• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım.yarım tencere limonlu limonlu yaprak sarması yedim bi de.hep ekşimsi şeyler istiyor canm.turşu ,limonlu zeytin,çiğköfte...midem kazınıyor sanki.yiyeli 1 saat geçmeden acıkıyorum:) kemre ne durumda acaba:)

Bende de aynısı hep ekşi şeyler istiyo canım özellikle ekşi erik favorim:9: mide bulantıların oluyo mu canım?

Hayırdır inşallah :) o da olur canım neden olmasın? umutsuz olma,bebeğin belki senin vajiyi yenip ,sana kavuşmayı bekliyor.vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi diye bi söz var.gerçekten doğru olduğuna inanıyorum.ve olumsuz düşünce sana hiçbir zaman faydalı olmaz.:45:kötü enerji çekmiş olursun sadece.olumlu düşün,güzel bak,azmet yen şunu artık,bebeğine de kavuşursun.:54:

bu söz gerçekten çok hoşuma gitti... "vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi " biz istedikçe yavaş yavaş bazende hızlıca kapıları açıyor Rabbim yüzümüze çok şükür...

çok mutluyum kızlar dün akşam ilk defa jelsiz yapabildim:)jelle yada jelsiz çok farkı yokmuş ya.bu işin püf noktası ağır ağır ilerlemek eşinizin hızlı hareket etmemesi kendini olcakmı olmıycakmı diye şartlandırmamak herşey beyinde bitiyo bu beyin bize neler yapıyo böyle ya:)

çok güzel canım fark yok ben de bikaç kez jelsiz denedim onun için ön se..menin uzun olması gerekiyo bence jelsiz kendi ıslaklığınla daha kolay oluyo çünkü hem o önsev..me esnasında rahatlamış gevşemiş de oluyorsun.. devamı da gelir inşallaaahh :34:

kızlar bişey sorucam.. biz denediğimizde ve sonuç kötü olduğunda ( yani benden dolayı kasıyorum tabi deniyoruz deniyoruz olmuo), ben bir hışımla fırlıyorum yataktan. sinirlerime engel olamıyorum, bağırıyorum çağırıyorum sürekli ağlıyorum.. sizde de bu durum söz konusu mu ?

Bana cevap yazdiginiz icin sagolun arkadaslar. O egzersizleri cok olmasada yapmaya baslamistim, ama yogun oldugum icin pek konsantre olamiyorum. Aynayla bakmayada cekiniyorum, biz neden boyleyiz anlamiyorum. Hic icimden gelmiyor oralari kesfetmek, ama yarin yapacagim aynayi alacam bakacam :).. Sonra ben kendi parmaklarimi sokmaya cesaret edemiyorum, ama esim sevisme sirasinda rahatlikla iki parmakla girebiliyor. Simdi ee P..nisi neden alamiyorsun diyenler olacak belki ama inanin o olmuyor, cok az giriyor sonra okadar agri oluyorki basim donuyor istemiyorum, sanki giremiyor gibi geliyor bana. Neyse hayirlisi..

Bazi arkadaslarimiz moralini bozuyorlar, onlari cok iyi anliyorum, bende bazen o duygulara kapiliyorum. Hele ilk baslarda bu hastalik hakkinda birsey bilmeden once, dahada cok oluyor. Ama burdaki yazilanlari okuyunca okdar kendimi anlasilmis hissettimki, duygulandim okuyunca benim hissettiklerimi baska birileride anliyabiliyor diye. Helede basari oykulerini okuyunca dahada umutlandim inanin..
Moralimizi yuksek tutalimm ve dusunelimki elbett birgun bu hastaligii yenecegizz.. Tabi eslerimizin destegi ile, oda cok onemli..

Canim esinin iki parmagini alabiliyorsan aslinda çok kolay yenebilirsin.. Sadece cesaretini toplayip kendi iradenle egzersiz yapmalisin.. Bi parmaginla basla.. inan bana bende çok zorlandim yapamam iykk bög baska yolu yokmu vs vs.. bi yaptim yuh be bana dedim.. Parmakla ilerle sonra esinin iki parmagindan kalin bi aparata kadar çalisirsin.. Bu sekilde aci olmadigini kesfedip ve vajini esnetmis olarak denemelere geçersin.. Bundan kutulmanin yolu egzersiden geçiyo.. Parmakla yapamazsan kendine mumla boy boy aparat hazirlarsin canim.. ( mumu peçeteye sarip streçleyip prez.geçirip o sekilde yapiliyo)

Ayrica duvagimi nasil kapatabilirim, baktim cozemedimm

Internetten kapali duvak resimleri arayip sitede en yukarda kullanici kontrol paneli var ordan avatar degistir kismindan degistirebilirsin canim

evet canım.yarım tencere limonlu limonlu yaprak sarması yedim bi de.hep ekşimsi şeyler istiyor canm.turşu ,limonlu zeytin,çiğköfte...midem kazınıyor sanki.yiyeli 1 saat geçmeden acıkıyorum:) kemre ne durumda acaba:)

:9::9: Masallah, bu gidisle kilolar artacak desene :9: :49::49::49:
Eksi aserince erkek olacagini iddia ederler :9: Allahin takdiri tabi saglikli olsunda benim içimden erkek diye geçiyo bide eksi deyince busefer gerçekten erkektir diye düsünmeye basladim..

kızlar bişey sorucam.. biz denediğimizde ve sonuç kötü olduğunda ( yani benden dolayı kasıyorum tabi deniyoruz deniyoruz olmuo), ben bir hışımla fırlıyorum yataktan. sinirlerime engel olamıyorum, bağırıyorum çağırıyorum sürekli ağlıyorum.. sizde de bu durum söz konusu mu ?

Bunlar vajinusmus belirtileri.. Neler yapmiyoruzki.. Ortalikta saglam süs kalmazdi :9: sabahlara kadar gözlerim siserdi aglamaktan..

Bunlar vajinusmus belirtileri.. Neler yapmiyoruzki.. Ortalikta saglam süs kalmazdi :9: sabahlara kadar gözlerim siserdi aglamaktan..

off off ne zor bişeymiş bu ya :/ adetim başlayamadı bi türlü sıkıntılıyım o yüzden egzersizlere de ara verdim. eşim zaten bekliyo öööyle :/ of bir kurtulsam şu dertten başka bişey istemiyorum:( psikolojim alt üst oldu yaa.. sen duvağını açmışsın ne güzellll :3:

öyle yaparsan esını çok uzersın canım bende hep oyle yapardım aglama krızlerıne gırerdım eşimi iteler kalkar baska odaya gıderdım o da yazık arkamdan gelırdı erkek içinde cok zor ınan sen oyle yaptıkça o da sana zarar verıyormus hıssıne kapılır zaten ilişkiye giremıyosunuz erkek bu kadın gıbı degıl ısteklerı var arzuları var senı beklıyo sabredıyo anlıyo bu hastaliği olan kadınlarrın eşlerını tebrık etmelı ben esımın anlayışı ve destegıyle yendım...

ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı

adet ağrısı var gibiydi bugüne kadar hep belim karnım özellikle belim ağrıyodu ama bugün ağrım yok.. biraz da sanki göğüslerim büyüdü:26: bir de iştahım çok açık:56::56: sende adet ağrn dışında varmı belirtiler?

adet olacakmış gibi olan karın ağrım çok az.iştahım süper açık.gögüslerimin koluma yakın yerine bastırınca bile acıyo.dünden önceki gece hafif mide bulantım oldu gece. ben en çok 700 gr.çiğköfteyi bi günde yediğimde hamile olacağıma inanmıştım.bi de normalde domatesi dolaptan alıp elma gibi yemem.bi güzel yedim.komşum beni hamile görmüştü rüyasında.hiç üşenmeden geçen gün gelip anlattı,sağolsun:) yumurtlama günlerimde çalıştığım için iyice umutlandım.adetimden bi gün önce test yaptıracağım aklıma gelmezdi.ama oldu.keseyi görüp ,kalp atışlarını duyunca daha mutlu olucam inşallah.çünkü kese görünene kadar dış gebelik riski oluyor.Allah korusun.

haftaya gidicem doktora.inşallah karından ultrasonla görünür.bence sende hamilesin.Yarın öğrenirsin inşallah güzel haberi.1 saat arayla yenmiştik:) seninde hamile olmana çok sevinicem.:kkk:

İdrar testi yapmadan önce karnım adet sancısı gibi öyle bir ağrıyordu ki oldum olacağım. Ama içimden bir ses hamilesin diyordu. Testi yaptım gerçekten öyle çıktı. Şu an adet ağrılarım geçti, göğsüm falan büyümedi şimdilik...

1 kavanoz turşuyu farkında olamadan 5 dk da yemişim:9:

Kardeşim benim, sen bayağı hamilelik olayına girmişsin....Ben de henüz birşey yok... :)

:9::9: Masallah, bu gidisle kilolar artacak desene :9: :49::49::49:
Eksi aserince erkek olacagini iddia ederler :9: Allahin takdiri tabi saglikli olsunda benim içimden erkek diye geçiyo bide eksi deyince busefer gerçekten erkektir diye düsünmeye basladim..

50 kiloyla evlendim 57 ye doğru gidiyrum yafrum ya.hamileyken pek umrumda olmaz da doğduktan sonra ben hırs yaparım.formda anne olmam laızm.:) erkek kız fark yapmaz ben ikisinin de poposunu yeyim ya:9:

İdrar testi yapmadan önce karnım adet sancısı gibi öyle bir ağrıyordu ki oldum olacağım. Ama içimden bir ses hamilesin diyordu. Testi yaptım gerçekten öyle çıktı. Şu an adet ağrılarım geçti, göğsüm falan büyümedi şimdilik...

Kardeşim benim, sen bayağı hamilelik olayına girmişsin....Ben de henüz birşey yok... :)

valla ablacım ya belki benim doğal açgözlülüğümdür dicem ama içim gıdıklanıyo sanki ekşi deyince ağzım sulanıyo.bende anlamadım.ilk 3 ayda olurmuş da bende erken mi başladı ne:9:

kızlar yeni gördüm face te.kadınlar kulubu şunu paylaşmış : "21 haziran en uzun gün.İyi değerlendirin..." katılıyorum.gece uzun,bugün deneme yapacak yok muuuuuuu:23::23:

valla ablacım ya belki benim doğal açgözlülüğümdür dicem ama içim gıdıklanıyo sanki ekşi deyince ağzım sulanıyo.bende anlamadım.ilk 3 ayda olurmuş da bende erken mi başladı ne:9:

canım bebegın kalp atışlarını duymadıysanız henuz bebekle ılgısı yoktur bulantı ve aşerme 6. haftadan sonra yanı kalp atışları baslayınca olur sanırım sevınçten iştahıın acılmıs.....

kızlar yeni gördüm face te.kadınlar kulubu şunu paylaşmış : "21 haziran en uzun gün.İyi değerlendirin..." :9::9:katılıyorum.gece uzun,bugün deneme yapacak yok muuuuuuu:23::23:

Back
X