• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10 buçuk cm çalışıyorum iyi mi

tabi iyi ben 10 cm ile yendim,aslında 10 cm alınca bile zorlanıyordum tam alamıyordum.çok az kaldı canım,kendini hazır hisettiğinde eş denemesine geç.eş denemesinden önce de egzersiz yapmak iyi ama ben o gün egzersiz bile yapmamıştım,rahat ol canım.gerçekten boşa zaman geçtiğini anlayacaksın.

hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum.ALLAH hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.ALLAH isteyen herkese de kısa zamanda nasip etsin.uzun zamandır kk giremediğim için üzgünüm.sorusu olan özelden de yazabilir.hamile olanlara sorum olacaktı,sizlerde yorgunluk ve uyku oluyor mu?ben çok halsiz oluyorum ve gün boyu uyumak istiyorum.

canım çok teşekkürler.. amin inşallah.. benm gün içinde olmuyor ama akşamları erken uykum geliyo normalde 12 den önce uyumam ama şu aralar 10 gibi uyuyorum.. yorgunluk yok. ama hamilelikte uyku normal benm bi arkadaşımdan biliyorum sürekli uyumak istiyodu 2-3 aylıkken.. ben de kahverengi akıntı oldu dün iki kez doktora da gideyimmi gitmeymmi karar veremedm çok fazla değil dün iki kez oldu bugün de bi kez. ctesi pazar doktorumu bulamam diye gitmedm.. devam ederse yarın doktora sorucam. sence bişey olmuşmudur bebeğe ben daha kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm.. 6 temmuzda randevum var..

sessizce cnm şuan egzersizdeym 10buçuk içimde 1saattir bekletiyorum yine tamamı olmadı çok azı dışarda ama düne göre daha rahat aldım çok mutluyummmm

sessizce cnm şuan egzersizdeym 10buçuk içimde 1saattir bekletiyorum yine tamamı olmadı çok azı dışarda ama düne göre daha rahat aldım çok mutluyummmm

çok güzel canım ya ilerlemen. inan senden çok mutlu oldum rahat aldım demişin ya. bekletmek çok işe yarıyor canım mesela bugün bekledi ya yarın çok daha rahat alıyosun canım istersen akşama ya da eşin evdeyse şimdi deneme yapabilirsin 10 cmde yenen çok fazla.. deneme yapmadan önce eşine göstermeden aparatı beklet içinde mutlaka.. üstüne basarak söylüyorum eşine aparatı hiç gösterme ve deneme yapalım da deme çünkü erkekler etkileniyolar ve sert..me sorunu oluyo ben çok çektim sen de çekme...

Son düzenleme:
canım az sonra annem gelicek de o gelince kapatmam gerekiyo.. bilgin olsun ama sen yaz buraya naptın ne ettin.. ama bence hazırsın artık ya yapabilirsin eşli denemeni..

canım az sonra annem gelicek de o gelince kapatmam gerekiyo.. bilgin olsun ama sen yaz buraya naptın ne ettin.. ama bence hazırsın artık ya yapabilirsin eşli denemeni..

tmm cnm sen işine bak bende biraz daha bekletyim bırakcm akşama denicem 11 cm bu sefer.cnm buara deneyemm sanırım eşim stresli işi çok yoğun inş.ilk fırsatta denicemm öptümm

canım çok teşekkürler.. amin inşallah.. benm gün içinde olmuyor ama akşamları erken uykum geliyo normalde 12 den önce uyumam ama şu aralar 10 gibi uyuyorum.. yorgunluk yok. ama hamilelikte uyku normal benm bi arkadaşımdan biliyorum sürekli uyumak istiyodu 2-3 aylıkken.. ben de kahverengi akıntı oldu dün iki kez doktora da gideyimmi gitmeymmi karar veremedm çok fazla değil dün iki kez oldu bugün de bi kez. ctesi pazar doktorumu bulamam diye gitmedm.. devam ederse yarın doktora sorucam. sence bişey olmuşmudur bebeğe ben daha kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm.. 6 temmuzda randevum var..

merhaba.Yine çok güzel mesajlar yazmışsınız.Bu sorunu yenip,hamile olanları tebrik ediyorum.Demek ki oluyormuş.Ben de reglimin bitmesini bekliyorum.Hemen egzersize başlayacağım.Bu hafta içi bitecek ama bişey soracağım.Ben haftaya c.tesi jınekoloğa gideceğim.Gitmeden egzersize başlasam sorun olur mu?Yani zaman kaybetmeden başlasam olur mu?

merhaba.Yine çok güzel mesajlar yazmışsınız.Bu sorunu yenip,hamile olanları tebrik ediyorum.Demek ki oluyormuş.Ben de reglimin bitmesini bekliyorum.Hemen egzersize başlayacağım.Bu hafta içi bitecek ama bişey soracağım.Ben haftaya c.tesi jınekoloğa gideceğim.Gitmeden egzersize başlasam sorun olur mu?Yani zaman kaybetmeden başlasam olur mu?

teşekkürler canım darısı başına inşallah.. başlasan olur canım buarada en azndan vajiyi incele yapısını öğren oraya iyice alış ve artık sana utanacağın sıkılacağın bi bölgen olarak gelmesin elin ayağın gibi normal bi organ gibi gelsin.. sonra da 1 parmaktan başlayabilirsin parmak itici geliyosa kulak çubuğu veya doğumgünü mumu ile başlangıç yapabilirsin..

kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım

kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım

canım galiba herkes tatilde bi de haftasonu ya ondan kimseler yok kışın yoruluyoruz yazında ufak bi tatili hakediyoruz hoş ben bebişten dolayı gidemedim ama eğer durumum müsait olsaydı gitmeyi çok istiyodum sonuçta yendikten sonraki ilk tatilim olacaktı balayı dicektim adına ama olmadı sağlık olsun :) sen benle idare et şimdilik :) egzersiz yapmadan önce sırayla yapıyosun değilmi küçük boyları 10, 5 cm i de biraz beklet sonra 11 cmi dene.. olacak ben inanıyorum... bence hazırsın ama vajinusmus kod adı :erteleme hastalığı.. ve sana hala ertele diyoooo kulak asma o hep olumsuz konuşur.. hadi bakalım kolay gelsinnnn..

canım galiba herkes tatilde bi de haftasonu ya ondan kimseler yok kışın yoruluyoruz yazında ufak bi tatili hakediyoruz hoş ben bebişten dolayı gidemedim ama eğer durumum müsait olsaydı gitmeyi çok istiyodum sonuçta yendikten sonraki ilk tatilim olacaktı balayı dicektim adına ama olmadı sağlık olsun :) sen benle idare et şimdilik :) egzersiz yapmadan önce sırayla yapıyosun değilmi küçük boyları 10, 5 cm i de biraz beklet sonra 11 cmi dene.. olacak ben inanıyorum... bence hazırsın ama vajinusmus kod adı :erteleme hastalığı.. ve sana hala ertele diyoooo kulak asma o hep olumsuz konuşur.. hadi bakalım kolay gelsinnnn..

cnm bnm haklısın herkeslr tatilde evet.iyiki sen varsın yoksa iyice sıkılcktm buralrda.cnm şuan 11 cm deniyorum yarıya kdr oldu ama girişte çok oyalandım öncesnde 10 buçuk denedğim halde piskolojik olarak sanırım kastm kendmi ama şuan yarıda bekliyorum tamamı olur sanırım uğraşcam 11cm de olcak bugn inş.sen neler yapıyosn annen gittimi.bebiş iyimi

Hafta sonu herkes esiyle geziyordur malum havalr guzel :) hafta ici bukadar sessiz degil... elinden gelen mutlaka giriyor cnm.. koc sistemi kalkali cok oldu.. ama mutlaka yenenler gelip bekliyorlar.. bizde burda gelip bekleyince egzersiz yapan kimse olmuyo cogu zaman.. hatta cogu zaman egzersizciden cok yenenler online.. bence buna saygi duymak gerekir.. zaten cogu yenen gidiyo ortaliktan kayboluyo. ben yenipte kalanlara ayrica cok tskr ediyorum saygim sonsuz onlara.. cunku herkesin isi gucu oluyo cnm ben bile yeri geliyo isimi yapmiyorum gelip yardimim dokunurmu diye nobet tutuyorum.. dilerim 11 cm alablrsn.. kendini rahat hissetmek istedgn icin 11 de direttin ama bence hazirsin.. tabi sen blrsn yine

canım ben düğündeyim bu gece ama inan aklım burdaydı, hatta sen aklıma geldin acaba yenmiş midir diye düşündüm içimden, açarkende o hevesle açtım ama hala egzersiz yapmana üzüldüm açıkçası :( , artık p...s denemesine geçmen lazım canım. Hem çok daha kolay olacak aparat veya parmaktan sonra p...s çoooooooook kolay geliyor göreceksin :40:.
Topice yaz canım görünce cevaplarız mutlaka, hayat devam ediyor canım :31:, bütün gün internet başında oturamıyoruz :126:. Bak ben mesela iki gün iş nedeniyle şehir dışındaydım, laptopımı götürdüm oraya, akşamları otelde sırf size yardımcı olabileyim diye ama biraz anlayışlı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğunluk tatilde, şehir dışında vs. sakinlikte haftasonu olmasınında etkisi var. Ama anlayamadığım şey egzersizciler nerde :57:? hadi diğerlerini anladım, onların tuzu kuru, siz niye yazmıyorsunuz?
VAJİLİLER DAHA AKTİF OLSUN LÜTFEN!!!!!!

canım yaz geldı herkez dagıldı 1 ay sonra herkez toparlanır...bende fırsat buldukca gırmye calısıyorum evet yarısmanı son gunu son yarısmada pek gelın cıkmadı bu gece ınsllah o gelın sen olursun

Dua listemi güncelledim, kaç kişi var yenmeye çalışan, hiç yazmıyorsunuz kızlar, siz yazmazsanız nasıl yardımcı olalım? , daha AKTİF olun lütfen... Kendiniz için.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

kızlar ben burdayım ,egzersizcilerdenim, ama regli olduğum için beklemekten başka bişey yapamıyorum :((((( arada girip bakıyorum kimse yok,raporda veremiyorum ,çıkıyorum hemen.regli bitsin 2 gün sonra egzersze başlıyorum,umarım gerileme olmamıştır.

Back
X