- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.141
canım üzülme hiç moralini bozma bazen vaji gününde olmuyor bi gün çok güzel oluyo diğer gün çok inatçı ben sadece şunu önereyim 1. kafanda birdaha yapabilicekmiyim sorusunu kaldır ve yapacağım de
2. nefes egzersizi yap şöyle önce nefes al buarada ayaklarını kas verirkende 3 snde ver ve ayaklarını gevşet sonra sırayla dizlerini ellerini dirseklerini omzunu ve en son her yerini buna yüzün gözlerin de dahil sıırayla yap canım o kadar rahatlatıyoki bu bikaç kez tekrar edebilirsin bunu bana çok yarıyodu...
2. nefes egzersizi yap şöyle önce nefes al buarada ayaklarını kas verirkende 3 snde ver ve ayaklarını gevşet sonra sırayla dizlerini ellerini dirseklerini omzunu ve en son her yerini buna yüzün gözlerin de dahil sıırayla yap canım o kadar rahatlatıyoki bu bikaç kez tekrar edebilirsin bunu bana çok yarıyodu...
arkadaslar ben fenalardayım kafam karıstı dunden sonra dun uc saat prmk denemelerınden sonra yıne basarısız oldum tek seferlıkmıydı bı kere p..s oldu sonrada kalmı geldı bılmıorum aam egzersız bıle yapamıorum su an![]()