• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amanda aman kımler gelmıss annesi ve bebişi gelmis gunaydınlar ikinizede :D:D biz onun teyzesıyız:Dbebişine söle bizede dua etsın o şimdi gunahsız bi melek bizde bebiş istıoruz:D

ayyy teyzesi günaydın günaydın:16: bugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde:5::5:
hatime başlıcaz kuzumla:emir_bebek: bi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye:49::49: şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım:49:

beni kimse kahvaltıya çağırmadı ben gidiyommmmmm :53: bi salatalık domates yiyim bari:56:

Son düzenleme:
canım moralini bozma hemen.vajiyi yendikten sonra ikinci bir süreç başlıyor.alışma süreci.başka arkadaşlarımızda da senin yaşadığın bu olay oldu merak etme.bende 2.3.de yarım ancak yapabildim.sakin ol.sen artık oraya bişeyin girebildiğini biliyosun.sakin ve rahat olduğunda çok çok kolay olacağını da biliyorsun.gerekirse aparatınla eşin yokken çalış biraz daha ve kendini psikolojik olarak rahatlat.eşin gelince doğal bi şekilde devam ettirirsenve takıldığın yerde derin nefes alıp verirken itersen olacak canım. normal kadınlar gibi yaşamaya çalış cinselliği.eşini mutlu etmek için ve kendini bu korkudan tamamen sıyırmak için...

ben bu şekilde takıldığım günlerde aparatla çalıştım evde.ve girerken ne yaparsam rahatlarım,hangi pozisyonda daha ii olur diye kafamda kurdum.ilk denememde alttaydım ama eşimin işine çok karıştığımdan üstte denemeye karar verdik çok da iyi oldu.kayganlaşmayı sağladıktan sonra elinle kendin girdirebilirsin.girişte takılacak ama (fazla ağırdan almamak şartıyla) yavaş yavaş derin nefes alıp ver,tamamen gevşe.sonuna kadar giriyor canım.

ben üstte nasıl hamile kalcam diye üzülüyodum ama çok şükür oldu.gebelik istiyorsan bukafanı karıştırmasın.neyse önce tamamen rahat oluncaya kadar alış da olur inşallah:34::34:

evet ben egzersize sıkıca sarılmalıyım. ohh ya burası benı cok guzel motıve edıo yıldırmıo pes ettırmıo.iyiki varsınız arkadaslar bu moral bu destek insan neleri başarmazki Allah razı olsun.o zaman bol bol egzersizz dioruz inş. tüm arkadaslrım yener bu sorunu inş. bnm gıbı alısmaya calısanlarda alısır inş. bebiş isteyen herkesde hamiş kalır.
bide ben gecen mumla yapmıstım egzersız mum acıttı benı bıraz acaba mumu hazırlayamadım mı mumun kenarına sadece strec sardım ve ıttım acıdı ama bıraz sonradan okudum kı pecete eldıven pre. fılan sarılması gerekıomus

ayyy teyzesi günaydın günaydın:16: bugün bebişimle daha bi özenli kahvaltı yaptık.doktor randevumuzu da dünden aldık.keseyi görünce daha mutlu olucaz inşallah.vajinal ultrasonla baktırmak istemediğimden karından görünmesi için bekliyorum biraz.haftaya gidiyoruz görmeye.bebeğin oluşumuyla ilgili videolar izledik.ağladım bazı yerlerde:5::5:
hatime başlıcaz kuzumla:emir_bebek: bi de benimle kpss çalışmak zorunda kalacak yavrum ya,çok zeki olacak teyzesi çok. teyzelerine de dua ediyoruz,arkadaş gelsin diye:49::49: şükğr namazımızı kıldık.Allah tüm aşamalarını sağlıklı sıhhatli etsin,hayırlısıyla kavuşalım:49:

ii yapmıssınız aman dikkat et kendine yedıgın ictiğin herseye Allah saglıklı sıhhatli etsin inş.cnm bnm duygulanır tabı ınsan aglamazmı ay kıyamam sana Allah böle hiç ağlatmasın seni aglattıgı zamanda mutluluktan ağlatsın.senin melek hem ahıretlık hem dunyalık sınava sımdıden hazırlanıo olcak ii bi annesın ögret ögret sımdıden:D:Dhatiminizi de Allah kabul etsin unutmazsın biliorum ama isimle dua istiorum:D

inşallah canım yaaaa nasıl ıstıyorum bı bılsen....

dedıgın gıbı herkezte farklı ama ben tamam artık vajınısmus bıttıgı dedıdıgm zmaan 3-4 ay olmustu cnm

anladım o zaman bende normale donebılırım zamanla.tahmın edebılıorum nasıl ıstedıgını Allah ım inşallah inşallah nasib eder cok dua edıcem senın ıcın guzelım bnm uzme ama kendını olurmu bi imtihanı atlattın bu da ımtıhan sabredersek dua ıle bebişi de nasıb edıcek bizlerede sen yeterki üzülme hayırlısı saglıklısı olsun ama benim içimden kız cocugu ıcın dua etmek gelıo sana.burada bi suru insan var birimizn duası olmassa bırımızn duası olcak Allah hayırlı etsın dualarımızı ve hayırlarla kabul buyursun

Günaydin günaydinnnnnnnnnnnnnnnn günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsinizzz canimin içindeki canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :17::17::17::17::16:
Egzersizcilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, duvagi kapali gelinlerimiz ne alemdesiniz kizlar varmi yardimci olabilecegim bi durummm.. Varmi bi ilerleme kizlar.. Ne bu tembellik ne bu gevseklikkkk disiplin diyorum disiplinnnnnn :20::20::1::1:

Günaydin günaydinnnnnnnnnnnnnnnn günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsinizzz canimin içindeki canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :17::17::17::17::16:
Egzersizcilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, duvagi kapali gelinlerimiz ne alemdesiniz kizlar varmi yardimci olabilecegim bi durummm.. Varmi bi ilerleme kizlar.. Ne bu tembellik ne bu gevseklikkkk disiplin diyorum disiplinnnnnn :20::20::1::1:

dün akşam ben ayna karsısında inceleme yaptı orda bi delik var uzakta :) işaret parmagım büyüklüğünde bugünde jel alıp denemeler yapıcam inşallah

Arkadaslar

Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,

Merhaba canm hosgeldin..
Öncelikle güzel dileklerin için amin diyorum :) Herkes kurtulsun bu dertten ins :)
Canim önce kegel egzersizlerinle basla, kaslari kontrol altina alirsin.. Böylece egzersizde nasip kasip nasil rahat birakabilecegini ögrenmis olursun..
Ardindan büyüteç bi ayna yardimiyla vajini incele, alis orana, orasi senin bedenine ait bi organ, onuda gözün burnun gibi kabullen korkularini yenmeye çalis..
Sonra istersen serçe parmaginla basla (kulak çubuguyla baslayanlar var ama ben zorlanmistim yön bulmakla serçe parmagi bi hayli kolay olmustu kulak çöpüne nazaran..)
Serçe parmagina bol jel sür sonra yavas yavas nefes alip vererek, verirken nefesini ikinarak parmagini girdir.. Sakin korkma sana garanti veriyorum hiç bisey hissetmiceksin (Tabi eger kasmazsan)
Öncesinde sicak bi dus faydali olabilir canim..
Buraya sürekli gel, rapor ver canim.. Egzersiz yapan arkadaslarimiz avatarlarina kapali duvak resmi koyuyorlar :) öncelikle duvagini kapatabilirmisn canim böylelikle daha kolay takip altina alirlar seni :16:
Allahtan basari, sabir ve cesaret diliyorum senin adina..

oncelıkle kurtulmus olmana cok sevındım cnm tebrık ederım.. pekı bu doktorun dıgerlerınden veya burdan farkı ne nasıl bı program uyguluyokı yanı egzersız yapmıomusun parmak veya dılator farketmez degısık olan ne psıkolojık olarakmı rahat olmaktanmı bahsedıosun yoksa....

teşekkür ederim öncelikle..

Ve şunuda belirtmek isterim ki bu site ve bu vajinusmus sayfası gerçekten çok önemli bir iş yapıyor.....Eğer ben kendime inanıyor olsaydım yani tek başıma bu egzersizleri yapabileceğime inansaydım kesinlikle doktora gitmezdim ama ben çalışan bir insan olduğum için ve çok fazla karamsarlığa kapıldığım için (çünkü önceki doktor maceralarım hüsranla bitmişti hele de bir tanesi haznemden içeri ultrason cihazının başlığını ansızın itince benim için neredeyse bu sayfa kapanıyordu :(
süleyman hocada birincisi psikolojik olarak seni inandırıyor ayrıca kliniği tıklım tıklım randevu almak çok zor ama vajili hastalarına ayrı bir önem veriyor geç saatte olsa (örneğin ben 23:30 da bile seans yaptığımızı biliyorum) mutlaka alıyor ve haftada 3-4 gün mutlaka seans yaptırıyor.....bu iş için özel aparatları var tabiki bu aparatlarla ev ödevi de veriyor:) her bir sonraki seans ta limitleri daha da yükseltiyor.... Dediğim gibi vakti olanlara burası çok iyi ve faydalı bir site ama ben kendim yapamıyorum kısa bir sürede çözmek istiyorum diyenler içinse süleyman hoca bulunmaz nimet..(vaji üzerine bir sürü yayını makalesi ve araştırması var)

gunaydın kızlar benım moral çökük biraz bırıncıde olmustu dun ıkıncıyı denedım olmadı basa mı sardım ne oldu bılmıorum :S:S:Sümitsizlige dusmıycem ama bısıler yapmam sart belliki ufff

Günaydin tatlim hiç üzülme.. Bendede oldu birinci oldu ikinci oldu 3. olmadi 4. oldu 5. olmadi.. Bu tarz seyler hepimizde oldu.. Zamanla alisacagiz..
Deneme yapmadigin günlerde egzersiz yapmaya çalis canim.. hiç korkma basa sarmazsin, sen yendin bikere :48:

Kiz ben seni yerim yaaaaaa :16::16::16: Canim ya bebek askiyla yandigin günler geldi aklima çok sükür
Masallah canim Allah hepsini kabul etsin çok duygulandim valla :) Bebisinle her anini güzel degerlendiriyosun :nazar::nazar:

valal gördüm ama baya bi açtım bugünde ultrason jeli alcam ama bunun ilerde bi sakıncası yok seğilmi

yok cnm zannetmiorum yoksa bu kadar kızlar yaparmı bencede ondan al öbürleri hem kucuk hem pahalı bende ondan almak ıstıorumda benım cıvarda medıkal yok eczaneyede hıc sormadım bı sorsam aslında uff adetım bıtsın ılk denemeyle baslıcam kayınvaldemlerde görumceme gdıolar o zamana bıter allahım ıns lah yaparımda bter bu kabus

Günaydin tatlim hiç üzülme.. Bendede oldu birinci oldu ikinci oldu 3. olmadi 4. oldu 5. olmadi.. Bu tarz seyler hepimizde oldu.. Zamanla alisacagiz..
Deneme yapmadigin günlerde egzersiz yapmaya çalis canim.. hiç korkma basa sarmazsin, sen yendin bikere :48:

cnm sıkma canını düzelir üzülme bu kadar bak arkadasda yazmıs doğaldır belki bunlar

evet ben egzersize sıkıca sarılmalıyım. ohh ya burası benı cok guzel motıve edıo yıldırmıo pes ettırmıo.iyiki varsınız arkadaslar bu moral bu destek insan neleri başarmazki Allah razı olsun.o zaman bol bol egzersizz dioruz inş. tüm arkadaslrım yener bu sorunu inş. bnm gıbı alısmaya calısanlarda alısır inş. bebiş isteyen herkesde hamiş kalır.
bide ben gecen mumla yapmıstım egzersız mum acıttı benı bıraz acaba mumu hazırlayamadım mı mumun kenarına sadece strec sardım ve ıttım acıdı ama bıraz sonradan okudum kı pecete eldıven pre. fılan sarılması gerekıomus

Canim evet mumun etrafina peçete sariliyo sonra streç sonra üzerine prez. geçiriliyo ben hiç denemedim ama bu sekilde daha rahat olacagini saniyorum ve ilk basi normal kalinligindan biraz daha az bi kalinlikta olmali

yok cnm zannetmiorum yoksa bu kadar kızlar yaparmı bencede ondan al öbürleri hem kucuk hem pahalı bende ondan almak ıstıorumda benım cıvarda medıkal yok eczaneyede hıc sormadım bı sorsam aslında uff adetım bıtsın ılk denemeyle baslıcam kayınvaldemlerde görumceme gdıolar o zamana bıter allahım ıns lah yaparımda bter bu kabus

evet inş bende adetim bugün bititti denicem bu akşam inş kurtuluruzzz inşallah bi sorun olmaz onla ilgili sanırım eczanelerde olmuyo ama yinede bi sor

dün akşam ben ayna karsısında inceleme yaptı orda bi delik var uzakta :) işaret parmagım büyüklüğünde bugünde jel alıp denemeler yapıcam inşallah

Masallahhhhh :128: Böyle devam canim çok güzel ilerliyosun
Orda bi delik var tabiii ikininca dahada büyüyo canim.. Sana tavsiyem büyüteç aynayla bak herdefasinda ben öyle yapmistim çok kolay oldu..
Bugün güzel haberlerini bekliyoruz.. Hemen olmazsa üzülme, kasmadigin sürece olur gerçi.. Ugras biraz :) ve bi adim daha yaklas yenmeye..
Unutma derin nefes all burnundan, nefes verirken ikinarak parmagini ittir basarilar cnm:16:

Masallahhhhh :128: Böyle devam canim çok güzel ilerliyosun
Orda bi delik var tabiii ikininca dahada büyüyo canim.. Sana tavsiyem büyüteç aynayla bak herdefasinda ben öyle yapmistim çok kolay oldu..
Bugün güzel haberlerini bekliyoruz.. Hemen olmazsa üzülme, kasmadigin sürece olur gerçi.. Ugras biraz :) ve bi adim daha yaklas yenmeye..
Unutma derin nefes all burnundan, nefes verirken ikinarak parmagini ittir basarilar cnm:16:

sağol cnm ilk deneem de bu kadar gördüm ben işaret parmagı ile başlıcam yada serçe parmaklamı baslayım sadece ultrason jeli sürüp yapsam olurmu yada başka bişeye gerelk varmı

Back
X