• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil
bu isimlerden son zamanlarda yavuz, aykurt, privacy, pusu aktif oluyor,diğerleri nerdesiniz kızlar????
umut özellikle sen kaçtın gittin. O kadar sıkıntı yaşıyorsun hala aynı yerde misin yoksa :20:. Ocean uzun zamandır yoksun? Veracroft sen nerdesin, seni demirbaş listesine alıcam. Aykurt sende bişeyler yazıyorsun ama ne aşamadasın bilmiyorum. Yardm kaçak zaten, yakalasam yapacağımı biliyorum :27:, facar sende yoksun, diğerleriniz sizi daha az tanıyorum, bir iki şey yazıp kaçmayın, aktif olunki süreci hızlandıralım.

Ramazan geliyor hem. Oruç tutmayanlara da saygımız var ama birçoğumuz oruçlu olucaz, ramazana kadar listeyi temizlememiz lazım, ramazanda egzersiz için kısıtlı vaktimiz olacak :31:.

veracroft tasiniyor, interneti falan mi baglanmadi acaba...
ama hakikaten facar'i ve yaren1986'yi gördügüm yerde kistiricam ben de. :4: yaren hele hic gelmez oldu, cicekrose'u saliyoruz tepesine yakinda insallah. bu 6 ziyaretci kimdir, nedir? bunlardan biri yarencigim sensen, gel biraz dövelim seni. ha diger sekilde de bu dert sizde varsa üye olun, yardimci olmaya calisalim. yarisma bitti. en son benbence ve turquaz gelin cikti, milattan önceydi sanki.
:kkk:

canım salavatı tefrıceyı 4444 duasına gecen hafta cumartesı basladım bugun 9.gunum 3400 okudum bende cumaya kadar sure koymustum kaldı 1000:34:

sonra da allah nasıp ederse kenzul ars dasını okuyacagım...yer gok dua ustune kurulu oku cnm

aa sımdı gordum duayı herkeze dagıtıyormussunuz...benım kendımın 1000 tane kaldı o bıtsın ne kadar okuyabılecegımı soylesem olurmu pazar a kadar okuyabılırım osnra yokum zaten

bu arada mujde vereyım sıze

çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...

arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S

hosgeldınnnnnnn senı burda gormek cok guzel arkadasım:34:
inşallahh canım zor bır surecten gecıyoruz ama allahım ınsallah aratmadan bızede nasıp eder:emir_bebek:

vaji yenme çabalarımız aklıma geliyor da, iyi ki varsın kadınlar kulübü diyorum. Şimdi olmadı diye üzüldüğüm şeylere belki gelecekte iyi ki olmamış diye şükredeceğim diyorum hep.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

vaji yenme çabalarımız aklıma geliyor da, iyi ki varsın kadınlar kulübü diyorum. Şimdi olmadı diye üzüldüğüm şeylere belki gelecekte iyi ki olmamış diye şükredeceğim diyorum hep.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

tabı cnm huzuru burada bulduk 3 senedır yasayamadıgım mutlulugu once rabbımın sonra buradakı arkadaslarımın sayesınde buldum allah hepsın den tek tek razı olsun ınsallah

inşallah canım emınım zamanı var beklıorz ınsallah o zaman cok uzun degıldır bızım ıcın

benim 2 ağustos 2011e kadar her ay günü gününe geliyordu bir gün bile aksamamıştı. ondan sonra 13 kasım 2011de cyclo progynovadraje 21 gün kullandım o şekilde oldum ondan sonra hiç olmadım. ultrasonlar temiz. testlerde sadece bi kaç hormonum yüksek çıkmış uzun zamman oldu hatırlamıyorum da.. ama en son 1 ay önce tarlusal kullandım 2 gün ..ama hiç bir işe yaramadı..korkuyorum artık bu hafta içi tekrar gideceğim doktora.

bu arada mujde vereyım sıze

çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...

o kadar mutlu oldum ki şuan :16::16:çooook tebrik ediyorum..inşallah duyar bebişinin kalp atışlarını çok çok mutlu olur..sağlıkla sıhhatle alır bebeğini kucağına...çoook rahat huzurlu bir hamilelik geçirir inşallah...:16::16::16:

yanlış bir konudayım şuan ama belki biri anlar diye yazayım dedim :S çok üzülüyorum.

gecmis olsun, hmm tiroid yüzünden benim de aylarca olmadigim günler oldu. vajinismus oldugum icin de takip bile etmiyordum. neyse bu ay gene catladim, patladim. kk'dan civanpercemi cayini ögrendim. bu konu üzerine bir topic var, oradan okumustum. ictigimin ertesi günü bende ise yaradi ama seninki ciddi olabilir. gene de civanpercemini de dene. 10 dk kaynar suda bekletiosun, 1 yemek kasigi kadar 1 fincana yetiyor.

Back
X