• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o kelımeyı soyledıgı gunden berı egzersız yapamıyorum denıyorum 1 alıyom 2yı alamıyorum helede aklıma geldımı bıtıyo tıkanıyorum aglama krızlerıne gırıyorum stresten. ınanırmısn stresten adını sanını bılmedıgım hıc duymadıgım hastalıklara yakalandım ve hepsı psıkolajık

canım benim eşiimiz anlayışlıyken nede olsa sesi çıkmıyor diyoruz yatışa geçiyoruz, anlayışsız olduğunda laf soktuğunda anlayışlı olsaydı diye bahane buluyoruz, buna psikolojide kaçış deniyor, bilinçaltın kaçış yapıyor canım, egzersizle eşinin alakası yok, kendin için devam etmelisin.
ben egzersizi bitirip hazır olduğumda eşimde sertleşme problemi oldu. 2 gün onu bekledim, bana o günlerde çok iyi davranıyor, sevimlilikler yapıyor, iltifatlar ediyor, seni çok seviyorum diyor ama ilişkiden kaçıyordu. O kadar sinir oldumki bu hallerine, en ufak şeyde patlıyordum kendisine, birde benim eşim bana hiçbirşey söylemiyordu (sertleşme problemi hakkında) , bu konuda ben vajinismuslu kadınların eşlerinde oluyormuş bile diyemiyordum, bu yaşadığımız elim sende sendromu diyemiyordum, çünkü bununla yüzleşmekten utanıyordu farkındaydım. ama o iki gün empati kurmam açısından çok iyi oldu, o beni senelerce bekledi, ben ona iki gün katlanamadım. Sizin probleminiz vajinismus, sizin düşmanınız vajinismus, onunla savaşın, yani sen savaş, çünkü bunu söylemek istemiyorum ama bu onun sorunu değil, üzerine git canım, vazgeçme, erteleme, kendine edersin...

eşinle olan sorununu koy bır kenara sen eşın için değil kendin için yenmelisin bunu.eşinde önemlı tabiki ama onun davranışlarına göre egzersizlerden vazgecme.eminimkı senden biliyosun sinirle söylediğini.seni sevdiğinden eminım.ben eşıme derdimkı ben bu sorunu çözdüğümde ne bulcaksın bakalım beni suçlamaya.yenince çogu sorun yoluna giriiyo.bunalıyo onlarda aldırma sen yoluna devam et hırs yap kız onun bu sözlerini.hiçde eksik falan değilsin sadece bir rahatszlık bu ve sen atlatıcaksın kasma kendini ben egzersiz yaparken ilk başta kasardım o an dururdum kasılmalar bitince devam ederdim böyle yap sende

Canım dahlianın dediği gibi biz tam bir kadınız hiçbir eksikliğimiz yok, elimiz ayağımız herşeyimiz tam, sadece egzersiz yapıp aşmamız gerekiyor :15:.

bende ınanamamıstım ben bıde ısaret parmagımı dırek soktum ıkındım tamamını soktum bogum mogum yok bıde halka dıyolarya onuda hıssetmedım sadece baskı oldu ortada yavas yavas egerkı ıkı parmagımı sokamazsam en son care aparat olucak ama adına bıle ısınamıyorum
bir parmaktan iki parmağa geçmek biraz zor oluyor, bende orda biraz takılmıştım ama asla vazgeçmedim. Aparat yavaş yavaş kalınlaştırıldığı için belki aparat daha faydalı olabilir sana. Ben aparata hiç sıcak bakamadım, sonuçta iki parmağı aldım ama kendi parmağımı değil eşimin parmağını, çünkü ben kendi kendime çok nazlanıyordum :78:. Sende öyle deneyebilirsin.

arkadasım bır yıldır ben cok sogum esıme karsı. ılk gecemız rahat gectı ama 2 yıl esımle bır suru sorun yasadık bu cok yıprattı benı. son bır yıldır da duygusal olarak da uzaklastım sımdı yenıden yapılanma donemındeyız benım evet sorunum olmadı ne ılk gece ne sonrasında. sadece ben esımden uzaklastım son yıllarda bunu vajınusmus ıle alakası yok yanı canım. ben ornek verdım ben herzaman esımle rahat bır bırlıktelık gecırmeme ragmen artık ona yaklasmıyorum ya da cok uzun surelı zamanlardan sonra yaklasıyorum dıye esım bıle bana laf sokabılıyor dedım benı sevmıyorsun artık benı ıstemıyorsun dıyor dedım yanı oyuzden hıc beraber olunamaması eslerınızı kotu bır psıkolojıye ıtıyordur bu cok normal. benı sevmıyorsun da dıyebılır mucadele etmıyorsun da dıyebılır. ben senı cok yıprattım cok uzdum ılk yıllarda dıyor bılıyorum sımdı ıstegın kalmadı dıyor ama benı cezalandırmak mı oluyor senın sımdıkı hallerın dıyor. ben de dıyorum kı ceza degıl ıcımden gelmıyor hem yasadıklarımız hem rahatsızlıgım haplarımın da etkısı dıyorum erken menopoz dendı de bana 3 yıl once. su an 29 yasındayım

Günlük hayatta yaşadığımız sorunlar yatağa yansıyabiliyor canım, şu an menapoza girdin mi?

Ay güldüm valla... İçim çürümüş kuzum benim içim...Bazen işi dalgaya alıyorum "ACILARIN KADINIYIM BEN" diyorum. Sen ne kadarlık evlisin bakayım :) :) İş çıkışı egzersizlerini aksatma, ben de çalışıyorum, iş çıkışı zor oluyor ama yapıyordum...

Acıların kadını değiliz canım, niye öyle olsun, insanlar ne kötü şeyler yaşıyor, büyük kayıplar, hastalıklar, ölümler.... Vajinismus egzersizle çözülebilen bir hastalık sonuçta , ucunda ölüm yok, acı yok, zevk ve rahatlama var, sen o günleri atlattın canım :13:.

bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlar:6::6: elimi kana buladım:52::52::52::52::52:ayyy cok guldum kendı kendıme :52: damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki :nazar::nazar:her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin :21::21: yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı :14::14: evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık :48::48::48: yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm:31::31:

Son düzenleme:
deessab hamileyim diye yazmış oda bildigim kadarıyla vaj. henüz aşmadı bende senin gibi hamile kalmıştım dedim, 8 yaşında kızım var ben 11 yıllık evliyim bu site sayesinde yeneli 2 ayı geçti. Şu an hamile degilim. sadece vaj . birşeyin girdigini beyne kabul ettirmek gerekiyor umutçum aynen balonun girişi gibi düşün biz o kısmı kasıyoruz devamı büyük bir boşluk kasmak istesekte devamında kas yok.Haydi egzersize devam et....................

allah nelere kadir yaaa 11 yıl sımdı sen cnm (acık olucak braz kızlar kusura bakmayın) 11 yıl vajılı ve sadece yüzeysel ilişkimi yasadınız yani hic giris olmadan olağan üstü ne diimki eşinle aran nasıl cnm 8 yasındada kızın var söylücek söz yok müthiş allah size bagıslasın:38: daha cok yenı yenmıssın sende parmaklamı aparatlamı yendın cnm bıdee doktora hıc gttınmı sadece burayı okuyarakmı ılerledın cnm

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sizi okudum. Kendime çare bulmak için. Bazen sizinle ümitlendim, bazen üzüldüm. Ben vajinusmuydum bilmiyorum, doktor değilsin dedi. Ama olmadı. İçten içe hep eşimi suçladım beceriksiz olduğunu düşündüm. O hep bana anlayışla davrandı. Şimdi uzun zaman sonra bir daha siteye girmek istedim ama baktım ki eşlerinizi suçluyorsunuz. Ama bilin ki onlar bizden beter durumda. Onlar da içten içe kendilerini suçluyorlar belki. Olmayacağını düşünerek, bizim ağlamalarımızı daha görmemek için denemek bile istemez oluyorlar. Eminim sizlerin de başına geldi. Çünkü okuduklarım hep aynı. Üzülmeyin ben 2 yıl sonra başardım. Sizin benden veya diğer başaranlardan farkınız yok.

inşallah kurtulurummm :( çabalıyorum ama insan bazen öyle pes ediyor ki off off :((

pes etmek yokkkkkk!!!!!!!! yanlış hatırlamıyorsam yeni evlisin lütfen pes etme..şuan pes edersen inan sorun daha da büyüyecek bak daha yolun çok başındasın... ben şuan o kadar pişmanım ki yazık olmuş geçen 10 ay'ıma .... burayı mutlaka takip et, nerde takılıyorsan yaz mutlaka yardımcı olmaya çalışırız...kurtulursun tabi ki hatta kurtulacaksın yeter ki kararlı ol

slm arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun aynı kaderleri paşlamak üzücü ama aynı zamanda umutlandırıcı bu illet hiç bişeye benzemiyor kimdeye de inandıramıyorsun kendimiz ve korkularımızla baş baş kalıyoruz bazen tek yol ölüm gibi geliyor ama onuda yapamıyoruz şuan o kadar çaresizim ki kışa girerken söz vermiştim kendime yencem diye başladım egzersize çok da yol katettim 12 cm kadar çıktım çok mutluydum yaklaşmıştım eşimle bi kaç kere denedik yarısına kadar alabildim bi türlü tamamını getiremedik derken süpriz yarım yamalak ilişkiyle hamile kaldım eşim beni suçladı hiç istemiyor benim isteğim sağlıklı cinsellik yaşamak diyor çocuk çok sonra olmalıydı diyor doktorda utancımdan soramıyorum egzersize devam edebilrmiyim diye yani bilmiyor vaji olduğumu çocuğa bişey olur diye korkumdan cinsel yaşamda yok 3 ay oldu 3 aydan sonra olur demiştim akşam yine tartıştık anicanız benim iş içinden çıkılmaz hal aldı yeni hamile kalanlara soruyorum egzersize başlıyim mi ne olur cvp verin

canım bu doktor sonuçta 9ay boyunca senn her türlü sorununla ilgilencek utanma cekinme sor doktorunna.. bunu bizler bilemeyiz ki..

kızlar o yanma hissinie sakın kapılmayın bir anlık sadece giriş anında oluyo sakın pes etmeyin 1 yada 2 saniye diyeyim size tamaı girdikten sonra hiç bir his yani yanma diye bişey kalmıyo sakın ne olur pes etmeyin o yanma hissi bişey değil ki bu kadar çektiğimiz kafalarımızı yorduğumuz durumlara göre hiç bişey değil lütfen eğer o aşamadaysanız eşiniz üstte olsun ve o his olduğu zaman biraz dişinizi sıkın ve tamamı olduğunda git gel olduğunda o his bitiyo ne olur sadce zevk alıcam diye bakın rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten en çok çeken ben olduğum için rabbim düşmanıma bile bu hastalığı vermesin inşş ama az kalmış hatta bitmiş sizin ki her zaman deneyin o bitcek görürüsnüz

canım teşekkür ederim mesajına.. inan sıkabildiğim kadar sıkıyorum dişimi orada kalıyo ama sürekli hergün deneye deneye daha iyi oluyo çok az bi kısım kaldı artık tamamen aştım dememe.. o zaman ben de bağıracam burda BEN GELİN OLDUUUM diyeeee :)))) hepinizden RABBİM razı olsun burası olmasa doktor bile olsa başaramazdım. iyi ki varsın kadınlar kulübüüüüüü

Nasi gdio cnm hamislik aşeriormusun:49:
şimdilik pek anlamıyorum canım ya öncesinde iştahım açıktı ama bikaç gündür hiçbirşey canm istemiyo..

saol canım ne olur sende dua et bızlere hamılenın duası kabul olur derler....

canım ettim bile Allah sana gülsevdama ve tüm isteyenlere bebiş versin hayırlısıyla... hep aklımdasın bundan sonra hep dua edicem sizlere canım...

kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı

canım teşekkür ederim mesajına.. inan sıkabildiğim kadar sıkıyorum dişimi orada kalıyo ama sürekli hergün deneye deneye daha iyi oluyo çok az bi kısım kaldı artık tamamen aştım dememe.. o zaman ben de bağıracam burda BEN GELİN OLDUUUM diyeeee :)))) hepinizden RABBİM razı olsun burası olmasa doktor bile olsa başaramazdım. iyi ki varsın kadınlar kulübüüüüüü

merhaba... o çok az bir kısım kaldı dediğin yerde bacaklarını mümkün olduğu kadar serbest bırakmaya çalış,serbest bırakırsan hiç acı hissetmezsin...bir de tam orda derin nefes al ve nefes verirken ilerletmeye çalış.. çok az kalmış...denemelere devam..sonuç yakın inşallah:)

Son düzenleme:
Back
X