• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar
nasılsnz formda kimse yok herkes gezmelerde heralde bende egzersize gidiyorum birazdannnnn

Ayyy canim sendemi gdion sen cok ilerdesin ama ben ne yapcam ya ohhhh yapcam yapcam tamam tamam heycanliyimda braz:36:

kızlar ben geldim temizlik yapıyodum ara verdim heyecan yapmayın sakinnn ikinizde kafa olarak hazırsınız aslında. privacy sen 10,5 dene mutlaka ama öncesinde daha küçük aparatlarla vajiyi rahatlat esnesin sırayla en son 10,5 çok güzel olacak inanıyorum yapacağına.. umut sen de regl esnasında yapıcam mutlaka diyodun yapacaksın bugün sen bu hızla 1 parmak 1 boğumu rahat alıp 1 parmak 2 boğumu da yaparsın hatta benm içime onu da çok rahat alacağın hatta gitgeli de r4ahat yapacağın doğuyo.. buraya neler olup bittiğini yazın ben temizliğe devam ediyorum ama forum açık bakıcam ne yaptığınıza ikinize de kolaylıklarrr dilerimmm...

Merhaba kizlarr.. Nasilsinizz.. Varmi takildiginiz sormak isediginiz bisey..
Kizlar yarismanin bitmesine 2 gün kaldi.. Hadi sürpriz yapin bize :32:

cnm mrb egserz ypıyorm şuan 10.5 ile yarıya kadar oldu ilerletemiyorum yanıyo gibi ama dişimi sıkcm yapcm bugün inat ettimm

canım öncesinde bi nefes egzersizi yap hadi o çok rahatlatıyo hertarafını kas bu esnada nefes al verirkende yavaş yavaş ver 3e kadar say... bunu bikaç kez tekrarla.. bir de 10 cm çalıştın demi 10,5 tan önce çalışmadıysan onu çalış rahatladığında 10,5u al yarıya kadar geldiyse gerisini de yaparsın takıldığın yerde ıkın milim milim ilerletlet hepsini aldığını göreceksin

:55:
cnm yaparsın meraketme benide geçersin sen sık yap egzerszlerni benm gibi ara verme hadi çalışmya marş marş:16:

:24::24::24: tamaaaaam heycan yok stres yok titremek yok orasi acik bunun icin yaratilmis göz görürken kulak duyarken nasil acimiyosa vaj de gorevini yaparken acimiyor tabikide :33: sen suuuuuuuuuuuuuus:47::47::47::47: beynime diom kizlar dua edin nolur opuyorum sizi

alkol alanlar da var vajili olup da yine başarılı olmuyo. bu senn düşündüğün gibi basit bir olay değil geçmişte yaşanılan olayların izleri... yani insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen alkol daha da kötüye sürüklüyor vajinusmusta. eğer işe yarasaydı bizim doktorlarımız başta alkol içirirdi bizlere.. o senn müdürün de vajili değilmiş. sadece bikaç günlük tedirginlik..

benım mudurume doktor demıs ama hem rahatsızlıgını hem de alkolu. bılmıyorum doktor hatası ozaman. ayrıca ben basıt gıbı dusunmedım bır faydam olur mu arkadaslara dıye bu konuda bırseyler yazdım. ama sanırım yanlıs anlasıldım. bırını anlamak ya da yardım etmek ıcın onun gıbı damdan dusmus olmak mı gerekıyor yanı sıze gore. neyse arkadaslar ben yardımcı olmak ıstedım cevremde benzer sıkıntıları yasayanlar oldu, asırı tedırgınlık yasayanlar da ve mudurum de var tabıkı dedıgım gıbı. oyuzden sormak paylasmak ısteyenler olursa hazırım yardımcı olmaya. sessızce arkadasım gıbı tepkı vermez umarım kımse, burda yardım ve guzel nıyetı olan ınsanlara.

Merhaba kizlarr.. Nasilsinizz.. Varmi takildiginiz sormak isediginiz bisey..
Kizlar yarismanin bitmesine 2 gün kaldi.. Hadi sürpriz yapin bize :32:

mrb cnm ben çalışıyorm şuan 10.5 cm yarıya kadr oldu ilerletmeye çalışıyorm.cnm ya sen ne güzel yenmişsin senle aynı zamn sayılırız ben hla başaramadım dua edin nolurrr

benım mudurume doktor demıs ama hem rahatsızlıgını hem de alkolu. bılmıyorum doktor hatası ozaman. ayrıca ben basıt gıbı dusunmedım bır faydam olur mu arkadaslara dıye bu konuda bırseyler yazdım. ama sanırım yanlıs anlasıldım. bırını anlamak ya da yardım etmek ıcın onun gıbı damdan dusmus olmak mı gerekıyor yanı sıze gore. neyse arkadaslar ben yardımcı olmak ıstedım cevremde benzer sıkıntıları yasayanlar oldu, asırı tedırgınlık yasayanlar da ve mudurum de var tabıkı dedıgım gıbı. oyuzden sormak paylasmak ısteyenler olursa hazırım yardımcı olmaya. sessızce arkadasım gıbı tepkı vermez umarım kımse, burda yardım ve guzel nıyetı olan ınsanlara.

o doktorun bu konu hakkındaki bilgisizliği o zaman.. bu sorunun psikolojik olduğunu ve alkol, hap gibi geçici şeylerle çözülemeyeceğini bu konu hakkında donanımlı bir bilgiye sahip olan birinin bilmesi lazım... tabiki damdan düüşmüşlükle alakalı değil.. bize yardım eden doktorlar bu sorunu yaşamadılar sonuçta... diğer yazdıklarına tepkili değilim sadece alkol konusunda tepkiliyim.. yine de iyi niyetin için teşekkürler..

mrb cnm ben çalışıyorm şuan 10.5 cm yarıya kadr oldu ilerletmeye çalışıyorm.cnm ya sen ne güzel yenmişsin senle aynı zamn sayılırız ben hla başaramadım dua edin nolurrr

Evet tatlim çok çok Sükür.. 2 günde hallettim.. 5 - 6 saat çalistim iki gün boyunca.. Kararli, sabirli, birazda cesurlu olunca inanki çok kolay oluyo..
10,5 cm çok çok iyi canim bende 10,5 ta yendim.. yariya kadar geldiginde beklet aparati çikarma.. bende takiliyordum 10 dkk bekliyodum sonra kendiliginden kayiyodu canim.. derin nefes al ver unutma.. Bence cesaretini toplayip esinle denemelisin.. hiç ummadigin bi anda bide bakmissin ki olmus bitmis :)

o doktorun bu konu hakkındaki bilgisizliği o zaman.. bu sorunun psikolojik olduğunu ve alkol, hap gibi geçici şeylerle çözülemeyeceğini bu konu hakkında donanımlı bir bilgiye sahip olan birinin bilmesi lazım... tabiki damdan düüşmüşlükle alakalı değil.. bize yardım eden doktorlar bu sorunu yaşamadılar sonuçta... diğer yazdıklarına tepkili değilim sadece alkol konusunda tepkiliyim.. yine de iyi niyetin için teşekkürler..

evet doktor yanlıs bılgı vermıs demekkı. ya da arkadasım mı oyle yaptı da doktor bahanesı buldu bılmıyorum kı. sımdı kafamda belırsızlestı. yanı doktorlar bunu dememıs cunku daha once. neyse o onunla alakalı. umarım sızın doktorlarınız ve calısmalarınız verımlı olacaktır ve sızlerı bu sorundan kurtaracaktır. ben ılk baslarda yasamadım ama sımdı ısteksızlgım var sızlerı bır parca anlayabılıyorum ese karsı cok zor durumda kalıyor ınsan. ıstemıyorum dıyemıyorsun mesela. kırmamak ıcın o uyudukdan sonra uyumaya calısıyorsun ya da apar topar ondan once yataktan kalkıyorsun sabah. sızlerı cok ıyı anlayamam evet ama bıraz olsun anlıyorum. ınsaallah guzel haberlerınızı alacagız. ALLAH yardımcınız olsun. sabrınız daım olsun.

evet doktor yanlıs bılgı vermıs demekkı. ya da arkadasım mı oyle yaptı da doktor bahanesı buldu bılmıyorum kı. sımdı kafamda belırsızlestı. yanı doktorlar bunu dememıs cunku daha once. neyse o onunla alakalı. umarım sızın doktorlarınız ve calısmalarınız verımlı olacaktır ve sızlerı bu sorundan kurtaracaktır. ben ılk baslarda yasamadım ama sımdı ısteksızlgım var sızlerı bır parca anlayabılıyorum ese karsı cok zor durumda kalıyor ınsan. ıstemıyorum dıyemıyorsun mesela. kırmamak ıcın o uyudukdan sonra uyumaya calısıyorsun ya da apar topar ondan once yataktan kalkıyorsun sabah. sızlerı cok ıyı anlayamam evet ama bıraz olsun anlıyorum. ınsaallah guzel haberlerınızı alacagız. ALLAH yardımcınız olsun. sabrınız daım olsun.

isteksizlik bu sorunu yaşayanlarda da oluyo daha çok eşler de.. çünkü eşler artık bizden ümidi kesiyolar ve duygularını bastırıyolar.. bu sorun aşıldıktan sonra bir de isteksizlik sorunuyla zaman kaybediyoruz. Amin herkesin yardımcısı olsun inşallah senn de sorunun bir an önce hallolur... ben pek bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam afrodizyak yiyecekler varmış isteği artıran.. netten onları araştırmanı öneririm.

Canim benim cok sagol amin insallah.. Insallah senin de bebis haberini burda okuruz canim rabbim herkese nasip etsin icindede sana.. Adet tarihine gore hesaplaniyo ama bence yanlis ya en az bir hafta dusuk yani bence 5haftalik. Cunku insan reglken hamile kalamaz kii :-)

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :16: tskr ederim canim benim.. doktor tam bi tarih söylemedimi?

isteksizlik bu sorunu yaşayanlarda da oluyo daha çok eşler de.. çünkü eşler artık bizden ümidi kesiyolar ve duygularını bastırıyolar.. bu sorun aşıldıktan sonra bir de isteksizlik sorunuyla zaman kaybediyoruz. Amin herkesin yardımcısı olsun inşallah senn de sorunun bir an önce hallolur... ben pek bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam afrodizyak yiyecekler varmış isteği artıran.. netten onları araştırmanı öneririm.

evet dogru erkek de boyle bır etkı oluyormus bılıyorum. ya da canı acıyacak dıye yaklasamıyormus. yanı artık o korkar oluyormus. bayanlarda ısteksızlıkten de kaynaklı oluyor ama daha cok korku baskı yetıstırılme tarzı daha onceden yasanmıs bır travma vs. esım farkında degıl caktırmıyorum ama asıl sorunum ısteksızlık degıl onu ıstemıyorum sanırım ben. cunku ben cok yıprandım ılk 2 yıl. hayal ettıgım gıbı yasamadık ılk gunlerımızı. arzulu ve bılgılı bır kadınken tam tersı bırıne denk gelmıs oldum baska erkekler ıcın bır lutuftu benım arzum ve bılgım ama esım degerlendıremedı ve bunu ona ofkelı yaptı. kızdım da kırıldım da. namaza kalkacam derdı namaza az kaldı derdı hep erkenden uyurdu. benı cok sevıyor hemen de etkılenır ama bılmıyorum ozamanlar bır degısıktı sımdı daha ısteklı bırı. bılmıyorum dıye ozamanlar cok yorgun oluyordum dıyor ama ben ona acık sıtelerı bıle bulup ızlemesı ıcın yardımcı oluyordum arzusu olsun dıye. sureklı arastırmalar yapıyordum onunla paylasıyordum arkadas gıbı konusuyordum ama o dıkkate almıyordu. mucadele etmıyordu fızıksel rahatsızlıgı yoktu ama yıne dr ye gıdebılırdık ama cabalamadı ben suslenıp psulenıp hep yanında uyuyakaldım aglardım. ALLAHIM bu ıstegımı al derdım aglarken. duyardı. ve gecen dedım kı ALLAH duamı kabul ettı sanırım dedım. hastalıgımın da etkısı oldu tabıkı. erken menopoz ıstegı azaltıyormus. ama ben yerden goge kadar haklıyım yenı evlıydım ve en erken haftada bırkez beraber olurdum. aman neyse hazır buaralar yenılenme surecındeyken acmayayım bu konuyu ozaman ona cok kızıyorum gecmıs gunlerımız ıcın. yanı ben ıstesem bın tane cozum bulurum kendım ıcın. ama ıcımden gelmıyor. 2 haftadır ıyıyız suslenıyorum falan onun ıcınç ılk gunlerımızı yenıden yasayalım unutmaya calısalım dedık cunku hatalı oldugunu bu yıl anladı benı kaybettıgını gorunce

Evet tatlim çok çok Sükür.. 2 günde hallettim.. 5 - 6 saat çalistim iki gün boyunca.. Kararli, sabirli, birazda cesurlu olunca inanki çok kolay oluyo..
10,5 cm çok çok iyi canim bende 10,5 ta yendim.. yariya kadar geldiginde beklet aparati çikarma.. bende takiliyordum 10 dkk bekliyodum sonra kendiliginden kayiyodu canim.. derin nefes al ver unutma.. Bence cesaretini toplayip esinle denemelisin.. hiç ummadigin bi anda bide bakmissin ki olmus bitmis :)

biz e-lvan'la ayni setle calistik, bu 10cmlik aparatin girisi 9.5 falandi, en kalin yeri dibi de 10.5 falan gibi birseydi, o kadar yoktu bile sanki. yani o yüzden ortalamayi alip 10cm diyorum ben. yalniz bilhassa e_lvan git gel canavariydi saniyede 2-3 gitgel yapiyordu. ilk deneyiminde de git gelin faydasini gördü, hehe kendisi onaylasin.

artik senin 10.5 dedigin aparatin girisi mi bilmiyorum ama takildigin yeri git gel yaparak ve bekleterek gecmeye calis.

Back
X