• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy canımsınnn yaaa tebrik ederim seni yarı olduysa tamamıda olur inş. benmde öyle başı oldu yarısıda daha sonrada tamamı olur inş. canımmm kısssss valla bana öyle bi gaz verdinkii eşim burda olsaa denerdim yaniiiii bendee.cnm inşallah ikimizde sondayız ve bitecek bu işş ben egzersiz yapıyorum birazdann..lay la lay la layy layyy:10:

haydi tatlım kolay gelsin... gerçekten bu zamana kadar neden 9.5ten 11.5cm e geçmeye çalıştığıma kızdım kendime... ama herşey insana bir vesile... senden cesaret almam... dünkü burda kızlardan yediğim fırçalar:52: yarım cm yarım cm artırınca sorun olmadı...sende kesinlikle önce egzersiz yap sonra dene tatlım... ama moral bozukluğu yok tamam mı...

demek demirbaş yazacaktın haha..:35: utandırıyım sizi de görün bakalım:33: bu arada duaların herzaman devam etmesini bende çok isterim bu hafta duaları tamamlayalım haftaya tekrar başlayalım e vhep deavm ettirelim inşaallah... bende etmek isterim inşaallah

canım sen bidahaki duaya 2. listeden başlıcannn beeeennnncceee:49: çok güzel ya bidahaki denemeye tam olur inşallh...

Merhaba arkadaşlar..
8 aylık evliyim ve ben de bu illet yüzünden en güzel günlerimi hep düşünceli hep dertli geçiriyorum. Eşim bu konuda anlayışlı sağolsun ama ne o ne de ben evliliğimizi normal yaşıyoruz. Ben hem kendim hem onun için üzülüyorum ve bu da gerçekten çok yıpratıyor. Sadece normal olmak istiyorum. "Kadın" olmak istiyorum. Çevremiz de boş durmuyor artık yok mu bebek diye sorup duruyorlar. Aslında "normal" olsaydım hiç takmazdım bu soruları ama cidden çok üzülüyorum her bu soruyla karşılaştığımda. Yardım istiyorum sizden. Doktora gitmedim hiç. Aslında gitsem de muayene olabilir miyim bilmiyorum. Bi kitap aldım. Egzersizlere başladım kulak çubuğuyla ama ilerleyemiyorum parmakla. Aparat almaya da çekiniyorum açıkçası. Sizlerin bildiği başka yöntemler varsa paylaşabilir misiniz benimle?.. Bi de egzersizlere devam edebilmem için destek istiyorum sizden.. Lütfen yardım edin bana.. Ben de kurtulmak istiyorum. Burayı da tesadüf eseri buldum ve rahatladım gerçekten yalnız olmadığımı hissettim. Kimseyle paylaşamıyorum bu durumumu çünkü ne en yakınım annemle ne de bi arkadaşımla.. Kafayı yemek üzereyim.. evliliğim büyük bir tehlike altında eşim her ne kadar inkar etse de nereye kadar sabredebilir ki.. Lütfen yardım ve dualarınızı bekliyorum..

bu arada mujde vereyım sıze

çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...

Canım, çok güzel bir haber bu....ÇİÇEKROSE SENİ ÇOK TEBRİK EDİYORUMMMMM, ÇOK SEVİNDİM. SAĞLIKLI, HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU İNŞALLAH....

Canım kalp atışlarını duymak için 2 temmuza gün verdi doktor. Ben çok heyecanlıyım sende de oluyor mu, yani her an kötü birşey olacak hissi var bende. Hayırlısı ile şu kalp atışlarını duysak.... Bu arada bebişinin olası doğum tarihi benim doğum tarihim... Kova burcu olacak seninki herhalde :) :)

canım sen bidahaki duaya 2. listeden başlıcannn beeeennnncceee:49: çok güzel ya bidahaki denemeye tam olur inşallh...

hayırlısı bakalım tatlım... ben bi yeneyim özel dua istiyorum adet düzensizliğim geçsin diye ve düzelince de bebişimiz olsun inşaallah

Canım kalp atışlarını duymak için 2 temmuza gün verdi doktor. Ben çok heyecanlıyım sende de oluyor mu, yani her an kötü birşey olacak hissi var bende. Hayırlısı ile şu kalp atışlarını duysak.... Bu arada bebişinin olası doğum tarihi benim doğum tarihim... Kova burcu olacak seninki herhalde :) :)

canım aynısı bende de var ya korku iç skıntısı fena haldeym anlayacağın. çok daralıyorum ben.. canım bu arada senn son adet tarihin neydi? bir de keseyi gördünmü tahlil de yapılmadı bana. senin doktorun yaptımı tahlilleri.. kova burcu hiç tanıdık yok canım aileye bir de kova eklensin bakalım:)

hoşgeldin canım ya özledik senii neyseki bu gelenler kısa kalcaklarmış :)

hosbulduk canım kendım burada olamasamda dualarımla hep yanınızdaydım ..

gelenler 1 aylıgına geldıler ama bende enfazla 1 hafta kalırlar yılın bu aylarından nefret edıyorum esımın aılesının ıstanbula göç zamanları :(

Merhaba arkadaşlar..
8 aylık evliyim ve ben de bu illet yüzünden en güzel günlerimi hep düşünceli hep dertli geçiriyorum. Eşim bu konuda anlayışlı sağolsun ama ne o ne de ben evliliğimizi normal yaşıyoruz. Ben hem kendim hem onun için üzülüyorum ve bu da gerçekten çok yıpratıyor. Sadece normal olmak istiyorum. "Kadın" olmak istiyorum. Çevremiz de boş durmuyor artık yok mu bebek diye sorup duruyorlar. Aslında "normal" olsaydım hiç takmazdım bu soruları ama cidden çok üzülüyorum her bu soruyla karşılaştığımda. Yardım istiyorum sizden. Doktora gitmedim hiç. Aslında gitsem de muayene olabilir miyim bilmiyorum. Bi kitap aldım. Egzersizlere başladım kulak çubuğuyla ama ilerleyemiyorum parmakla. Aparat almaya da çekiniyorum açıkçası. Sizlerin bildiği başka yöntemler varsa paylaşabilir misiniz benimle?.. Bi de egzersizlere devam edebilmem için destek istiyorum sizden.. Lütfen yardım edin bana.. Ben de kurtulmak istiyorum. Burayı da tesadüf eseri buldum ve rahatladım gerçekten yalnız olmadığımı hissettim. Kimseyle paylaşamıyorum bu durumumu çünkü ne en yakınım annemle ne de bi arkadaşımla.. Kafayı yemek üzereyim.. evliliğim büyük bir tehlike altında eşim her ne kadar inkar etse de nereye kadar sabredebilir ki.. Lütfen yardım ve dualarınızı bekliyorum..

canım cok sanslısın evlılıgın basında burayı buldun ve parmak egzersızı yapabılıyorsun
ben 5 . yılımda ancak cesaret edıp 1 ay gıbı kısa surede yendım ..
aparat mum ıle hazırlıyorduk onunla yapmaya daha cesaretın yoksa
parmak aralarına kagıt havlı koyup parmagını kalınlastırıp yapabılırsın oylede egsersız yaptıgım zamanlar olmustu
lutfen korkularının senı yenmesıne ızın verme ustune gıt kulak copunu once bır kac fazlalastırırsın sonra parmaga gecersın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
burayıda sık sık oku cesaretını yıtırınce cok ıyı dopıng oluyor .. unutma yalnız degılsın :29:

öncelikle hoşgeldin canım.buraya yazmakla iyi bir başlangıç yapmışsın.şimdi korku ve endişelerini bi kenara bırakma zamanı.hiç doktora gittin mi fiziksel bi problem var mı diye? bi de zihninden atamadığın olaylar nedir paylaşmak istersen yardımcı olmaya çalışırım

hoşbuldum teşekkür ederim ilgin için. bir kere gittim doktora fiziksel bir problem yok ama zorla muayene oldum sonrasında öyle bir çıktımkki giysilerimi bile tam giyemeden başım döndü saatlerce.. sonra gittiğimde egzersiz için ödevler vereeğini söyledi ama gidemedim. birazda doktora tam olarak güvenemedim sanki işinin ehli değilmiş gibi hissettim bilmiyorum neden iyi güler yüzlü bir bayandı ama gitmedim. egzersiz deyince burda araştırdım kendim yapmaya karar verdim ayna eşliğinde önce inceleyeyim dedim ama dediğim gibi bakamıyrm bile... zihnimden atamadığım olaylara gelince birçok şey var. kendi kendime bile aklıma geline geçiştimeye çalışırdım dün ilk kez ufak çaplı eşimle paylaştım. tabiki ufak tefek şeyleri. iyi mi ettim kötümü onuda bilemiyorum. şimdi burda da nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama şöyle kısaca bahsedeyim. çocukluğum istanbulun kırsal bir semtinde geçti. ne yazacağımı bulamıyrm... orda yaşayan bizden yaşça büyük ama onlarda çocuk sayılan komşu kızlarının o an anlayamadığım davranışları anlattıkları zmanla büyüdükçe travma etkisi yaptı bende sanırım. birde tabiki ailemin baskıları.. annemin kızlar öyle oturmaz böyle durlmaz.. vs. sürekli sıkması..4 çocuğun e n büyüğüydüm ve hep büyüktüm benim sıkıntım olamaz derdim hastalığım olamazdı. babamla tartışmalarının evliliğinin bile kötü gitmesini benim üzerime yükleyen sözler hakaretler sürekli beceriksiz demesi.. üstüne sürekli eklenen bu gibi olaylar.. öyle bir duygu yaşıyordumki ara sıra bir cinsel organım olduğu kadın olduğum aklıma geldiğinde bile miedm bulanıyordu sanki başımdan birisi bastırarak beni yerin dibine sokuyordu. bunu hala zaman zaman hissediyıorum.. kısaca bunlar..

canım cok sanslısın evlılıgın basında burayı buldun ve parmak egzersızı yapabılıyorsun
ben 5 . yılımda ancak cesaret edıp 1 ay gıbı kısa surede yendım ..
aparat mum ıle hazırlıyorduk onunla yapmaya daha cesaretın yoksa
parmak aralarına kagıt havlı koyup parmagını kalınlastırıp yapabılırsın oylede egsersız yaptıgım zamanlar olmustu
lutfen korkularının senı yenmesıne ızın verme ustune gıt kulak copunu once bır kac fazlalastırırsın sonra parmaga gecersın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
burayıda sık sık oku cesaretını yıtırınce cok ıyı dopıng oluyor .. unutma yalnız degılsın :29:

çok teşekkür ederim beni gerçekten mutlu ettin çünkü bunu eşim dışında biriyle konuşabilmek ve birinden bi teselli duymak inanın en çok ihtiyaç duyduğum şeylerden biriydi.. canım yanlış anlamışsın parmak egzersizi yapamıyorum oraya kesinlikle parmağımı sokamıyorum. Mum olayı daha kolay gibi geldi şimdi. Tam olarak onu anlatabilirsen başlamak istiyorum kulak çubuğundan sonra..

hoşbuldum teşekkür ederim ilgin için. bir kere gittim doktora fiziksel bir problem yok ama zorla muayene oldum sonrasında öyle bir çıktımkki giysilerimi bile tam giyemeden başım döndü saatlerce.. sonra gittiğimde egzersiz için ödevler vereeğini söyledi ama gidemedim. birazda doktora tam olarak güvenemedim sanki işinin ehli değilmiş gibi hissettim bilmiyorum neden iyi güler yüzlü bir bayandı ama gitmedim. egzersiz deyince burda araştırdım kendim yapmaya karar verdim ayna eşliğinde önce inceleyeyim dedim ama dediğim gibi bakamıyrm bile... zihnimden atamadığım olaylara gelince birçok şey var. kendi kendime bile aklıma geline geçiştimeye çalışırdım dün ilk kez ufak çaplı eşimle paylaştım. tabiki ufak tefek şeyleri. iyi mi ettim kötümü onuda bilemiyorum. şimdi burda da nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama şöyle kısaca bahsedeyim. çocukluğum istanbulun kırsal bir semtinde geçti. ne yazacağımı bulamıyrm... orda yaşayan bizden yaşça büyük ama onlarda çocuk sayılan komşu kızlarının o an anlayamadığım davranışları anlattıkları zmanla büyüdükçe travma etkisi yaptı bende sanırım. birde tabiki ailemin baskıları.. annemin kızlar öyle oturmaz böyle durlmaz.. vs. sürekli sıkması..4 çocuğun e n büyüğüydüm ve hep büyüktüm benim sıkıntım olamaz derdim hastalığım olamazdı. babamla tartışmalarının evliliğinin bile kötü gitmesini benim üzerime yükleyen sözler hakaretler sürekli beceriksiz demesi.. üstüne sürekli eklenen bu gibi olaylar.. öyle bir duygu yaşıyordumki ara sıra bir cinsel organım olduğu kadın olduğum aklıma geldiğinde bile miedm bulanıyordu sanki başımdan birisi bastırarak beni yerin dibine sokuyordu. bunu hala zaman zaman hissediyıorum.. kısaca bunlar..

canım hoşgeldin.inşallah sende yenceksin.bende senin gibi bakamıyodum bile siteyi uye olmadan takip edip nasıl yapıyolar diye hayret edıyodum.bazen okduklarıma dayanamayıp cıkıyodum ben yapamam diyodum.yani tk sen değilsin böyle düşünen merak etme.çocukluğunda yaşadıklarından etkilenmışsin.hepimizin çocukluktan kalma abartılı anlatılanlarda etkilendiği olmuştur toplum olarak abartmayı çok seviyoruz nedense.umarım en kısa zmaanda atlatcaksın sende

çok teşekkür ederim beni gerçekten mutlu ettin çünkü bunu eşim dışında biriyle konuşabilmek ve birinden bi teselli duymak inanın en çok ihtiyaç duyduğum şeylerden biriydi.. canım yanlış anlamışsın parmak egzersizi yapamıyorum oraya kesinlikle parmağımı sokamıyorum. Mum olayı daha kolay gibi geldi şimdi. Tam olarak onu anlatabilirsen başlamak istiyorum kulak çubuğundan sonra..

şimdi anladım bakkaldan beyaz mum eskıden kullandıklarımızdan bır kactane al canım
ve daha ıncesı olan mum da alabılırsen ıyı olur herzaman daha kucukten baslayıp buyuge dogru egsersızı yapmak gerek

gecmısten arkadaslara yazdıgım mesajları eklıyorum

muma önce pamuk sardım sert olmasın dıye sonrası kagıt havluyu en bastan asagı dogru kat kat sardım
bastan bır ıkı kat sarıp mesela asagı dogru ın havluyu duz degıl egrı sar kat kat asama asama
sonunda bası mısal 8 cm ıse az asagısı 9 bıraz daha asagısı 10 11 cm gıbı olur umarım anlatabıldım
ve sonrasında strecleyıp prezer.. ustune gecırıp ve sonrası jelledım

ben 4 tane aparat yapmıstım canım 8 10 12 13 cm bas kısımları bu ölcüde govde kısmı kalın olan
hedef koyup kendıme kucukten baslayıp bır buyuge gectım hep her egsersızde
yenıceğım gun en buyuk ıkı aparatı kucuklerle onceden esnetmeden dırek alınca yenıceğımı anladım
kolay gelsın canım aparatınla sana basarılar:)

bızı en ıyı bız anlarız suan kafandan gecenelrı bıle tahmın edebılıyorum :)
yukarda yazdıgım gıbı mumları aparat seklınde hazırla kenarda dursun
kendıne hedef koy once herzaman meslea 3 kulak copumu alıyorsun onu al sonra kucuk bır mum sonra azcık buyugu
boyle boyle cm cm ılerlıyerek 10 gunde 13 cm ve daha fazlasına gelmıstım
parmak ıle bır ıkıdefada olsa yapmanı ısterdım vajının yapısını anlardın bıyerdensonra hafıf bır egım var sonrası bosluk

kulak copunde kactane alabılıyorsun ?

canım hoşgeldin.inşallah sende yenceksin.bende senin gibi bakamıyodum bile siteyi uye olmadan takip edip nasıl yapıyolar diye hayret edıyodum.bazen okduklarıma dayanamayıp cıkıyodum ben yapamam diyodum.yani tk sen değilsin böyle düşünen merak etme.çocukluğunda yaşadıklarından etkilenmışsin.hepimizin çocukluktan kalma abartılı anlatılanlarda etkilendiği olmuştur toplum olarak abartmayı çok seviyoruz nedense.umarım en kısa zmaanda atlatcaksın sende

hoşbuldum canım inşallah dediğin gibi olur yenerim sizler gibi ve böyle bir problemi olan herkes bir an önce atlatır inşallah. çünkü insanın yaşamında herşeyi etkiliyor. çok iyi bir mesleğim var ama çalışmaya bile güvenim yok düğünden önce ayrılmıştım hala evdeyim. çoukluğumdakiler sadece anlattıklarından ibaret değildi.. hep bi güvensizlik oluştu. kendi evimde bile rahatça uyuyamadım hafta 3 günü rahat uyuyorsam 4 günü korkuyla bağırarak uyanıyrdm birde niye bağırıyrsn koskoca kızsın diye azar işitiyrdm. bu yüzden çok sevmeme evlat olarak hep en iyi şekilde davranmama rağmen anneme karşıda içimden atamadığım büyük bir öfkem var.. şimdi benim balıklarım var biri bi yerlere saklansa kayanın altından çıkmasa bi sıkıntısı mı var steremi girdiler diye endişelenip çözümler arıyrm...
içim çok dolu burda bunları yazmamda doğrumu bilmiyrm. sonuçta konu vajinusmus ama benim rahatsızlığımın altında yatan problemeler farklı. yazdıklarımla sıkıyorsam herkesten özür dilerim..

şimdi anladım bakkaldan beyaz mum eskıden kullandıklarımızdan bır kactane al canım
ve daha ıncesı olan mum da alabılırsen ıyı olur herzaman daha kucukten baslayıp buyuge dogru egsersızı yapmak gerek

gecmısten arkadaslara yazdıgım mesajları eklıyorum

küçükten başlasam daha iyi olucak sanırım bana birden kalın geldi 8 cm filan.. teşekkürler tekrar gülsevdam umarım güzel haberlerle dönerim buraya.. Regl olmadan biraz ilerlemek istiyorum..
Benim hala umudum var..

bızı en ıyı bız anlarız suan kafandan gecenelrı bıle tahmın edebılıyorum :)
yukarda yazdıgım gıbı mumları aparat seklınde hazırla kenarda dursun
kendıne hedef koy once herzaman meslea 3 kulak copumu alıyorsun onu al sonra kucuk bır mum sonra azcık buyugu
boyle boyle cm cm ılerlıyerek 10 gunde 13 cm ve daha fazlasına gelmıstım
parmak ıle bır ıkıdefada olsa yapmanı ısterdım vajının yapısını anlardın bıyerdensonra hafıf bır egım var sonrası bosluk

kulak copunde kactane alabılıyorsun ?

Ne güzel sen 10 günde süper ilerlemişsin ama kötü haber ben sadece bir tane alabiliyorum.. O zaman öncelikli hedefim 3 kulak çubuğu ve sonra küçük bir mum. Sanırım bunu hemen denemeliyim.. Parmak olayını nasıl yaparım hiç bilemiyorum ya çok zor:( çok değişik bir his o bence içini hissetmek.. Sen ne kadar sürede yendin peki?

Back
X