• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canm bundan sonra öyle yaparım kendiliğinden çıksın evet ya öyle bi basınç ki o içeri doğru çekiyo ben dışa doğru aparat zaten kalın içim çıkıyo resmen yaa.peki bişe sorcam p...s tede mi öyle oluyo içimiz çıkıyo gibi olurmu ondada?:18:

yok cidden ben islak odunla dövmek istiodum penis daha kolay diyenleri. ama gercekten öyleymis. söyle düsün, hani ucu var ya. sünger gibi yumusak. simdi o önden girip tampon görevi görüyor bir bakima. alt kisimlari sert ya hani iyyyk bu kocaman sert biyyyk diyoruz ama o üstteki yumusak kisim yolu aciyor sanki gerisi icin. tasarim harikasi.

Kizzz ne dionuz o kadar okudum burayi ilk kez bole bsey duydumm ayyyy regl ken cengaver gbiyim bitince minik kedi oof of nasi disari cekilio kizlar anlamadim jel kayganlastirici falan ise yaramasi lazim aslinda burda bi hatun da sey yazmisti vaji o basincla kendi atio disari aparati yazmisti sanki :18::18:

canım kafana takma sen bunları hele bı p...s aşamasına gel görceksin bak en kolayı o.vaji basınçlı sen aparatı cekmesende kendi atıyo kısa süre sonra.p..stede öyle 2-3 dakika sonra kendiliginden çıkıyo

Kizzz ne dionuz o kadar okudum burayi ilk kez bole bsey duydumm ayyyy regl ken cengaver gbiyim bitince minik kedi oof of nasi disari cekilio kizlar anlamadim jel kayganlastirici falan ise yaramasi lazim aslinda burda bi hatun da sey yazmisti vaji o basincla kendi atio disari aparati yazmisti sanki :18::18:

canm korkma durr hemen kıss:)) yani doğru kelimeyi buldum basınçlı evet ben git gel yapmaya çalışıyorum ama aparata alışamadım henüz ondan öyle hissettim galibaa korkmaa sakınn

o kadar aci yok, cok kolay, rahat vb. yazisi arasinda gene negatif, korkulacak bir sey buldun ya kendine, tebrikler. :9:

sana söyle tarif edeyim, cikarirken geri basinc oluyor gibi ve degisik bir his. ama ilginctir ki bunu hissettiginde sen hala aparat icinde saniyorsun oysa o cikmis bile oluyor. alisik olmadigimiz bir his, ben sonra kendimi egzersizin en sevdigim kismi bu kisim diye sartladim cünkü basarmisim ve bitmis. ve sessizcenin dedigini bana sela söylemisti, ikinarak cikar diye. zaten 2. 3. günde bastirmadikca kendi zaten cikiyor. icerde tutmak maharet. ve sen aparatla da calismiyorsun aslinda. niye simdi bundan etkilenesin? ;) ve ayrica asil olay giris, cikisi napicaksin =)) sen yeter ki penetrasyonu sagla :52:

Son düzenleme:
o kadar aci yok, cok kolay, rahat vb. yazisi arasinda gene negatif, korkulacak bir sey buldun ya kendine, tebrikler. :9:

sana söyle tarif edeyim, cikarirken geri basinc oluyor gibi ve degisik bir his. ama ilginctir ki bunu hissettiginde sen hala aparat icinde saniyorsun oysa o cikmis bile oluyor. alisik olmadigimiz bir his, ben sonra kendimi egzersizin en sevdigim kismi bu kisim diye sartladim cünkü basarmisim ve bitmis. ve sessizcenin dedigini bana sela söylemisti, ikinarak cikar diye. zaten 2. 3. günde bastirmadikca kendi zaten cikiyor. icerde tutmak maharet. ve sen aparatla da calismiyorsun aslinda. niye simdi bundan etkilenesin? ;) ve ayrica asil olay giris, cikisi napicaksin =)) sen yeter ki penetrasyonu sagla :52:

heryazdığın cümleye ayrı ayrı güldüm zealea...yaa umut gerçekten haaa biz kolay diyoruz kız gidiyo bişeyler buluyo haaa...

bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlar:6::6: elimi kana buladım:52::52::52::52::52:ayyy cok guldum kendı kendıme :52: damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki :nazar::nazar:her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin :21::21: yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı :14::14: evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık :48::48::48: yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm:31::31:
sen bu işi çözdün artık umut :16:, gerisi çorap söküğü gibi gelecek :6:.

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sizi okudum. Kendime çare bulmak için. Bazen sizinle ümitlendim, bazen üzüldüm. Ben vajinusmuydum bilmiyorum, doktor değilsin dedi. Ama olmadı. İçten içe hep eşimi suçladım beceriksiz olduğunu düşündüm. O hep bana anlayışla davrandı. Şimdi uzun zaman sonra bir daha siteye girmek istedim ama baktım ki eşlerinizi suçluyorsunuz. Ama bilin ki onlar bizden beter durumda. Onlar da içten içe kendilerini suçluyorlar belki. Olmayacağını düşünerek, bizim ağlamalarımızı daha görmemek için denemek bile istemez oluyorlar. Eminim sizlerin de başına geldi. Çünkü okuduklarım hep aynı. Üzülmeyin ben 2 yıl sonra başardım. Sizin benden veya diğer başaranlardan farkınız yok.

Çoooooook güzel anlatmışsın, üstüne söyleyecek laf bulamadım :46:.

saol canım ne olur sende dua et bızlere hamılenın duası kabul olur derler....
hayırlısıyla olcak inşallah.
slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım :(:(
Canım hadi p...s denemesine :4:, sen yeni evlisin, yeni evlilerde çabuk çözülüyor, 3 parmak vs gerek yok, ben 2 senelik evliyken yendim, 3 parmak yapmadım hiç, 2 parmakla yendim :15:.
tamam canm bundan sonra öyle yaparım kendiliğinden çıksın evet ya öyle bi basınç ki o içeri doğru çekiyo ben dışa doğru aparat zaten kalın içim çıkıyo resmen yaa.peki bişe sorcam p...s tede mi öyle oluyo içimiz çıkıyo gibi olurmu ondada?:18:
Canım p...s ile denerken eşin boşaldıktan sonra seetleşme kayboluyor, zaten küçülüyor ve çok rahat çıkıyor :1:.
Umut senin bilinçaltını hemen bişeyi bahane yapıp kaçış yapma modunda, senin bilinçaltın çok zeki :1:, şeytan gibi :47: ama sen ondan zeki ol yani bilinçdüzeyin entrikacı bilinçaltının oyunlarına kanmasın :47: :33::41::15::57:.
umut sen benim rockymsin, hadi rocky, acı yok, acı yok, git ve bitir işini vajinin :41:.

Son düzenleme:

he he katılıyorum :1:.

çoook guzel anlatmışsın bu hastalığı olan kadınlar için zor bılıyorum ama esler için de daha da zor 7 yıl bekledım dıyo bırısı cınsel hayat sosyal hayatta ınsanın mutlulugunu o kadar etkılıyo kı bı erkek 7 yıl beklıyosa bravo...ya da her ne kadar beklıyosa...

ben beklemesını ummam valla cunku kadınlar bu konuda daha sabırlı olmasına ragmen bızler bıle bekleyemezdık belkı. dıyelım kı bekledı cok gergın olacak herseyden kavga cıkacak ınsanlar seks ıcın evlenmıyor ama bır evlılık cok onemlı bır ayrıntı oldugu da kesın. esımı cok seven bırı olarak, bana yasatamadıgı 2yıldan dolayı ben bosanmanın esıgıne geldım. sızı ıstemıyorsa begenmıyor dıye dusunuyorsunuz ozguvenınız zedelenıyor benı sevmıyordu ama bır ılıskımız var dıye mantıgı ıle mı benımle evlendı dıyorsunuz sorular sorular. oyuzden cınsellık cok onemlı gercekten her ıkı taraf ıcın de. bızı duygusal acıdan daha cok zedelıyor sorunlarımız varsa. ama ınanın bır erkek ıcın de fızyolojık acıdan cok zor. onlar herzaman bosalma ıhtıyacındalar. dusunsenıze kac kadın ruyasından bosalarak uyanır ama onlar dıyelım kı bır sure yasamadılar cınsellık ve ozaman bu oluyor. ya da ergen caglarında. oyuzden eslerınıze tsk edın anlayıs gosterın ve yenmek ıcın mucadele edın. o hıc bıtmez dedıgınız sevgınız bıle zedelenır adam uzaklasır ya da sureklı gergın oldugu ıcın herseyden jkavga cıkar kavgalar ılıskınızı yıpratır ve kotuye gıdersınız. cınsellık deyıp gecırılmıs kadınlar belkı de 20 yıla kadar. yat, kocan ustunde ısını gorsun. canın acır yok şöyle olur. gercekcı olalım adamlar sıtelerde ızledıklerı kadınların cok super vucutlarına dahıl arzulu hallerıne hasta oluyorlar aslında. ve oyle bır kadın olmak ıcın 90-60-90 olmak gerekmıyor ıc gudulerınızı bılgınızı arttırmanız gerek sadece.

Selamlar herkese..Ben vajinismus forumlarını yaklaşık 3-4 aydır sürekli takip edip okudum, 10 yıllık evliyim ve problemi yeni çözebildim..10 yıldır sürekli erteledim, bu arada ilişkiye girmeden hamile kaldım, 6 yaşında kızım var, sezeryanla oldu. Başarı hikayelerini okudum ve karar verdim, bu işi kesin bitiricem dedim.Parmak egzersizini denedim, kulak çubuğuyla başladım, ama egzersizleri yapamadım.Bu arada Denizli de bu işlere bakan bir psikiyatriste mail attım, durumumu anlattım, ücret sordum, ama tenezzül edip cevap bile yazmadılar.Tabii muayeneye gidip ilk seanstan gelsin paralar...Bu işi fırsat haline getirip insanlardan uçuk ücretler almalarına dayanamıyorum..Bu durum beni daha da hırslandırdı. Vajiye yabancı cisim sokmak bana daha da korkunç geldi..Direk penis denemesine başladım..Önce bir kayganlaştırıcı aldım..1. gece : Üste çıktım, penisi elimle tutup yavaş yavaş popo yönüne doğru bastırdım, çok kasıldım, bacaklarım titredi, 5 dk falan uğraştıktan sonra bıraktım, ama daha da hırslandım, "vazgeçmek yok" dedim, bitiricem.. 2. gece: Aynı üst pozisyona geçtim, eşimin yüzüne dönük şekilde, elimle penisi yavaş yavaş bastırıp kuvvetli bir şekilde ıkındım, bunu arka arkaya 5-6 sefer tekrarladım, bu arada eşim strese girdi, ama sanki ucunun girdiğini hissettim gibi geldi, canım da yandı biraz tabii..bıraktık.. 3. gece : Önce duş aldım, "atarax" ismine bir sakinleştirici içtim, ön sevişme oldu, yine de kayganlaştırıcı sürdüm, aynı üst pozisyona geçtim, her ıkınıştan sonra yavaşça kendimi penisin üstüne bastırdım, elimle penisi tutup yönlendirdim, ve inanmayacaksınız hepsi giriverdi(15-20 dk uğraştım), ama gitgel kesinlikle yapamadım, bir süre öylece yavaş yavaş alıştırdım, sonra eşim üst pozisyona geçti, elimle tekrar penis yönlendirdim ve girdi, ilk 2-3 dk canım yandı ama inanın dayanılmayacak bir acı değil, sevinçten acıyı gözardı ettim, belli zaman sonra acı da kalmadı, ve ilk ilişkimizi yaşadık..hem de 10 yıl sonra..Yalnız sabaha kadar vajide yanma oldu..Benim en büyük hatam kararlılıkla bu işin üstüne gitmeyip ertelemek..Vajinin esneyebilen bir yapı olduğunu sürekli aklıma getirdim, ıkınmak ve popo yönüne doğru ittirmek çok önemli, her ıkınıştan sonra gevşeyip kendinizi biraz penis üzerine bastırın, acele etmeden, her uğraştan sonra ertesi gece biraz daha kolaylaşıyor.Önemli olan karar vermek, "yapabilirim" mesajını sürekli tekrarlamak ve vazgeçmemek..Yapabilirsiniz, buna inanın, bu forumlarda başaramazsınız diyen doktorlara da aldanmayın, hiçbir tedavi giderleri olmadığı halde dünya kadar para talep ediyorlar, yazık, veremeyecek insanlar ne yapsın, ben de onlardan biriyim işte..Herkese başarılar diliyorum, pes etmeyin..

bebegın asılama ıle mı oldu ? 10 yıl esın nasıl sabrettı onu da merak ettım ve burdakı basarı oykunu anlatıp arkadaslara ornek oldugun ıcın cok tsk ederım senın adına cok sevındım bundan sonrakı yıllarında hıc sorun yasamaman daıma mutlu olman dılegıyle

[Q

Günlük hayatta yaşadığımız sorunlar yatağa yansıyabiliyor canım, şu an menapoza girdin mi?
hapsız adet goremıyorum cyclo pro....... dıye bır hap ıcıyorum her ay 2 bucuk yıldır onunla adet gorebılıyorum ama gecen ay deneme yaotım bıraktım hapı ve adet gordum bakalım bu ay ne olacak

canım alkol alıyor musun bılmıyorum ama alkol almayı dene sarap ıcın beraber mumlar dans falan acıyacagını unutursun benım bayan mudurum vardı o boyle atlattı

alkol alanlar da var vajili olup da yine başarılı olmuyo. bu senn düşündüğün gibi basit bir olay değil geçmişte yaşanılan olayların izleri... yani insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen alkol daha da kötüye sürüklüyor vajinusmusta. eğer işe yarasaydı bizim doktorlarımız başta alkol içirirdi bizlere.. o senn müdürün de vajili değilmiş. sadece bikaç günlük tedirginlik..

canm korkma durr hemen kıss:)) yani doğru kelimeyi buldum basınçlı evet ben git gel yapmaya çalışıyorum ama aparata alışamadım henüz ondan öyle hissettim galibaa korkmaa sakınn

canım kafana takma sen bunları hele bı p...s aşamasına gel görceksin bak en kolayı o.vaji basınçlı sen aparatı cekmesende kendi atıyo kısa süre sonra.p..stede öyle 2-3 dakika sonra kendiliginden çıkıyo

heryazdığın cümleye ayrı ayrı güldüm zealea...yaa umut gerçekten haaa biz kolay diyoruz kız gidiyo bişeyler buluyo haaa...

Umut senin bilinçaltını hemen bişeyi bahane yapıp kaçış yapma modunda, senin bilinçaltın çok zeki :1:, şeytan gibi :47: ama sen ondan zeki ol yani bilinçdüzeyin entrikacı bilinçaltının oyunlarına kanmasın :47: :33::41::15::57:.
umut sen benim rockymsin, hadi rocky, acı yok, acı yok, git ve bitir işini vajinin :41:.[/QUOTE
:31::31:Çok dogru söyluosunuz kızlar o kadar olumlu yazının ıcınde benım için sadece o cumlenın altında kırmızı lambalar yanıp sönüyo ve sadece onu görüyorüm :37::37:bendeki alt yapı kusursuz gercekten :47: evet evet seytannn:47: ama bende bunun farkındayım:32::32: benım büyük savaşım baslıo kızlar bugunden itibaren son raund bu benım için yakama yapısan bu illetten kurtulucam hissediorum içimde böyle bi his var amiiiin:34:

bugunde cumartesı kımse de yok şansıma 2 gbı egzersıze gırıcem ayyy cok heyecan yaptım:50: rahat olmam lazım:24: burundan al agızdan ver inş lah seytanın bacagnı kırıcam.....

Back
X