorun var maalesef. Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu konu hakkinda pek tedaviler yok. Bir senedir fisiyoterapiye gidiyorum, kendimi kasmamak icin egsersizler veriyor. Bayagi bir ilerleme var ama yinede olmuyor. Bir an once kurtulmak istiyorum.. Bu sitede sizin hikayelerinizi okudugum zaman cok duygulandim, inanin, cunku benim hissettiklerimi anlayacak cok kadin var dedimm.. Kimse beni anlamiyor cunku. Cok kolaymis gibi konusuyorlar.
Bir hafta sonra turkiyeye gidecegiz Allahin izniyle ve ben istanbulda tedavi olmak istiyorum. Oncelikle haydar dumene gitmek istiyordum ama sonra bu karardan vazgectim.. Bende tipki bazi arkadaslar gibi Saygin micozkadioglunun klinigine gitmeyi dusunuyorum.. Sizce bu iyi bir klinikmii..?? Yada onerdiginiz baska bir doktor varsa. Yardimci olursaniz sevinirimm..

Selamlarr

kızlar hepinizi aynı anda burda görmek ne güzel,ben size iyi haberler vermeyeğeim :((((( dün deneme yaptık olmadı,kastım yine,süreyi çabuk kullanmak lazımmış,ben çok ağırdan aldım,milim milim ilerleyeceğim diye dur bekle, az bekle derken yumoş oldu:(((((( p...sin başı girdi gerisi yok.:(((( bu arada benim reglimde düzensizlik başladı,bu ayın 10 olması lazımdı hala yok,göğüslerim ağrıyor,olack gibi sancıda var ,konrtol ediyorum yok,son zamanlarda 2-3 ay düzenli bir ay sekteye uğruyor,neden acaba?

sen artık her an iyi haber verebilirsin bugün yarın:) çook yakın inşallah...biz ağırdan alıp nazlanırken iş işten geçebiliyor:)moralini bozma gerisi gelicek en yakın zamanda..

Guzel de ne demek fevkaladenin fevkininde fevkinde olmus:1::1::1: canim ama ben senin obur oglani daha cok seviodum yaa senle ozdeslesti sanki o oglan onun gbi bi oglan nasip etsin allah tabiiiii once saglikl ve hayirli canim

vajiyi yenmeye çalıştığımda da bu resimle özdeşleşmiştim:) herkes öle diyodu.hırslı bebek:16:

Back
X