• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

canım ben okuyabilirim 1000 (bin) tane

canım ben okuyabilirim 1000 (bin) tane
Sağol canım :54:.

sayı adatı veremem ama hergun okuyabılırım ınsallah herkesın duası kabul olurr
Tamam canım, sen serbest oku, öyle okunmasında da fayda var. Ben sayıyı tamamlamaya çalışıcam.

canm bn de yardım ederm yarn sayı veririm sana görüşürüz..
Tamam canım ben herkesinki not edicem, yarın diğer arkadaşlarda görür, hemencecik bitiriveririz. İkinciye başlarız olmadı :))). Doğuma kadar devam ederiz :16:.

Sağol canım :54:.

Tamam canım, sen serbest oku, öyle okunmasında da fayda var. Ben sayıyı tamamlamaya çalışıcam.

Tamam canım ben herkesinki not edicem, yarın diğer arkadaşlarda görür, hemencecik bitiriveririz. İkinciye başlarız olmadı :))). Doğuma kadar devam ederiz :16:.

evet hemencecik bitirelim sonra tekrar başlayalım..dünya dua üstüne hepimizin dualrı kabul olur inş.canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüzz inş.Allah rahatlık versinnn tatlı rüylarr hepinizi öptümmm

kızlar ben burdayım ,egzersizcilerdenim, ama regli olduğum için beklemekten başka bişey yapamıyorum :((((( arada girip bakıyorum kimse yok,raporda veremiyorum ,çıkıyorum hemen.regli bitsin 2 gün sonra egzersze başlıyorum,umarım gerileme olmamıştır.

slm gerileme olmamıştır bunu aklından çıkar,hatta regl sonrası biraz daha rahat oluyormuş,bende o rahatlığı kullanarak yenmiştim...2 gün sonra egzersiz ve sonrasında p...s denemesi ve başarılı sonuç olacak inşallah:)kendine güven bu çok önemli...

kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaa bu topik eskiden bukdar sessiz değildi herkes nerde?koçlarımız olurdu saatlerce buralarda dururlardı bizden rapor beklerlerdi aynı şekilde bisürü egzersizci olurdu yarın yarışma bitiyo egzersiz yapan bikaç kişi onlarda ortalıkta yok.ben birazdan egzersiz yapcam 11 cm denicemm yarınki yarışma da birinci gelebilirmiyim bilmiyorum henüz hazır değilim ama belli olmaz yinede canlarım

privacy seni takip ediyorum her gün okuyorum ama ben aparatla çalışmadığım için pek bilgim yok... şu konuda çok haklısın insan bir cesaretlendirici söz bekliyor..o söz bile çok ilerleme kaydetmesini sağlıyor, 10,5 cmdesin maşşallah:nazar::nazar:gerçekten tebrik ederim klasik söz ama p...s çok daha kolay olucak.inşallah yakında iyi haberlerini alırız:)

nasıl anlatsam ısaret ve orta parmagımı yapıyorum orta parmak bıraz onde gırıyobır bogum ısret gırmıyo usttekı.yanı gırıste takılmıs oluyorum resmen gırmıyo

anladım..oturduğun pozisyonu değiştirebilirsin...nasıl yapıyorsun egzersizi bilmiyorum ama böyle tuvalete oturur gibi oturursan kolay olur...birde kayganlaştırıcı daha etkili gibi bende ilk denemelerimi bebe yağıyla yapmıştım..sonra ultrason jeli kullandım o daha kolay

anladım..oturduğun pozisyonu değiştirebilirsin...nasıl yapıyorsun egzersizi bilmiyorum ama böyle tuvalete oturur gibi oturursan kolay olur...birde kayganlaştırıcı daha etkili gibi bende ilk denemelerimi bebe yağıyla yapmıştım..sonra ultrason jeli kullandım o daha kolay

o pozısyonda denıyorum zatennn neyse ben cıkıyorum ıyı geceler gorusuruz

Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

Allah razi olsun oncelikle.. Bende 1000 tane okuyabilirim canim.. haftaya pazar gunune kadardi demi

olay tepki vermek degil de bir takim mitler var ve hak verirsin ki cok hassas da bir konu.
alkol almanin en ufak bir faydasi olmadigi gibi, insanlari da yanlis beklentiye sokabilir. ilk gece korkusu ve vajinismus farkli seyler. biraz rahatlamak vb. icin ucaktan korkanlar ucustan önce bir iki tek atar mesela ama bu vajinismus bilincaltindaki koruma güdüsü. istersen zom ol, o an gelince gözler fal tasi gibi aciliyor, kocaya bi tekme. 3 gün sarhos gezsen faydasi yok.
ben söyle durumu anlatayim, kücük bir operasyon gecirdim. sedasyonluydum. tek hatirladigim 10 a kadar sayarken iki bile diyemedigim. ve 2 gün boyunca da uyku halim devam etti, fakat op. doktorum, operasyon sirasinda bana bacaklarimin (cataldayken) titredigini, vajenin kasildigini, yüzümün burustugunu, ve ellerimle hemsireleri itekledigimi vb. anlatti. bütün bunlar agir derin uyku sirasinda. en son kompresyon icin ugrasirken bir bacagimi cataldan cikarip, bosluga da tekme savurmusum. az kalsin lokal anestezi yiyecekmisim. ben tek bir sey hatirlamiyorum. velhasil bunlari da esime anlatmis. yani bu durumdayken bile böyle böyle olmasi normal, iliski denemesinde verdigi tepkiler size karsi size sevmedigi icin vb. degil demek icin.
kontrolü kaybetmek cözüm degil, tam tersine kontrollü bir sekilde egzersizle korkulacak bir sey olmadigini ögrenmek olay.

evet sımdı daha ıyı anlıyorum benım alkol tavsıyeme verdıgınız tepkıyı. haklısınız ben bu kadar dırenclı kısılere denk gelmedım oyuzden anlamamıs ya da basıt bır tavsıye vermıs olabılırım. ne dıyım bılmıyorum kı hakıkaten cok zormus. Allah yardımcınız olsun sabır versın ve ınsaallah huzura erersınız en kısa zamanda. şu adamada dıyebılecegım yapabılecegım bu hem sıslzer ıcın hem herkes ıcın. ve dedıgınız gıbı en mantıklı gorunen egzersızle ve psıkolojık destek ıle asılabılınecek bırseymıs bu kesınlıkle.

Back
X