- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.881
sen ne durumdasın,egzersiz yapıyormusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım aılemeı uzmeyede hakkı yok ben anneme bıle yaptık dedım bı sure sonra uzulmesın dıyeee yazık oda bebıs yap deyıp duruyo bazen kavga etııgımız zaman anneme atlatmak gelıyo olmuyo dıye dılımın ucuna gelıyo soyleyemıyorum ınsan kımseyle paslasamayınca dahada cok bunalıyo ben bu sıteyı bulana kadar sankı uzerımde bı yuk vardı hemde agır ama sımdı bıarz sızlerle konusunca hafıfledı
benim kardeşlerim ögrendi ama şükür annem ögrenmedi.utanırdım ya hiçde böyle konuları konuşmayız annemle.ben senelerce kendi içimde yaşadım bu sorunu tedavi görurken arkadaşıma anlattım sen diyo bunca sene nasıl anlatmassın en azından bana söyleseydın doktora giderdik.dertleşmek iyi gelıyo canım ben bu kdar çok insanin başında olduğunu bılmıyodum bu illetin tek kendim sanıyodum:)bu sitede herkes bırbırıne yardımcı olmaya çalışıyo.her zman gir yapamasan bile paylaş canım öyle böyle derken bır bakmışşsın olmuş yeterki umutsuzluğa kapılmaa
kapılmıyorum umutsuzluga sımdı olmasa bıle bı gun mutlaka olucak bunu bılıyorum ve ıcımden hep sunu dıyorum yapıcam yapıcam y.........
kızlar ben çıkıyorum artık uykum açılıyo sonra epey uyumak ıçın uğraşıyorum:)iyi geceler Allaha emanet olun
Selam kızlar
Ben hala aynı yerdeyim (3 parmak) ne zamandır yazamıyodum da. Yapmak istediğim de hep bişeler oluyo ya da ben öyle istiyorum . Eşimle de bu yüzden çok gerginiz bu aralar .hafta sonu yatılı misafirim vardı ondan önce eşimin pek keyfi yoktu sonra bu sabah eşim istedi ama tutmuş beni yüzüstü yatırıyo benim en gergin olduğum pozisyon ben de öyle istemiyorum diyince yine gerildik tabi bıraktı ben de istemiyorum diye canım çok sıkkın . onu da anlamaya çalışıyorum 3 yıl oldu ben de tık yok o da haklı ama ben de bunu yaşamaktan mutlu değilim kiCuma günü de memlekete gidicez annemlerin yanına oraya bu vajiyi halledip gitmek istiyorum yoksa tatil de burnumdan gelecek.Offf çok kızıyorum kendime ortalıkta kadınım diye dolaşıyorum ama gel gör ki durum malum. Allahım molur bitsin artık bu eziyet
((
nerden biliyorsun derseniz aynı yerde bende takıldım, psikiyatrist benimle defalarca konuştu, eşimle de çağırdı, eşim önemli değil dese de ben birşey olacak diye egzersiz yapamıyordum, çok şükür çabuk atlattım
. Hala her ilişki sonrasında bakıyorum kan gelmiş mi diye, çok saçma ama bilinçaltıma işlemiş bir kere, eşimde bekle yüzüncüde geliyormuş diyor
.
Bende hiçbir şey gelmedi, egzersiz esnasında geldiyse farketmedim :26:, ama sağlık olsun önemli olan mutlu olmakbende öle canım hep bakıyorum ama kahverengi çok az bi kaç damla bişey gördüm en son sanırım kızlık zarı pes ediyo artık![]()
hoşbuldum teşekkür ederim ilgin için. bir kere gittim doktora fiziksel bir problem yok ama zorla muayene oldum sonrasında öyle bir çıktımkki giysilerimi bile tam giyemeden başım döndü saatlerce.. sonra gittiğimde egzersiz için ödevler vereeğini söyledi ama gidemedim. birazda doktora tam olarak güvenemedim sanki işinin ehli değilmiş gibi hissettim bilmiyorum neden iyi güler yüzlü bir bayandı ama gitmedim. egzersiz deyince burda araştırdım kendim yapmaya karar verdim ayna eşliğinde önce inceleyeyim dedim ama dediğim gibi bakamıyrm bile... zihnimden atamadığım olaylara gelince birçok şey var. kendi kendime bile aklıma geline geçiştimeye çalışırdım dün ilk kez ufak çaplı eşimle paylaştım. tabiki ufak tefek şeyleri. iyi mi ettim kötümü onuda bilemiyorum. şimdi burda da nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama şöyle kısaca bahsedeyim. çocukluğum istanbulun kırsal bir semtinde geçti. ne yazacağımı bulamıyrm... orda yaşayan bizden yaşça büyük ama onlarda çocuk sayılan komşu kızlarının o an anlayamadığım davranışları anlattıkları zmanla büyüdükçe travma etkisi yaptı bende sanırım. birde tabiki ailemin baskıları.. annemin kızlar öyle oturmaz böyle durlmaz.. vs. sürekli sıkması..4 çocuğun e n büyüğüydüm ve hep büyüktüm benim sıkıntım olamaz derdim hastalığım olamazdı. babamla tartışmalarının evliliğinin bile kötü gitmesini benim üzerime yükleyen sözler hakaretler sürekli beceriksiz demesi.. üstüne sürekli eklenen bu gibi olaylar.. öyle bir duygu yaşıyordumki ara sıra bir cinsel organım olduğu kadın olduğum aklıma geldiğinde bile miedm bulanıyordu sanki başımdan birisi bastırarak beni yerin dibine sokuyordu. bunu hala zaman zaman hissediyıorum.. kısaca bunlar..
Bende hiçbir şey gelmedi, egzersiz esnasında geldiyse farketmedim :26:, ama sağlık olsun önemli olan mutlu olmak.
eşimde bu durumdan faydalanmaya çalışıyo, 100. ilişkide geliyormuş diyor ki, bir an önce 100 e tamamlamak için uğraşayım
, o kadar safım sanki
. Uyanık şey
.
ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn![]()
ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn![]()
Bende hiçbir şey gelmedi, egzersiz esnasında geldiyse farketmedim :26:, ama sağlık olsun önemli olan mutlu olmak.
eşimde bu durumdan faydalanmaya çalışıyo, 100. ilişkide geliyormuş diyor ki, bir an önce 100 e tamamlamak için uğraşayım
, o kadar safım sanki
. Uyanık şey
.
canım aslında uzun zaman sonra da olsa buraya yazabildiğin için bir şeyleri yani vajinusmus olduğunu kabullenmiş durumdasın ve bu iyi bir gelişme.çünkü insan ilk başta kabullenemiyor durumunu.bak canım eskiden yaşadıklarına takılırsan (ki bunu ben de dahil çoğu insan yapabilir) geleceğini göremezsin.sadece kendine edersin ve insan en büyük kötülüğü kendine yapıyor.buradaki çoğu kişi hiç kolay şeyler yaşamadılar, yani yalnız değilsin, senle bu duyguyu paylaşan ne kadar çok insan var.ve çoğu artık silkinme zamanı diyip yendi.bunlardan bir neden sen de olmayasın yalnız biraz cesaret.mide bulantına gelince herkeste oldu ama beynimizin bize oynadığı oyundan başka bir şey değil zamanla geçecek sen yeter ki iste.çünkü insanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok.
ne kadar oldu evleneli?kaç yaşındasın?