Bana cevap yazdiginiz icin sagolun arkadaslar. O egzersizleri cok olmasada yapmaya baslamistim, ama yogun oldugum icin pek konsantre olamiyorum. Aynayla bakmayada cekiniyorum, biz neden boyleyiz anlamiyorum. Hic icimden gelmiyor oralari kesfetmek, ama yarin yapacagim aynayi alacam bakacam :).. Sonra ben kendi parmaklarimi sokmaya cesaret edemiyorum, ama esim sevisme sirasinda rahatlikla iki parmakla girebiliyor. Simdi ee P..nisi neden alamiyorsun diyenler olacak belki ama inanin o olmuyor, cok az giriyor sonra okadar agri oluyorki basim donuyor istemiyorum, sanki giremiyor gibi geliyor bana. Neyse hayirlisi..
Bazi arkadaslarimiz moralini bozuyorlar, onlari cok iyi anliyorum, bende bazen o duygulara kapiliyorum. Hele ilk baslarda bu hastalik hakkinda birsey bilmeden once, dahada cok oluyor. Ama burdaki yazilanlari okuyunca okdar kendimi anlasilmis hissettimki, duygulandim okuyunca benim hissettiklerimi baska birileride anliyabiliyor diye. Helede basari oykulerini okuyunca dahada umutlandim inanin..
Moralimizi yuksek tutalimm ve dusunelimki elbett birgun bu hastaligii yenecegizz.. Tabi eslerimizin destegi ile, oda cok onemli..