- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.901
ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn![]()
a aaaaaaaaaaaaaaaa olmuyo ama tatlım hemen pes etmek var mı...bazen biz şunu düşünüyoruz bu arkadaş soru sormuş ama ben tam cevabını bilmiyorum nasılsa benden daha iyi olan bi arkadaşım cevap verir ve daha sağlıklı bi cevap olur diyoruz ve yazmıyoruz... yanlış yapıyorsak kendi adıma özür dilerim tatlım... birde sabahları genelde eski sayfaları okuyoruz... neyse bende bildiğim kadarıyla anlatayım gülüm... bak ben şuan 10cm falan aparatla çalışıyoruz... bizde ilk başlarda aşırı kasıyorduk kendimizi başımız dönüyor midemiz bulanıyordu... hatta bazı arkadaşlar bayılıyordu bile.. gerçek diyorum ha... kimisi bacağını aamıyor aynayla bile bakamıyordu... sen kendini şanslı hisset tatlım...tek kulak çöpü olmuş yani artık orda delik yok vesaire diyen arkadaşlardan da daha şanslısın demi... ayrıca kulak çöpü olduysa diğerleri de olacaktır güven bana... sadece bazen vaji kendini çok kasar sen o anına denk gelmişsindir hiç kafana takma... ve tavsiyem boş durdukça kegel yap... ayrıca ben hep yarı oturur pozisyonda arkama yastık koyarak yatakta otururken yaptım... bi ara çömelerek denedim o bana daha acayip geldi bi daha öyle yapmadım... herkesin dediği gibi kendi pozisyonunu bulman lazım.. şimdi biraz işim var sorun olursa yanıtlarım tekrar tatlım