• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizzzzzzz bak geliyorum yanina :22: darilma ana tatlim calismak disindaki saydigin butun seyler bahane.. birak yende obce snra yaparsin yuruyus..bu bi ornek ben evin isini bile yapmazdm ev copluge donmustu.. ne misafir kabl ederdm nede bi isime oncelik gosterirdim.. artikin yeter gariii hazirla su aparatlari ve marsss:19::20::9:

hadi gel hadi gel :33:ızk sende varya bi yürüyüşü almışsın bütün paragrafın içinden :40: yok öyle ama ttalım olmyuo abzı işler senin bütün ayahtını engelleyebiliyo... bizde birde zaten suçluluk duygusu gibi oluyo eve tıkanıp kalıoyz sanki gülmek eğlenmek hkkaımız değilmiş gibi evde tıkanıyoz o da dışarıdan çok tepki görüyo... en iyiis bazen dışarı da gerekiyor.. açıkçası eşimle yaptığım herşey gittiğim heryer çok güzel geliyor bana... bu akşam ib bahanem yok bakalım şimdilik... marş marş aypmak greekecek :) :17:
klavyemin kusuruna bakmayın bana gıcıklığı tutuyo bu aralar:))

Son düzenleme:
evet dedğin gibi hayat işte ama ben bıktım artık yaa herkes çola çocuğa karışıyo kuzenlerimin hepsi hamile ben onlardan önce evlendim aynıyım malesef:(( neyse canm hadi birlikte ilerleyelim senle ben aynı sayılırız tatlım destek olalım gaza getirelim birbirimizi belki aynı gün yeneriz ne güzel olurrrrr haziran sonuna kadar hayırlısıyla olması lazım çünkü ondan sonra evde olmucamm Allahım yardım et bizeee

bnecede çok güzel olur beraber yenmek yada bir iki gün arayala... artık bende yenmek istiyorum tatlım ya bende bunaldım açıkçası... amA RAbbiME çok şükür ki sonlardAYIz ...O futbol uzatmaları var ya işte bizde o uzatmaları oynuyoruz... ve b umaçı ya alacaz ya alacaz:))

Slm kizlar nasilsiniz ben tatildeyim ondan online olamiorum ama gecmisi surekli okuyorum hergun guncele gelebildim sonunda ozledim siZleri ya :) egzersizciler kolay glsn iki parmakta zorlanan arkadaslar aparat yapin onla deneyin korkmayin parmak daha zor oluyor cnku. Sessizcekimsesizce hamileymis cok sevindimmm canimm insallah sgslim kucagina alirsi. Bebisini darisi bzm basimiza insallah. Elvan kalbim4mevsim kayraozlem sela gulsevdam nilayyy ve adini suan hatirlayamadiim arkadaslarim hepinizi ozledim yaaa muhabettlerimizi ozledim valla :) hepinizi opuyorummmmm :)

canım çok sağoll darısı başına inşallah amin özlettn kendini yaa neyse gelince bol bol girersinn görüşürüzzz iyi tatillerr...

ya canım parmakla hissetceğim için rahat edemeyeciğimi düşünüyorum kulak cubugu rahattı 1 tanesi bugün akşam yine denicem ben ilk basta eşimin işaret parmagı bi boğum da aldım ama dahada ilerleyemedim bugün yine denicem

Banada parmak cok itici geliyodu ama ben kulak copu yapamamistm.. kizlar cok israr ettiler bi denemek istedm gercekten cok rahat oldu.. eline ameliyat eldiveni gecirirsen daha az hissedersin bikerecikte olsa dene kayip gidiyo yönü ve nerde kastıgını daha iyi anlıyosun

oo canim hg.. iyi tatiller habersiz gttin dedim kayboldu ortaliklardan :) darilmstm sana vlla :9: tatilden sonra geri don olurmu opyrm bende ozledm cidden ya:16:

Hosbldk cnm yok kiz ne gitcm hergn okuom ama online olamadan ziyaretci olarak okuom esim kizio tatildeiz sen sitee bakion die ondan yani bgn yazaim artk dedim hrks gitti yazms arkadaslar ondan :) burdaim gtmedm bi yere merak etmein birakamam burayi heralde ole iste canim gorusuruz sonra insallah optum seni :)

canım çok sağoll darısı başına inşallah amin özlettn kendini yaa neyse gelince bol bol girersinn görüşürüzzz iyi tatillerr...

Amin insallah canim dua et bzm icinde gelince bol bol gircem canim gorusuruz insallah dikkat et kendine ve bebegine optum canim:)

Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

canım,bende regliyken okunuyorsa bende okurum,sanada şu kadar okudum diye bildiririm.allahım kabul etsin.

Arkadaşlar kendi kendinize çabalamanızı takdir ediyorum da bu yolla sonuç alan arkadaşlar var mı profesyonel yardım almadan?? Söyledim ya benim 5 yılım gitti hera kadın sağlığı 2-3 günde çözüyor bizim yıllarca çözemediğimiz vajinismusu yani süleyman eserdağ tek bu konuda bence. Ben birçok uzmandan yardım almış olmama rağmen sonuç alamamıştım. Süleyman eserdağda çözüm 2-3 seansta..

sorma gitsin tatlım... zaten adı erteleme hastalığı... biz tam gaza geliyoz bu sefer dışardan mecburi ertelemeler geliyor... sanırsam bizimde işimize geliyor... tatlım kendime 10-10.5cm aparat hazırlayacaktım yapamadım hala... akşama kadar plan kuruyom tamam yapacağım diyorum... akşam bi telefon bi yere gidilecek... yok yürüyüş yapacaz yok misafirlik.. yok tarla bağ :)) şaka maka hayatın akışını bazen elinde tutamıyor insan... dün de sabahtan akşama kadar evde yoktum... bugün Rabbim nasip ederse bi aparatları hazırlayıp kaldığım 9.5cm den devam edeceğim inşaallah...

Canım ben çok sosyal biriydim eskiden ama baktım çok aksıyor egzersiz, komşum arar gitmem, arkadaşlar çağırır gitmem, bu sorunu bitirmeden bir yere gitmek yok dedim kendime canım çünkü evliliğimiz daha önemli, hatta yendikten sonrada artık öyle her akşam bir yerlerde değiliz çünkü o zaman cinselliğe zaman kalmıyor. Dün arkadaşım çağırdı, nerdesin özledim dedi yanına gittim, hesap ettim yendiğimden beri kendisiyle görüşmemişim ki biz gece 2 de olsa 3 de olsa birbirimize gidip gelirdik, mutlaka görüşürdük eşlerimizle beraber...

canım,bende regliyken okunuyorsa bende okurum,sanada şu kadar okudum diye bildiririm.allahım kabul etsin.
regliyken okunuyor , canım önceden bildirsen, ne kadar okuyabilceğini, eksik yada fazla olmaması gerekiyor, ben okumaya başladım bile :))), rabbim bütün düğümleri çözsün, sıkıntılarımız gitsin inşallah :)))).

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Dahlia senide listeye ekledim, birinci listedekiler yensinler ve isteyenler ikinci listeye geçsinler, ikinci listedekiler üçüncü listeye geçsinler, üçüncü listedekilerde rahat ve kolay hamilelik ve doğum süreci yaşasınlar inşallah, aminnnn.

Son düzenleme:
Ben Mersinde yaşıyorum istersen özelden konuşabiliriz, o doktorla hiçbir tanışlıklığım yoktur tedavim dışında. Ben sadece yol göstermeye çalışıyorum. Benim tedavim biteli daha 1 hafta olmadı. Fazla önyargılısınız..
Olabilir canım, seni tanımadığım için öyle yazdım, biraz kaynaşmış olsaydın bizle belki farklı düşünürdüm şuan, bilemiyorum.
yardımcı olmak istersen o doktorun sana uyguladığı tedavi sürecinden bahsedebilirsin.

Arkadaşlar kendi kendinize çabalamanızı takdir ediyorum da bu yolla sonuç alan arkadaşlar var mı profesyonel yardım almadan?? Söyledim ya benim 5 yılım gitti hera kadın sağlığı 2-3 günde çözüyor bizim yıllarca çözemediğimiz vajinismusu yani süleyman eserdağ tek bu konuda bence. Ben birçok uzmandan yardım almış olmama rağmen sonuç alamamıştım. Süleyman eserdağda çözüm 2-3 seansta..

arkadaşım sende kendince yardım etmeye çalışıyorsun teşekkürler... ama sadcee doktorlarda çözüm yok biz kendi kendimizi iyileştirebiliyoruz çünkü herşey beyinde bitiyor... eğer daha önceki sayfalara bakarsan 200 küsür kişinin yendiği bi listemiz var... hatta çooooooooooook arkadaşın da ismi yok bile içinde... geen senekiler den çok hamile olan ve bebeğini kucağına alanlar da çok... ayrıca konu şu ki bizim zaten bu olaydan dolayıpsikolojimiz çok bozuluyor birde cidi miktarlarda paralar istiyor doktorlar birde para derdi katmak istemiyoruz sıkıntılarımıza... ayrıca sn gaaeçmiş olsun çok şükür yemnişsin ve 5 yıl olmuş sanırım... bu sayfalarda nice 5 yıllar 10 yıllar ve hatta 16 yıllık evli insanlar bile yendi çok şükür... ve burdaki arkadaşlık ve motive fraklı birşey... birde benim ve arkadaşlarımızın özemediği olay şu... hiç bir maddi külftei olmadığı halde tedaviye karşın neden o kadar uçuk paralar istiyor doktorlar...ve birde şunu ekliyeyim bizim birbirimize önerdiğimiz egzersizler vs tamamen doktorların önerdiği ve uyguladığı şeyler zatenn.. yani doktorun uyguladığı farklı bir yöntem varssa bunu söyle bize... o zaman isteeyn arkadaşımız zaten gider doktora bence

Hosbldk cnm yok kiz ne gitcm hergn okuom ama online olamadan ziyaretci olarak okuom esim kizio tatildeiz sen sitee bakion die ondan yani bgn yazaim artk dedim hrks gitti yazms arkadaslar ondan :) burdaim gtmedm bi yere merak etmein birakamam burayi heralde ole iste canim gorusuruz sonra insallah optum seni :)
Tm canım tatildn snra grş inş öpyrm

Sonuç alan varmı demişsiniz evet çok kişi kurtuldu burdaki dayanışma sayesinde.. ben yaşadığım yerde çok tavsiye edilen cinsel terapiste gitmeme rağmen terapiyi bırakıp burda yendim 2 gün egzersizle ( 1 senenin ardından ) ön yargı değil bu.. bu hastalığın tedavisı egzersiz ki doktora gidincede farklı olan bşy olmuyo.. fiyatlar desen bi hayli uçuk rakamlar.. yazık o verilen paralara..

Burda herkes aynı dili konuşuyor aynı şeyleri hissediyor, oyüzden herkes birbiri tecrübesinden yararlanıyor.. Biz gitmek isteyenlere oturun aşağı biyere gidemezsiniz demiyoruz zaten. sadece deneyin birkez olduğunu göreceksiniz yenincede o parayla tatile çıkarsınız diyoruz ve çok şükürki öylede oluyor :)
Kişisel bir kanıt daha bi konuda mürekkep yalamış biriyle o konuyu bizzat yaşamış olan arasında en çok o konuyu yaşamış olandır benm gözümde tecrübesinden yararlanabileceğim..

canım geçmişte yazdım görmedin sanırım 1000.tane okuyablrm ve pazar gününe kadar okunması gerekiyordu demi
evet canım, şuan okuyanlar:
privacy: 1000
e_lvan:1000
Şenay_mehmet:1000

şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))

Canım ben çok sosyal biriydim eskiden ama baktım çok aksıyor egzersiz, komşum arar gitmem, arkadaşlar çağırır gitmem, bu sorunu bitirmeden bir yere gitmek yok dedim kendime canım çünkü evliliğimiz daha önemli, hatta yendikten sonrada artık öyle her akşam bir yerlerde değiliz çünkü o zaman cinselliğe zaman kalmıyor. Dün arkadaşım çağırdı, nerdesin özledim dedi yanına gittim, hesap ettim yendiğimden beri kendisiyle görüşmemişim ki biz gece 2 de olsa 3 de olsa birbirimize gidip gelirdik, mutlaka görüşürdük eşlerimizle beraber...

teşekkür ederim tatlım önerin içinn... ama kişilik yapısı işte.. benden evden çıkan birisi değilim normal zaten çok nadir çıkarım ve bu nadir çıkmalar bile olamayınca herkes üstüme geliyor nereden bilecekler neler çektiğimizi demi... herneyse kısaca yine ertelendi aparat yapma işim... bugün yaparım inşaallah

Son düzenleme:
Back
X