- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.161
amin canim insallah saglikli olursa dedigin gibi subata patlama olabilir:)
tebrikler, =)). sorunsuz bi hamilelik, kolay bir dogum, saglikli bir bebek diliyorum.
subatta nufus patlamasi olacak yani.
![]()
Canim cok sagol amin insallah rabbim sizlere de nasip etsin..tebrik ederim canım:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
sagol canim zealeanin dedigi gibi deneme yapin artik olur buyuuk ihtimalle. Artik sona geldin sayilir.. Esler biraz isteksiz olabiliyolar cunku onlar da alisiyolar artik cinsel isteklerini bastiriyolar. Sen cbala canim pesinden biraz kos sonra o senn pesinden kosar nasilsakızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.