• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar

Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

Pusu hadi sana da torpil geçtim büyük harfle yazdım, ilk listede fazla kalmayacaksın, eminim, bugün yarın alırız haberini, sona çok yaklaştın.

Son düzenleme:
Arkadaslar

Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,
renis senide dua listeme aldım, aktif ol, arkadaşlar aşamaları çok güzel açıklıyorlar. Ben parmak egzersizleriyle yendim, bazıları aparatla yapıyor.

Arkadaslar

merhaba,

kegel sana kaslarina hükmetmeyi ögretir, o acidan cok faydali, mutlaka yap.
sonra vajinayla barismak da ayni derecede önemli. aynada vajinayi incelemek tavsiye ediliyor. incelemek derken, ikininca vajinal girisin acildigini görmek. bunun disinda vajinanin anatomik yanini da arastirmak bazi yanlis bilgilerin zihinden ayiklanmasi icin önemli.
bunun kadar önemli nefes egzersizleri. agizdan burundan nefes alip agizdan vermeye alis. nefesler uzun ve deriiiin.
bacaklari acarak oturmak, uyumak, idrar tutma huyu varsa vazgecmek vb. simdi aklima gelenler.

bunlari hallettikten sonra parmak veya aparatli egzersizler geliyor. önceden jinekolojik muayne olup, fiziksel bir sorun olmadigini biliyorsan serce parmak ve bol jelle egzersize baslayabilirsin. he bazilari parmak fikrine pek sicak bakmiyor kulak cubugunu strecle sarip ilk adimi atiyor. kalinlastirarak devam ediyor. dogum günü mumu ve peceteyle kalinlastirdiklari normal mumlar. ya da kolayindan dilatör seti de alabilirsin.

kolay gelsin ;)

Arkadaslar

canım öncelikle zeazela arkadaşmız ayrıntılı anlatmış zaten ilk sayfayı oku ve hemen uygulamaya başla fazla zaman kaybetme başrırsın hiç zor deil hadi kolay gelsin

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

Pusu hadi sana da torpil geçtim büyük harfle yazdım, ilk listede fazla kalmayacaksın, eminim, bugün yarın alırız haberini, sona çok yaklaştın.

RABBİM binlerce kez rAzı olsun müslüman kardeşinine isim isim okuyarak dua etmek ne güzel şeydir bu insanın kendi dua ve isteklerininde kabulüne vesiledir rabbim her dua ve dileğini hayırlısıyla kabul etsin AMİNNNNN

gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar:51:
kahvaltıyı kim hazırlıyo karnım acıktııııııııııııııııııııııı :56:

gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff

canım dur bi sakinleş... sen bu forumda kaç kişi aynı şeyleri söyledi bilmiyorsun galiba... nerdeyse 3-5arkadaştan biri yaşadı senin tyaşadığını tatlım... ikincide zorlandılar ama merak etme gülüm artık yendin sen... vücudunda beynşinde kabul etti bunu... ikinci seferde belki seni zorlamak istemiştir ama üçüncüde rahat olacak merak etme... latife yapmıyorum gerçekten çok arkadaş aynı sorunu yaşadı ama hepppppppppppppppside çözdü hiç merak etme... bi sonraki rahat olacak ALLAH ımın izniyle için rahat olsun

canım dur bi sakinleş... sen bu forumda kaç kişi aynı şeyleri söyledi bilmiyorsun galiba... nerdeyse 3-5arkadaştan biri yaşadı senin tyaşadığını tatlım... ikincide zorlandılar ama merak etme gülüm artık yendin sen... vücudunda beynşinde kabul etti bunu... ikinci seferde belki seni zorlamak istemiştir ama üçüncüde rahat olacak merak etme... latife yapmıyorum gerçekten çok arkadaş aynı sorunu yaşadı ama hepppppppppppppppside çözdü hiç merak etme... bi sonraki rahat olacak ALLAH ımın izniyle için rahat olsun

evet vucudumda beynımde kabul ettı bu durumu bende buna ragmen neden yapamıorum dedım kendıme cok kotu oldum dunum berbat oldu bı suru hazırlık da yapmıstım evlılık yıl donumuydu ya hersey iidi guzeldı ama tekrar basaramamk yıktı benı eşim tesellı etmeye calıstı Allah dan anlayıslı davrandı ama tabı yınede yıkıldım dedımkı bana solencek hıc bısı yok herhalde artık ne bılıyım buraya bıle gırıp yazamadım aksamın erken saatınde vurdum kafayı yattım gecede bı suru kabuslar gordum:Shaklısın ben ınattıkca vaji de inat yapıodur o dio ben yencem ben dıorum ben yenıcem böle ugrastırck benı ama kazanan ben olcam gerı adım atmak yok catlıycak da olsam:D:D:Dben kazancam

canım inşallah rabbim herkese nasip eder ama sen bayadır istiyosun heralde kolay hamile kalmak için soğan kürü yapıyolar olmazsa bende denicem hayırlısı olsun

evet canım 9ay oldu yenelı ama hala gelmedı melegım yapmadıgım sey kalmadı sogan kurunude yaptım hamıle kalan cok var ama benım duzenlı olan adetımı duzensızlestırdı ıyıce arastırmadan yapma canım

canım moralini bozma hemen.vajiyi yendikten sonra ikinci bir süreç başlıyor.alışma süreci.başka arkadaşlarımızda da senin yaşadığın bu olay oldu merak etme.bende 2.3.de yarım ancak yapabildim.sakin ol.sen artık oraya bişeyin girebildiğini biliyosun.sakin ve rahat olduğunda çok çok kolay olacağını da biliyorsun.gerekirse aparatınla eşin yokken çalış biraz daha ve kendini psikolojik olarak rahatlat.eşin gelince doğal bi şekilde devam ettirirsenve takıldığın yerde derin nefes alıp verirken itersen olacak canım. normal kadınlar gibi yaşamaya çalış cinselliği.eşini mutlu etmek için ve kendini bu korkudan tamamen sıyırmak için...

ben bu şekilde takıldığım günlerde aparatla çalıştım evde.ve girerken ne yaparsam rahatlarım,hangi pozisyonda daha ii olur diye kafamda kurdum.ilk denememde alttaydım ama eşimin işine çok karıştığımdan üstte denemeye karar verdik çok da iyi oldu.kayganlaşmayı sağladıktan sonra elinle kendin girdirebilirsin.girişte takılacak ama (fazla ağırdan almamak şartıyla) yavaş yavaş derin nefes alıp ver,tamamen gevşe.sonuna kadar giriyor canım.

ben üstte nasıl hamile kalcam diye üzülüyodum ama çok şükür oldu.gebelik istiyorsan bukafanı karıştırmasın.neyse önce tamamen rahat oluncaya kadar alış da olur inşallah:34::34:

evet canım 9ay oldu yenelı ama hala gelmedı melegım yapmadıgım sey kalmadı sogan kurunude yaptım hamıle kalan cok var ama benım duzenlı olan adetımı duzensızlestırdı ıyıce arastırmadan yapma canım

inş. hayırlısıyla saglıklı bi bebiş nasib etsin Rabbim sana en kıza zamanda.bu arada bişi sorcam yendıkten sonra ortalama ne kadar surede duzene girer iliski.yanı bu herkes ıcın farklıdır ama mesela sen ne kadar surede yoluna koyabılmıstın?

inş. hayırlısıyla saglıklı bi bebiş nasib etsin Rabbim sana en kıza zamanda.bu arada bişi sorcam yendıkten sonra ortalama ne kadar surede duzene girer iliski.yanı bu herkes ıcın farklıdır ama mesela sen ne kadar surede yoluna koyabılmıstın?

inşallah canım yaaaa nasıl ıstıyorum bı bılsen....

dedıgın gıbı herkezte farklı ama ben tamam artık vajınısmus bıttıgı dedıdıgm zmaan 3-4 ay olmustu cnm

Back
X