• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bazen eşler arasında birisinden birinde soğuma olabiliyor, o düzelince diğeri soğuyor. Yani bir bir adım atınca diğeri de ona geleceğine uzaklaşıyor, uyum yakalanması zorlaşıyor. Ama ben sizin sorununuzu pek anlamadım, önce sen vajili miydin? sonra yendin, onda sorun oldu, yada başta onda sorun vardı sonra sende mi? biraz kafam karıştı :37:.

evet gunluk yasanan herhangı bır tartısma, ıs stresı, sorunlar vs etkıler bunu bılıyorum ama bızımkı cok farklı ben ona ılgı gosterıyor sohbet edıyor yemek vs sorumluluklarımı eskısınden daha ozenlı yapıyorum ama cınsel olarak onu ıstemıyor gıbı oldum. hastalıgımın etkısı var bılıyorum cunku erken menopozdayım ve menopozun belırtılerını cok barız yasattı bana bu rahatsızlık. ama esımle bız cok sorunlu 2 yıl gecırdık esım hep yorgun hem ısteksızdı cok aglardım gururum ıncınırdı vs. o gunlerın etkısını atamadım cunku afedersın ama karısını bır dk bos bırakmayan erkekler var ama bız de tam tersı olunca ve ben de bırcok kadından daha bılgılı ve ısteklı bırı olmama ragmen cok farklı bır evlılık hayatım olunca cok yıprandım kırıldım nefret ettıgım anlar oldu. aldatmak, bosanmak hersey olabılırdı o donemlerde dusun yanı. ben hıc vajılı olmadım vajılı arkadaslara tavsıye ya da faydam olur mu dıye burda yazdım.

iyi dileklerin için teşekkür ederim..Bebek üzerine boşalma ile oldu..Hem de planlı yaptım ve hamile kaldım..yalnız hamile kaldığımı öğrenince korktuğumu da itiraf edeyim..Yaa eşime ben de inanamıyorum ama hep yanımda oldu, ben isyan ederdim hep ama O beni teselli ederdi, ağlardım üzülme derdi, ama artık kendim de utanmaya da başladım, eşimin iyiliği karşısında daha da ezikleştim yani..Ve aniden "başaracağım" dedim, nasıl oldu ise başardım..biraz geç oldu ama..eşim de şimdi şaşırma, şok, ne olduğunu anlayamama vb.. durumlar var..alışır artık zamanla :)) adamın seks hayatını bitirdim 10 sene kolay mı:)

vajına gırmeden mı oldu yanı ? neden planlı yaptın onu da anlamadım . esın gercekten mukemmel bırıymıs hep boyle mutlu olmanı dılerım ıyılıgı karsısında utanmak yerıne ona hayal edebılecegınden daha guzel geceler anlar ver ayıp gunah vs demem herzaman ona zevklı bır kadın ol. 10 yılın odulu bence bu olur. ona olan sevgını daha cok bellı et vs.

Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

canım bende katkıda bulunmak istiyorum 1000 tane okuyabilirim

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Hazal senide listeye ekledim...

ilk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
Umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,pusu, renis85, privacy, mavielbise, yardm,hazal. Başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

Ikinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
Gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Hazal senide listeye ekledim...

çok sağol cnm benim inş senin duanla yenicem kurtulcam bol bol dua et hepimizee rabbim hepimizin yardımcıısı olsunn

evet gunluk yasanan herhangı bır tartısma, ıs stresı, sorunlar vs etkıler bunu bılıyorum ama bızımkı cok farklı ben ona ılgı gosterıyor sohbet edıyor yemek vs sorumluluklarımı eskısınden daha ozenlı yapıyorum ama cınsel olarak onu ıstemıyor gıbı oldum. hastalıgımın etkısı var bılıyorum cunku erken menopozdayım ve menopozun belırtılerını cok barız yasattı bana bu rahatsızlık. ama esımle bız cok sorunlu 2 yıl gecırdık esım hep yorgun hem ısteksızdı cok aglardım gururum ıncınırdı vs. o gunlerın etkısını atamadım cunku afedersın ama karısını bır dk bos bırakmayan erkekler var ama bız de tam tersı olunca ve ben de bırcok kadından daha bılgılı ve ısteklı bırı olmama ragmen cok farklı bır evlılık hayatım olunca cok yıprandım kırıldım nefret ettıgım anlar oldu. aldatmak, bosanmak hersey olabılırdı o donemlerde dusun yanı. ben hıc vajılı olmadım vajılı arkadaslara tavsıye ya da faydam olur mu dıye burda yazdım.

Canım ben bir ilaç kullanıyordum, o isteksizlik yapıyordu, burda yazdım, arkadaşlar sen kendi kendine yapıyorsun dediler, hakikaten öyle biraz da böyle şeyleri bahane ediyoruz, kılıf yapıyporuz. Arkadaşlar bana biraz kızdılar tatlı sert, ondan sonra kendimi eşimin kollarında buldum :38:. Yani diyeceğim o ki canım çikolata yemek istemiyor diyorsun, bende hele bir ye, zorla yesen ne olur illa ki insana zevk verir diyorum :34:.

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Görüyorum ki benim 5 yıl uğraştığım bu dertten muzdarip çok arkadaş var. Ben bulunduğum şehirde çok jinekoloğa, psikoloğa psikiyatriste gittim ama çare olmadı. Ankarada Hera Kadın Sağlığı Merkezi diye bir klinik var Süleyman Eserdağ adında bir jinekolog ama vajinismus konusunda çok uzmanlaşmış. Ben orada tedavi gördüm. 2 gün sürdü ve bitti. O klinikte tedavi gören hastaların tamamı iyileşti yani sonuç %100. Ortam çok sıcak acılı iğrenç hiçbir egzersiz yok. Ben bunca zaman ertelediğime çok pişmanım evliliğim bitme noktasında siz benim yaptığım hatayı yapmayın hemen gidin tedavi olun iyileşin. Bunu çözmek herşeye iyi geliyor kendinize olan güveniniz geri geliyor en başta. Başka başka doktorlarda deneyip hüsrana uğramayın her seferinde hayal kırıklığı yaşamayın. Süleyman Eserdağı tanıdığınız için kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Vajinismus Merkezi •• Vajinismus Tedavisi ve Tedavi Yntemleri bu sayfadan ayrıntılı inceleyin Süleyman Eserdağı dilediğiniz zaman arayın mutlaka görüşecek ve size bilgi verecektir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Görüyorum ki benim 5 yıl uğraştığım bu dertten muzdarip çok arkadaş var. Ben bulunduğum şehirde çok jinekoloğa, psikoloğa psikiyatriste gittim ama çare olmadı. Ankarada Hera Kadın Sağlığı Merkezi diye bir klinik var Süleyman Eserdağ adında bir jinekolog ama vajinismus konusunda çok uzmanlaşmış. Ben orada tedavi gördüm. 2 gün sürdü ve bitti. O klinikte tedavi gören hastaların tamamı iyileşti yani sonuç %100. Ortam çok sıcak acılı iğrenç hiçbir egzersiz yok. Ben bunca zaman ertelediğime çok pişmanım evliliğim bitme noktasında siz benim yaptığım hatayı yapmayın hemen gidin tedavi olun iyileşin. Bunu çözmek herşeye iyi geliyor kendinize olan güveniniz geri geliyor en başta. Başka başka doktorlarda deneyip hüsrana uğramayın her seferinde hayal kırıklığı yaşamayın. Süleyman Eserdağı tanıdığınız için kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Vajinismus Merkezi •• Vajinismus Tedavisi ve Tedavi Yntemleri bu sayfadan ayrıntılı inceleyin Süleyman Eserdağı dilediğiniz zaman arayın mutlaka görüşecek ve size bilgi verecektir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun..
Reklam kokan hareketler bunlar :25:.

günaydın melekler nasılsınızz?
ben çok iyiyim egzersiz yapcam birazdan çünkü:)) 11 cm yapcam bugün kendime söz verdim dün yarıya kadar oldu bugün hepsi olcak inş.sonraki zamanda artık p...s denemsi yapcamm güven geldi bana:))

ya neden kimse bişey yazmıyo sizde böle seyler yasadınızmı basta
cnm endişelenmee bendede öle oluyodu normal yani.bigün çok iyi aldığım aparatı aynı gün akşam denesem mesela olmuyodu beynimizin oyunu bu canım hepimiz yaşadık bunu normal yani.hatta ben ağlama krizlerine giriyodum aparatları fırlatıyodum yere sinirden ama dediğim gibi beynimizin oyunu .sakinleş hatta ılık bi duş al sonra tekrar dene bak nasıl olacak sakin ol tamammı canm

cnm endişelenmee bendede öle oluyodu normal yani.bigün çok iyi aldığım aparatı aynı gün akşam denesem mesela olmuyodu beynimizin oyunu bu canım hepimiz yaşadık bunu normal yani.hatta ben ağlama krizlerine giriyodum aparatları fırlatıyodum yere sinirden ama dediğim gibi beynimizin oyunu .sakinleş hatta ılık bi duş al sonra tekrar dene bak nasıl olacak sakin ol tamammı canm

sağol cnm ya cvp yazabild biri sonunda ya ilk gün çok güzeldi kulak çöpü rahatlıkla oldu 1 tanesi 2 gün deliği bile göremedim ama ilk gün reglimin bittiği gündü ondan rahat olmus olabilirmi olmayıncada içimden yapmak bile gelmiyooo :( yenmem gerek bunu artıkkk

Back
X