• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende bu boynu bukuk gelini kaldiriorum o zaman yaa yazilardan anlasilior nadilsa yenen yenmeyen kizlar aykurt abla bana demisti aslinda hakli o umutsuz bi gelin gbi duruor

Eki Görüntüle 447425 Bak canim burda gördügün o iki kapak kapali oluyo girdirdiginde Eki Görüntüle 447426 bu sekilde oyzden bu neki aparatlarin yaninda içine sokuncami artik açiyo kapaklari bilmiyorum ama hiçbisey hissetmedim inan bana.. Hiçbisey sart degil tabi ama en azindan bu korkunuda yenmis oluyosun hem kontrol etmis oluyo seni ve hamile olunca alttan ultrason korkunu yeniyosun.. ben kesinlikle tavsiye ediyorm bi okadar güven kendi kendime bunu alabilince ki bundan daha buyuk aparatlar aldik yani bu neymis yaninda hiç..

bunun aynısının plastiği bende var kitap siparişi verdiğimde dilatörlerin yanında gelmişti heralde vajinay genişletme amacıyla ama doktorlar ne amaçla kullanıyor ki elvan

Bende bu boynu bukuk gelini kaldiriorum o zaman yaa yazilardan anlasilior nadilsa yenen yenmeyen kizlar aykurt abla bana demisti aslinda hakli o umutsuz bi gelin gbi duruor

canım abla demene geerk yok sözlerime kulak ver yeert :) ama bu bi gerçek kimse olumsuz bi resim koymasın bence çünkü ister istemez resimlerimiz kişiliğimizi yansıtıyor sanki... ne var yani gelin olamamışsak boynumuz neden bükülsün... neşelenelim biraz . biz kendimiz e güvenmezsek kim bize güvenir ki? bizim eski arkadaşların bi sözü vardı çok severim "haydi kızlar pamuk eller vajiye"...:33:
önce hreeks bi neşeli vaatar bulsun bence kndeine... sonra da nickinde olumsuz yazılar yazanlar kladırsın... kendiniz için yapın bunu bi gözünüz gönlünüz açılsın aaaaaaaaaaaaaaa:52:

bunun aynısının plastiği bende var kitap siparişi verdiğimde dilatörlerin yanında gelmişti heralde vajinay genişletme amacıyla ama doktorlar ne amaçla kullanıyor ki elvan

elvan burdamı bilmiyorum ttalım ama ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim parmak kalınlığında bişi vajiye girdirip hafif aralayıp vaji ağzında yada içinde enfeksiyondu hastalıkdı vs... onlara bakmak için kullanılıyor sanırsam

elvan burdamı bilmiyorum ttalım ama ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim parmak kalınlığında bişi vajiye girdirip hafif aralayıp vaji ağzında yada içinde enfeksiyondu hastalıkdı vs... onlara bakmak için kullanılıyor sanırsam

hımmm anladım canım bizde tadıcaz bunu anlaşılan ama ne zaman doktor bana verse ben kendim yaparımda kocam deil ki kontrolü bana versin :1:

hımmm anladım canım bizde tadıcaz bunu anlaşılan ama ne zaman doktor bana verse ben kendim yaparımda kocam deil ki kontrolü bana versin :1:

:)) valla güldürdün beni... canım sen zaten yendin... pe...de alabiliyon sonuçta... bu sadece parmak genişliğinde hiç bişi olmaz heemn olur merak etme bence:)))

canım abla demene geerk yok sözlerime kulak ver yeert :) ama bu bi gerçek kimse olumsuz bi resim koymasın bence çünkü ister istemez resimlerimiz kişiliğimizi yansıtıyor sanki... ne var yani gelin olamamışsak boynumuz neden bükülsün... neşelenelim biraz . biz kendimiz e güvenmezsek kim bize güvenir ki? bizim eski arkadaşların bi sözü vardı çok severim "haydi kızlar pamuk eller vajiye"...:33:
önce hreeks bi neşeli vaatar bulsun bence kndeine... sonra da nickinde olumsuz yazılar yazanlar kladırsın... kendiniz için yapın bunu bi gözünüz gönlünüz açılsın aaaaaaaaaaaaaaa:52:

evet ya hallah halllah benım ble ruhum daralıodu o gelını gorunce ne ben onu koymusum bea baaaaaak bebegmı koydum kızlar ben bozdum bu bebek işiyle :1::1::1:

Merhaba Arkadaslar,

Ben ike senedir evliyim ve bendede ayni sorun var maalesef. Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu konu hakkinda pek tedaviler yok. Bir senedir fisiyoterapiye gidiyorum, kendimi kasmamak icin egsersizler veriyor. Bayagi bir ilerleme var ama yinede olmuyor. Bir an once kurtulmak istiyorum.. Bu sitede sizin hikayelerinizi okudugum zaman cok duygulandim, inanin, cunku benim hissettiklerimi anlayacak cok kadin var dedimm.. Kimse beni anlamiyor cunku. Cok kolaymis gibi konusuyorlar.
Bir hafta sonra turkiyeye gidecegiz Allahin izniyle ve ben istanbulda tedavi olmak istiyorum. Oncelikle haydar dumene gitmek istiyordum ama sonra bu karardan vazgectim.. Bende tipki bazi arkadaslar gibi Saygin micozkadioglunun klinigine gitmeyi dusunuyorum.. Sizce bu iyi bir klinikmii..?? Yada onerdiginiz baska bir doktor varsa. Yardimci olursaniz sevinirimm..

Selamlarr

mrb canım
saygın beye ben gittim memnun kaldım başka bir doktor bılmıyorum şukurler olsunkı tek doktorla bu sorunumu çözdüm.oraya gelen doktor doktor gezen insanlar vardı.yurtdışındayken gelenlerde vardı.benim saygın beyi tercih etme nedenim parmak egzersizi olmayışıydı bana çok itici gelıyodu.inşallah biran önce çözüme ulaşırsın canım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

Ay canım benim inan çok sevindim:124: :124: :124: :124:
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir doğum nasip eder inşallah...

selam kızlar,az önce duştan çıktım egzersiz yapmaya hazırlanıyorum,bu arada sizede rapor yazayım dedim.3 parmak çok rahat alıyorum,iki denemem başarısız oldu,şimdi egzersizi her pozisyonda yapmaya çalışacağım,belki denemeye faydası olur.hepinizi öpüyorum........

selam kızlar,az önce duştan çıktım egzersiz yapmaya hazırlanıyorum,bu arada sizede rapor yazayım dedim.3 parmak çok rahat alıyorum,iki denemem başarısız oldu,şimdi egzersizi her pozisyonda yapmaya çalışacağım,belki denemeye faydası olur.hepinizi öpüyorum........

kolay gelsin tatlım... sen her halukarda başarırsın sadece kendine daha çok güven yeter birde eşine...

Ben, kan tahlili yaptırdıktan sonra herhagi bir doktora hiç görünmedim, ultrasona girmemiştim. Cuma günü doktor randevum vardı ve o günü bekliyordum.

Dün akşamdan beri karnımda sancılar var, bugün iyice şiddetlendi. İşyerime yakın bir yere polikliniğe gittim, doktor "düşük tehlikesi veya dış gebelik olabilir" dedi. Benim gözyaşlar hemen tetikte zaten, hemen başladı gözyaşlarım dökülmeye, konuşamadım bile. Yanımda arkadaşım vardı, o benim yerime bilgilerimi verdi....

Her ne hikmetse, Kadıköy'ün merkezinde Altıyol'da bulunan bu poliklinikte hiçbir ultrason cihazı yoktu, yani bir oda açmışlar, isimini de Kadın Doğum Odası koymuşlar, kadını da oraya oturtturmuşlar. Dediki "ultrason cihazımız yok, seni hastaneye sevk ediyorum" dedi. Ben de eşimle birlik oraya gittik. Bir bakarım 25-30 yaşlarında bir erkek doktor, vajinadan muayene edecekmiş. Yani "başka yolu yok mu" dedim. "Yok" dedi "ancak böyle görebiliriz" dedi. Ben tabiki alttan muayene olmadım. Hemen özel bir hastaneye gittik. Kadın doktora, herşeyi anlattım, daha önce vajili olduğumu da. O da "zaten hemen alttan bakmayacaktım, önce bir karından ultrasonla bakalım, ondan sonra gerek olursa, vajinal muayene yaparız" dedi. Neyse karnımdan baktı, herşey normalmiş. Bu sancılar bebeğin yerleşme sancılarıymış, bir de ben dün cereyanda çok kaldım gece ondan da olabilir dedi...Doktor hanım "bebeğin içinde, hayırlı olsun" deyince DÜNYALAR BENİM OLDU.

Yaw madem böyle bir çıkış yolu var ne diye direkt "alttan muayene" derler anlamadım. Üstelik bu bayan doktor daha önceden vajili olduğumu söylemeden de "önce karından ultrason gerek olursa alttan muayene" dedi..

Bu arada ilk doktor muayenemden sonra, artık hamilelik imzamı koyma zamanım geldi değil mi? Nasıl olmuş imzam :) ?

Son düzenleme:
ablacım ya aynı günlerde aynı şeyleri yaşıcaz yaklaşık sanırım.aynı günlerde de bebişlerimiz doğacak inşallah.Allah hayırlı etsin:87: :87: :87: :87: :87: :87: :87:

Evet canım ya. Hamilelik haberini ve imzanı görünce aynı şeyi ben de düşündüm :87: :87: :87: :87: :87: Artık birbirimizle bilgi alışverişi yaparız...

Back
X