- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.181
cnm ben bikaç aydır egzersiz yapmaya çalışıyorum ama ara vermiştim en son 9 cmdi oda çok zorluyodu olmuyo diye bırakmıştım 2ay kadar önce aparatları yere fırlattım ağladım bisürü anlıcan piskolojim bozulmuştu ama baktım böle olmucak bugün tekrardan aldım elime direk 10cm aparatla denedim çok rahat oldu ama egzersizden önce rahattım yine olmucak nasılsa diye başladım sonra baktım rahat oluyo bende anlamdım oldu 10cm gel git yaptım biraz sonra buraya yazım dedim işte bence tamamen beyindde bitiyo az öncede 11 cm denedim yarıya kadar oldu yine moralim bozuldu of yaa.eşli deneme yapmadım hiç biraz daha çalışayım diyorum eşimde yanaşmıyo zaten sertleşme sorunu olur diye üstünede gitmiyorum cnm böle işte benm durumum
bak cnm ben daha yenmedım ama bence sen eslı deneme yapmalısın 10 cm gıtgelde yapmıssın sen üstteyken yavas yavas almayı dene öncesınde egzersızde yap esın stres oluyosa gızlı yap ama bence sen coktan cözmussun yaaaa o kadar aparatları alıonuz kızlar hadıııı bde aykurt'umuz var öyle cnm bence bu gece bı dene ıstersen ne dersın