• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayanlar en sonunda jinekoloğa ben de gittim herhangi bir problem yokmuş hatta rica ettim kulak çöpünü ittirdik ama şimdi evde yapamıycam gibi geliyor eşime yaptırıcam. Sanki içim bir tuhaf oldu ittirirken sanırım jel ya da bebe yağı sürsem daha iyi olacak.

Aklıma birşeyler gelmişken sorayım: Deneme aparatı olarak pasta mumu, diğer büyük mumlardan adı neyse işte, başka önerebileceğiniz evde yapabileceğimiz aparatlar neler olabilir ya da bazı arkadaşlar internetten mi getirtiyorlar o aparatlar nereden bulabilirim lütfen bana da yardımcı olun bir de jelin ismi neydi ben bebe yağı kullanacaktım ama jelin yerini tutarmı.

Bayanlar en sonunda jinekoloğa ben de gittim herhangi bir problem yokmuş hatta rica ettim kulak çöpünü ittirdik ama şimdi evde yapamıycam gibi geliyor eşime yaptırıcam. Sanki içim bir tuhaf oldu ittirirken sanırım jel ya da bebe yağı sürsem daha iyi olacak.

tabiii sür jel canımm hadi hayırlısı tez vakıtte kurtul ıns lah

Aklıma birşeyler gelmişken sorayım: Deneme aparatı olarak pasta mumu, diğer büyük mumlardan adı neyse işte, başka önerebileceğiniz evde yapabileceğimiz aparatlar neler olabilir ya da bazı arkadaşlar internetten mi getirtiyorlar o aparatlar nereden bulabilirim lütfen bana da yardımcı olun bir de jelin ismi neydi ben bebe yağı kullanacaktım ama jelin yerini tutarmı.

ben de bu konuyla yeni savaşmaya başlayanlardanım.bana kulak çubuğunu önerdiler.ama önce jınekoloğa gideceğim.sonra egzersizlere başlayacağım.pasta mumu ve büyük mumlardan da aldım.Allahım sen yardım et.jel de alacağım ama deneyenler isim verirse ya da bebe yağı yeterli mi?

ben de bu konuyla yeni savaşmaya başlayanlardanım.bana kulak çubuğunu önerdiler.ama önce jınekoloğa gideceğim.sonra egzersizlere başlayacağım.pasta mumu ve büyük mumlardan da aldım.Allahım sen yardım et.jel de alacağım ama deneyenler isim verirse ya da bebe yağı yeterli mi?

İnşallah hepimiz kurtuluruz birbirimize destek olalım.

canım medıkalden ultrason jelı alabılırsın okeyın jellerı var bde eczaneden gletgelen de alabılırsın ben onu almıstım

Bilmiyorum canim.. Anlatsam üst üste neler yasadigimi harbiden paratoner gibiyim ya çekiyorum :9: ay sinirlerim bozuk benim :14: Herkes git bi okuttur kendini diyor.. Sabir diyorum.. Bide bunlarin üstüne esimin baskisi yüklendi kaldiramaz oldum aynen daha yasim çok küçük, 21 yasindayim.. erken anne olmak çok isterim 22 'imde olmak isterim.. (Rabbim hayirlisini bilir tabi) ama esim 1 ayi bile çok görüyo bana.. Nasil ikna edecegimi bilmiyorum gerçekten.. Hergün bu konu artk çok canimi skmaya basladi benim aklimda nezaman aalisirim nezaman düzGün gitgel yaparim sorulariyla bogusurken onun tripleri agir geliyo..

Canim herkes biseylerle mücadele derdinde, herkesin türlü türlü dertleri var.. Sinav dünyasi, Rabbim gereken sabri nasip etsin hepimize..
Yar ve yardimciniz olsun Allahim ins

Allah içine biraz merhamet versin, ben senin eşinin bebek olunca yatışa geçmesinden korkuyorum, ilişkinizi iyce sağlamlatştırın, bir kaç ay yada bir sene senin yaşındaki biri için geç değil, eşinde çok küçükmüş.

Canlarim ben yarin kan tahlili yaptircam gebelik icin.. Korkulariim var hem bebis icin erken oldugunu dusunuyorum ama bir taraftan olmasi da gerekiyo diyo diger tarafim.. Tabiki rabbim kimselere aratmasin herkesin gonlune gore versin o aciyi da bilirim cok yakinlarimdan ama bilmiyorum korkuyorum.. Duaya cok ama cok ihtiyacim var lutfen dua edin bana hakkimda hayrlisi olsun diye.. Simdi cikmam gerek telden giriyorum ve sarj biticek elektrikler de gitti.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Iyi geceler...

Hakkında haıyırlısı olsun canım, anlıyorum seni. Benim yaşım müsait olsa ben bekleme taraftarıyım. Hazır olduğunda veya hakkındaki en hayırlı zamanda allah hemen kucağına versin :)))))).

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim..
Tabi herkesin kendi seçimi.. kendi yasam tarzi kndi düsünceleri ama ben genç anne olmak isterim.. en geç 23 ondan sonrasi geç benim için, e zaten erken evlendik kaç sene daha bekleyebilrimki erken evlenen erken anne oluyo çogunlukla..
Eylülde dogum günüm.. Ozamana sürpriz yapmak istemistim ona (Tabi Allahin takdiri nezaman olur bilinmez ama en azindan korunmayi birakirim)
Ama tutturdu negüzel olur bi çocugumuz olsa..
Ha bende isterim ama alismak istiyo insan ya.. daha yeneli 1 ay oldu.. ve ben tas patlasin 11 kez denemisimdir
E diyorumki ona buna bakarak hareket etmek asla tercih etmeyecegim bi yasam tarzidir.. Onun bunun lafina kafami takipta kalkip çocukta yapmam.. ama okadar isiyorki

Dün geldi dizlerimin önünde çökerek yalvardi nolursun dedi.. :53::53::14: anlamiyorum nedir bu heves.. Rabbim hayirlisini versin ben gerçekten nasil davranacagimi ne söyleyipte ikna edecegimi bilmiyorum

Rabbim sizede hayirli zamanda hayirli bi bebek nasip eder insallah canim :) Herkesin gönlüne göre versin Allahim

Ayyy ne bileyim, öyle oluncada, diz çökmeler falan, güzel gelişmeler bunlar, biraz kullnsana bunu, şöyle olursan çocuk yaparız, böyle yaparsan vs... gibi. AZCIK ŞIMAR, BU SENİN HAKKIN :)))))))))))))))).

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm

yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss

kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii:32::32:
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm:52:

Maşalahh, harikasın :)))))))))))))).

MAŞALLAH, çok çok sevindim, çok istediğini bildiğim için ve Rabbimin seni bekletmediği için ayrıca sevindim, bende istiyorum, dua bekliyorum :16:.

sağol canım benim:16: darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah:32::32: 5 haftalık olmuş benim mercimek:49::nazar::emir_bebek:

Umut kız, ne kadar cahelsin :ssz:. son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor :))))))))))))).

Kızlaaarr ben hala eş denemesine geçemedim yaaaa ben bi daha buraya deneme yapmadan geldiğimde bana söylemediğinizi bırakmayın walla ... Of ya nedir bu kendine güvensizlik ... Dün yarım ağız eşime deneyelim mi dedim o da yok ben istemiyorum fln dedi işimiz düştü ya hemen kendini ağırdan satıyo... zaten benim de işimi geliyo ya hooop hemen bi vajili olarak erteleme moduna girdim :((( ama bu akşam yapıcam eşine denemek için söyleme demekle ne kadar haklı olduğunuzu anladım Ama artık bu işe son vermeliyim bunu da biliyorum bir ay daha kaybedemem

Canım sakın eşine deneme deme, hatta hiçbirşey söyleme, sadece giyin ve yanaş, sertleşme problemi oluyor o zaman.
Ben hazırım dediğimde eşim 2 gün tutuldu, hiç çaktırma, sadece her zaman nasıl başlıyorsa öyle başlasın, başlamadan dua etmeyi unutma bize. O gece edilen dualar kabul olur mutlaka :54:.

Son düzenleme:
benbence nasıl gidiyor? alıştın mı?
amid zevk durumları ne alemde
yavuz123 canım ultrason jeli alabilirsin, hem sonuçta kimse çakmaz, belki bir ultrason doktorunun yanında çalışıyorsun diye düşünürler :36:.
senem hoşgeldin canım, yapman gereken sadece aktif olmak.
masal sende öyle, burda olun lütfen kopmayın, sizi de gelin çıkaralım :34:.
yeni gelen başka var mı? hepiniz için dua ediyorum :54:.

benbence nasıl gidiyor? alıştın mı?
amid zevk durumları ne alemde
yavuz123 canım ultrason jeli alabilirsin, hem sonuçta kimse çakmaz, belki bir ultrason doktorunun yanında çalışıyorsun diye düşünürler :36:.
senem hoşgeldin canım, yapman gereken sadece aktif olmak.
masal sende öyle, burda olun lütfen kopmayın, sizi de gelin çıkaralım :34:.
yeni gelen başka var mı? hepiniz için dua ediyorum :54:.

çok iyi gidiyor,çok mutluyum:)git gelde yapabiliyoruz bir de eşim peşimden koşuyor :) alıştım sayılır zamanla daha kolay olucak diye kendimi motive ediyorum,tabiki zevk yok ama olsun o da olur zamanla:)yani çok farklı bir his eşimi zaten çok seviyordum sanki daha çok bağlandım:):16::16:herkes kurtulur inşallah

merhaba.bu siteden yeni haberdar oldum ve yaşamımda çok önemli bir yer edindi.ben de bu sorunla mücadele ediyorum.bunu kabullenmek çok zor oldu.bu gerçekten bir tür erteleme sorunu.kabullenmiyorsunuz ve bir gün olur diye bekliyorsunuz.doktora gitmedim.bu forumu okuyunca bu sorunu çözebileceğime inandım.herkes o kadar cesaretlendirici bilgiler vermiş ki...emla krem aldım.henüz egzersizlere başlamadım.ben de bu sorunu çözenlerden destek bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

hoşgeldin..yazdıklarından anladığım kadarıyla çok kararlı başladın inşallah böyle devam edersin:nazar::nazar::nazar:bende forumu bulduğum gün yeneceğimden emindim gerçekten de öyle oldu burayı bulduktan 15 gün sonra yendim ki bunun bir haftası regl ile geçti..burda herkes sana destek olur yeter ki burayı bırakma...bu süreçte destek çok önemli beni burda yazan bir kelime bile harekete geçiriyordu..hadi bakalım en önemli adımı attın hepimiz yanındayız

merhaba..jel kullanırsan daha rahat olursun..ben ultrason jeli kullanıyorum işe yarıyor

çok iyi gidiyor,çok mutluyum:)git gelde yapabiliyoruz bir de eşim peşimden koşuyor :) alıştım sayılır zamanla daha kolay olucak diye kendimi motive ediyorum,tabiki zevk yok ama olsun o da olur zamanla:)yani çok farklı bir his eşimi zaten çok seviyordum sanki daha çok bağlandım:):16::16:herkes kurtulur inşallah
çok güzel birşey değil mi? bende eşime daha çok bağlandım vajiyi yendikten sonra, ben çok soğumuştum kendilerinden, şimdi biraz kızıyorum kendime hem suçlu hem güçlüymüşüm :33:., maşallah canım, zevk henüz bende de yok acelemde yok.
Allah nazarlardan saklasın sizi :nazar:.

As canimmmm tatile çikacakmisinz?
Evet artikin çikiversin ya gelinler o mayis ayi negüzeldi ya :)
Elimden geldiginde burda olmaya çalisiyorum canim ben olmadigimda sen, sen olmadiginda bi baskasi yetisiyo imdatlarina çok sükür Allah hepinizden razi olsunnn öpüyorum seniiiii :54::54: Gülsevdamida çok özledm görürsen selamimi söylermisin canim

allahın ızın verırse ayın 29 nda ıstanbulu terk edıyoruz 1 haftalıgına balayı dıyelım:1:

evettt o ay ne guzeldı bırsuruu gelınımız cıkmıstıı:nazar:

gulsevdamın mısafırlerı var gıtsınler hemen gelır cnm as.solerım

Sonunda :) Sevindim bu habere.. Esin yapsin ozaman bi süre aci olmadigini gördükçe zaten kendin cesaretini toplayip yaparsin canim, Kayganlastirici isini kolaylastiracaktir

Merhaba kizlarr

Aparat olarak burdaki arkadaslar allik firçasi olsun rimel göz kalemi yani aparat olabilck seylere peçete sarip streçleyip aparat niyetine kullandilar..
Yada mumu boy boy hazirlayabilirsiniz..
Kayganlastirici olarak; gleit gel, femolub, sylk, ultrason jeli, okey , durex
su bazli olanlari tercih edebilirsnz canlar
Ha bu arada bebe yagi mantar yapabiliyormus

Son düzenleme:
Back
X