- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.741
tatlım sana dün yaşadıklarımı anlatayım da gaza gel emidün burada baya fırça yedikten sonra eve gittim karnımı doyurdum.. kendimi halsiz hissetsem de eşime söyledim içeri gidip aparat hazırlamaya başladım... eskiden kullandığım şimdi gerek duymadığım 6.5cm deki ve başka bir aparatı kalınlaştırmak istedim.. çünkü 9.5cm alabiliyorum ama 11.5cm deniyorum deniyorum olmuyordu.. privacy den gördüm o da küçük aparat denemiş zaten benimde aklımda vardı... oturdum bi 10 cm birde 10.5 cm çapında 2 aparat hazırladım... neyse sonra ara verdim eşimle oturduk biraz... sonra aparatlarımı tamamladım... eşim akşam dedi ki aparatları bugün hazırlayıp yarın da egzersizmi yapacaksın dedi... bende yooooooooo dedim aparatları hazırladıktan sonra deneyecem bakalım nasıl olmuş iyi olmuşmu diye sonra ikimizde güldük
neyse o içerde şakım sen 5-10 dakikaya çayı koy ben gelirim dedim... ben normalde ilk 8.5cm ile başlayıp sonra 9.5cm e geçerdim... bugün dedim 9.5le başlayacam... çabaladım çabaladım olmuyo... amannnnnnnnnn dedim sanki hiç girmeyen şey değilya biraz dişimi ıkstım akbtım hemen girdi... hmmm dedim şueny ileri deneyelim... arasında pek fark yok.. bir taraftan aceba biraz 9.5 cm le alıştırsammı diye düşünürken amannnnnnnnnnnnnnnn deidm 9.5i çıkarıp hemen 10cm i aldım akbtım hiç nazlanmadan girdi... hah ddiem şu işte ne nazlanıyon:))) sonra hadi bir daha cesaret 10.5cm i alalım dedim o sadece 3-4 cm girdi ve zorladı... fazla zorlamak istemedim ama geiryede dönmedim 10 cm ile birkaç kez denedim sonra 10.5i denedim bu sefer 6-7 cm oldu... bir kaç kez daha denedim gayet rahat olmaya başladı... o ara eşim geldi gırgır şamata ettik biraz.. sonra hadi bende deneyim dedi.. ama pre... takalım deidm aamn boşvre olacak değilya diye düşünüp güldük.. ve denemeye çalışıtk bi baktım yavaş yavaş kayıyo anam dedim noluyo eşim bana ben eşime baktım... osnra bi baktık 3-4cm girmiş... tabi gaza geldik başka şekilde denedik baktım kastım baya... biraz sabrtteik eşime sordum herhalde dışına kayıyo demi diye o a devet girecek hali yokya felan dedi anam baktım n edışı içeri girmiş biraz daha yani anlayacağınız 3te biri diyelim yada yarıya yakını girmiş.. acayip heyecan yaptım.. sonra bir daha denedik olmadı aman dedim hiç gerek yok üzerine gitmeyelim... ama bundan sonra önce egzersiz sonra pe..le deneyebilirim diye düşündüm...
şimid privacy tatlım bne senden ecsaret aldım paaratlarımı hazırlayıp egzersiz yaptım ve hiç aklımda yokken birazda olsa yol katettim... hadi gülüm sende bu akşam egzersizini yap ve rahat kafayla aman olmayacak ama gırgırına takılır gibi dene bence... kafa rahat olunca vücutta rahat oluyor gülüm... gör bak ikimizde çok kısa sürede yeneceğiz ve arkamızdan kaç kişiyi getireceğiz... ALLAH'ım İkimiMİZne de CEsaReTİNi aRtIRsIN İNŞAALLAH![]()
ee aykurt sen yapmışsın daha nasıl olacak?git gel mi yapamadın?bugün yine dene canım, bugün yarın gelinsin bence.