• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aslında başı girdikten sonra devamı daha kolay olur.öyle durumda nefes al ve verirken eşin ittisin yavaşça.kayganaştırıcı kullanmıyor musun bu esnada ya da öncesinde egzersiz yapıyor musun?

canm evet kayganlaştırıcı kullandık eşimde bende ama olmadı yaa.öncesinde egzersiz yapmadım gündüz yapmıştım aslında uğraşsak olurdu belkide baktım eşim rahat değil hani başka zaman uğraşırız dedi bende tamm dedim işin kolayına kaçtık yine herzamanki gibi yüzeysel oldu:(( of yaa kurtulmak istyorum artık bıktım yaa

yosun777

1i7beni GELİN OLDUUU

duru2020 :57:

defzer

sejer GELİN OLDUUU

prenses333

deasseeb :57: :57:

perilerperisi

umut86 :57:

mercan_20

veracoft :57:

ocean_ :57:

masalll01

ela-5197

nurbursa

alexanderetta

turguaazz GELİN OLDUUU

isyeann

facar :57:

yavuz123 :57:

aykurt :57:

çakılTaşı_

mıkrolıf

bckbrc

yardım :57: :57:

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu :57:

renis85

yaren1986 :57:

hazal34

mavielbise

prıvacy
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar 4444 duanın tamamını dağıttık, bundan sonra yardımcı olmak isteyen olursa 2. 4444 e başlarız, şu an sayı tamam :72:.

Privacy: 1000
e_lvan: 1000
şenay_mehmet: 1000
beyaz lale: 444
sessizcekimsesizce: 500
pusu : 100
çileklipuding: 400

cok ıyı dusunmussunuz cnm ben alamadım kendıme baslamıstım o bıtsın 2.yı alıcam inşallah bu hep devam etsın hep okuyalım

kız diyorum her seferinde bişey yok diye inş bende yapıcam yazıcam burdan size 2,5 sene oldu kurtulmam gerekiyo artık

pardon canım ya dalgınım son zamanlarda.yalnız biraz hızlı ilerlemeye çalış her gün mutlaka egzersiz yap,zaten yaptıkça vajinin ne kadar kolay açıldığını hissedeceksin.ben ilk başlarda 45 dakikada deliği bulamazken zaman geçtikçe 5 dakikada bulur hale gelmiştim.devamlılık önemli egzersizde.

Bir gün, bir bilge, kendi türleriyle uçmayı reddeden iki ayrı cins kuşa rastlar yol kenarında.

Hayli merak eder bu iki farklı yaratığın nasıl olup da kendi aileleriyle, ait oldukları yerlerde yaşamak istemediklerini... Nasıl olup da bir ´yabancıyı kendi kardeşlerine yeğlediklerini... Biri karga, biri leylek...

O kadar farklıdır ki kuşlar, ihtimal veremez birbirlerini sevdiklerine, türdeşleriyle değil de birbirleriyle uçmayı yeğlediklerine.

Öyle ya, karga dediğin kargalarla uçmalıdır, leylek dediğinse leyleklerle.

Yaklaşır ve merakla inceler kuşları. Ta ki her ikisinin de topal olduğunu keşfedinceye kadar.

O zaman anlar ki, birlikte kaçar, birlikte uçar, birlikte yaşarlar beklenenlerin yanında tutunamayanlar.

O zaman anlar ki, sahip oldukları değil, sahip olmadıklarıdır kimilerini birbirlerine yakın kılan.

Topal kuşlar birbirlerinin arızalarını bilir ve sömürmek ya da örtmek yerine kabullenirler öylesine.

En sahici dostluklar ortak varlıklar üzerine değil, ortak yoksunluklar üzerine kurulanlardır.

Aynı şekilde zengin, aynı şekilde mesut olanların ortak paydaları sabun köpüğü gibidir uçar, söner.
Ortak acı, ortak hüzün, ortak pürüzdür esas yakınlaştıran, yaklaştıran...

beNde knedimi bu hikayede bir şahıs olarak görüyorum.. hep diyoruz ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye... bizimde burdaki dostluğumuz arkadaşlığımız aynı acıları sıkıntıları ve duyguyları paylaştığımız içindir... aynı yoldan geçiyoruz ve bize yol gösterecek arkadaşlar daha önce bu yoldan geçmişler... bu yolda nelerle karşılaşabileceğimizi bize önceden söylüyorlarki tedbirimizi alalım... bizi düştüğümüz yerden onlar kaldırmaya çalışıyorlar çünkü daha önce aynı yolda aynı yerde onlar da düşmüştür...ve kOLUmuzdAn Tutup KAldırDıklaRI ZAMAn mUTluLUğa Bİr ADIm DAha yAkınLAştIrıyoRlAr... herKEse çoK tEşeKKürLER... kLAVyEm KAfAYı YEdi :27:

yosun777

1i7beni GELİN OLDUUU

duru2020 :57:

defzer

sejer GELİN OLDUUU

prenses333

deasseeb :57: :57:

perilerperisi

umut86 :57:

mercan_20

veracoft :57:

ocean_ :57:

masalll01

ela-5197

nurbursa

alexanderetta

turguaazz GELİN OLDUUU

isyeann

facar :57:

yavuz123 :57:

aykurt :57:

çakılTaşı_

mıkrolıf

bckbrc

yardım :57: :57:

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu :57:

renis85

yaren1986 :57:

hazal34

mavielbise

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM:nazar::nazar::nazar:

aşkolsunnn snowflaken şuan aktif olmayanları unutmamışsın,aktif olan beni unutmuşsunnnnn:((( yarışmanıza benide alın kızlarrrrrrr

canm evet kayganlaştırıcı kullandık eşimde bende ama olmadı yaa.öncesinde egzersiz yapmadım gündüz yapmıştım aslında uğraşsak olurdu belkide baktım eşim rahat değil hani başka zaman uğraşırız dedi bende tamm dedim işin kolayına kaçtık yine herzamanki gibi yüzeysel oldu:(( of yaa kurtulmak istyorum artık bıktım yaa

canım bi de öncesinde 5 ya da 10 dak egzersiz yaparak dene.tabi sen de haklısın ama ne kadar kolayına kaçarsan hep öyle yapasın gelir.ne kadar oldu evleneli?

bugün 1 yıl oldu evleneli ama hala bu problemi çözemedim. buraya üye olalı da baya oldu ama daha yeni yazabiliyorum. burda yazılanları bile okurken midem bulanıyor. kendi organımdanda eşiminkinden de midem bulanıyor. görmeme gerek yok düşününe bile tiksiniyorum. çok zorladım kendimi ayna karşısında burda yazan egzersizleri deneyebilmek için ama birkaç saniye sonra midem felaket bulanıyor bırakıyrm bakmayı denemeye geçemedim bile... eşimle denerkende krem ilaç herşeyi denedim kendi kendime telkinler verdim ama olmadı. eşim çok anlayışlı hatta o bukadar anlayışlı olmasa daha çabuk çözermiydik diye onu suçladığımda oldu. ama artık oda denemekten korkuyor çünkü her seferinde aynı gerilim. bana bakma diyorum sen yapman gerekeni yap ama yüzün çok kötü bir hal alıyor nasıl devam ederim diyor. bilinçaltım çok kirli her denemede zihnimde bir sürü sahne canlanıyor. belki çok büyük şeyler değil ama zihnimden atamadığım olaylar var kendi kendime bile bunları söylemekten kaçarken ilk defa dün gece eşimle paylaştım. tabi paylaşabildiğim kadarını... ne yapacağımı bilemiyorum... yardım edin lütfen..

meraba canım hoşgeldin.. hangi egzersizleri yaptığını ayrıntılı yazarmısın. 3 cm yi anlamadım ben yani mumun çevresini mezureyle ölçtün ve 3 cm mi çıktı anlayamadım

Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam :(

tatlım sana dün yaşadıklarımı anlatayım da gaza gel emi :52: dün burada baya fırça yedikten sonra eve gittim karnımı doyurdum.. kendimi halsiz hissetsem de eşime söyledim içeri gidip aparat hazırlamaya başladım... eskiden kullandığım şimdi gerek duymadığım 6.5cm deki ve başka bir aparatı kalınlaştırmak istedim.. çünkü 9.5cm alabiliyorum ama 11.5cm deniyorum deniyorum olmuyordu.. privacy den gördüm o da küçük aparat denemiş zaten benimde aklımda vardı... oturdum bi 10 cm birde 10.5 cm çapında 2 aparat hazırladım... neyse sonra ara verdim eşimle oturduk biraz... sonra aparatlarımı tamamladım... eşim akşam dedi ki aparatları bugün hazırlayıp yarın da egzersizmi yapacaksın dedi... bende yooooooooo dedim aparatları hazırladıktan sonra deneyecem bakalım nasıl olmuş iyi olmuşmu diye sonra ikimizde güldük:9: neyse o içerde şakım sen 5-10 dakikaya çayı koy ben gelirim dedim... ben normalde ilk 8.5cm ile başlayıp sonra 9.5cm e geçerdim... bugün dedim 9.5le başlayacam... çabaladım çabaladım olmuyo... amannnnnnnnnn dedim sanki hiç girmeyen şey değilya biraz dişimi ıkstım akbtım hemen girdi... hmmm dedim şueny ileri deneyelim... arasında pek fark yok.. bir taraftan aceba biraz 9.5 cm le alıştırsammı diye düşünürken amannnnnnnnnnnnnnnn deidm 9.5i çıkarıp hemen 10cm i aldım akbtım hiç nazlanmadan girdi... hah ddiem şu işte ne nazlanıyon:))) sonra hadi bir daha cesaret 10.5cm i alalım dedim o sadece 3-4 cm girdi ve zorladı... fazla zorlamak istemedim ama geiryede dönmedim 10 cm ile birkaç kez denedim sonra 10.5i denedim bu sefer 6-7 cm oldu... bir kaç kez daha denedim gayet rahat olmaya başladı... o ara eşim geldi gırgır şamata ettik biraz.. sonra hadi bende deneyim dedi.. ama pre... takalım deidm aamn boşvre olacak değilya diye düşünüp güldük.. ve denemeye çalışıtk bi baktım yavaş yavaş kayıyo anam dedim noluyo eşim bana ben eşime baktım... osnra bi baktık 3-4cm girmiş... tabi gaza geldik başka şekilde denedik baktım kastım baya... biraz sabrtteik eşime sordum herhalde dışına kayıyo demi diye o a devet girecek hali yokya felan dedi anam baktım n edışı içeri girmiş biraz daha yani anlayacağınız 3te biri diyelim yada yarıya yakını girmiş.. acayip heyecan yaptım.. sonra bir daha denedik olmadı aman dedim hiç gerek yok üzerine gitmeyelim... ama bundan sonra önce egzersiz sonra pe..le deneyebilirim diye düşündüm...
şimid privacy tatlım bne senden ecsaret aldım paaratlarımı hazırlayıp egzersiz yaptım ve hiç aklımda yokken birazda olsa yol katettim... hadi gülüm sende bu akşam egzersizini yap ve rahat kafayla aman olmayacak ama gırgırına takılır gibi dene bence... kafa rahat olunca vücutta rahat oluyor gülüm... gör bak ikimizde çok kısa sürede yeneceğiz ve arkamızdan kaç kişiyi getireceğiz... ALLAH'ım İkimiMİZne de CEsaReTİNi aRtIRsIN İNŞAALLAH:10:

Son düzenleme:
meraba canım hoşgeldin.. hangi egzersizleri yaptığını ayrıntılı yazarmısın. 3 cm yi anlamadım ben yani mumun çevresini mezureyle ölçtün ve 3 cm mi çıktı anlayamadım

Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam :(

cik yine olmamis; yemedik. :27: neyse kapidan kovdukca bacadan giriyor, ellesmiycem ya sabir.
ölü taklidi yapalim kizlar, belki gider.
ayyyyy cok güldüm bu kız aleem...:1:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil
bu isimlerden son zamanlarda yavuz, aykurt, privacy, pusu aktif oluyor,diğerleri nerdesiniz kızlar????
umut özellikle sen kaçtın gittin. O kadar sıkıntı yaşıyorsun hala aynı yerde misin yoksa :20:. Ocean uzun zamandır yoksun? Veracroft sen nerdesin, seni demirbaş listesine alıcam. Aykurt sende bişeyler yazıyorsun ama ne aşamadasın bilmiyorum. Yardm kaçak zaten, yakalasam yapacağımı biliyorum :27:, facar sende yoksun, diğerleriniz sizi daha az tanıyorum, bir iki şey yazıp kaçmayın, aktif olunki süreci hızlandıralım.

Ramazan geliyor hem. Oruç tutmayanlara da saygımız var ama birçoğumuz oruçlu olucaz, ramazana kadar listeyi temizlememiz lazım, ramazanda egzersiz için kısıtlı vaktimiz olacak :31:.
yok canım kacmadım vallaha bak zaten bizim derdımız kendımızle burdan nıe kacalım canımmmmm:50: kendımızdende kacamıoz zaten hep beraberız:52: evde yoktum mecburen ıkı gundur cnm:50:
bu arada mujde vereyım sıze

çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...
gercekten coook sevındım allah hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın darısı bıze insallah tez zamanda anne olmak isteyen herkese amiiin:49:
canım naptın aldınmı aparatları ve başladın mı

yooooooooook nerde 2 gundur( mecburen) sokaklarda gezıom evde yoktuk sabah geldık dılatorlerıde alamadım daha zaten cnm yaaaa:50:

tatlım nerdesin 2 gündür ya yokluğun çok belli oldu... parmak egzersizi felan yaptınmı gülüm?

canım kusura bakma iş felan yapıom arada hemen göremiorum o gun ne yaptımsa o ıste parmak yaptım o halkayı hıssedıom bi tuhaf oluyorum yanı içimi hıssedınce :37::37: senay memet dılatorlerını yolladı saolsun ama elıme gecmedı gdıp alamadım yanı ıkı gundur yoktum evde mecburen sende ılerlemısın gordum kız bıtır su işi prıcvay da bu lafım aparatlara gelınce şapur şupur kocaya gelınce yarabbi şükür :52::52::52::52: eeeee naptın anlat

Back
X