- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.061
uffffff en basa dondum egzersız de yapamıorum hayret uff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, valla nerden nasıl söylesem bilmiyorum ama ben 6 haftalık hamileyim.
arkadaşım merhaba gezinirken senin mesajını gördüm. ben de aynı durumdayım tamamının girmesine çok az bi kısmı kaldı ve orada acayip bi yanma oluyo dayanamıyorum ve bırakıyoruz. eşim kendimi kasmadığımda rahatca girdiğini söylüyo ama o yanma hissi gelince kasıyorum kendimi. bu mesajından sonra sen ne alemdesin aşabildin mi bu durumu
Bana cevap verebilecek biri yok mu?![]()
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(
kızlar o yanma hissinie sakın kapılmayın bir anlık sadece giriş anında oluyo sakın pes etmeyin 1 yada 2 saniye diyeyim size tamaı girdikten sonra hiç bir his yani yanma diye bişey kalmıyo sakın ne olur pes etmeyin o yanma hissi bişey değil ki bu kadar çektiğimiz kafalarımızı yorduğumuz durumlara göre hiç bişey değil lütfen eğer o aşamadaysanız eşiniz üstte olsun ve o his olduğu zaman biraz dişinizi sıkın ve tamamı olduğunda git gel olduğunda o his bitiyo ne olur sadce zevk alıcam diye bakın rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten en çok çeken ben olduğum için rabbim düşmanıma bile bu hastalığı vermesin inşş ama az kalmış hatta bitmiş sizin ki her zaman deneyin o bitcek görürüsnüz
Kızlar sakın korkmayın benim gibi umutsuz bir vaka bile yendiyse herkez yener bence....ama şunlara dikkat edin lütfen...1- poponuz ve kafanız bir hizada olsun..2- bacaklarınızı kontrol edin...3-Zevk için değil belli bir müddet yapmak için yapın...Ben hala ilk 10 dakika zorlanıyorum ama sonunda oluyor ve hiç acı hissetmiyorum...o kadar da abartılacak bişey değilmiş...tabi demesi kolay nerdeyse 1 yıl bu illeti çektim bende...Sizi çok iyi anlıyorum...psikolojim bozulmuştu ama denemekten vazgeçmeyin lütfen..
Yeni evli biri olarak bu problem bendede var malesef, icimde sürekli bir üzüntü var bu yüzden.
Size bir sorum olacak kizlar, sizce hangi pozisyon ilk iliski icin daha ideal/kolay? Ben üstte mi altta mi olursam?
Neyi deneyecegimi ben de sasirdim artik
bana yardım egzersız bıle yapamıorum su an moralım manyak bozuldu kac saattır ugrasıorum en basa dondum resmen
kızlar iyi geceler,bişey soracağım bu akşam deneme yapacaktım,regli olacağım sanırım lekelenme olmuş,deneme yapsam mı yapmasam mı?
bence yapma,regl sonrası yaparsın hem o zaman kaslar daha da açılıyormuş,daha kolay olur
kızlar iyi geceler,bişey soracağım bu akşam deneme yapacaktım,regli olacağım sanırım lekelenme olmuş,deneme yapsam mı yapmasam mı?
1 kavanoz turşuyu farkında olamadan 5 dk da yemişim![]()