• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlim iliskiye alisinca degisen bisey olmuyo, bende egzersizden önce küçüktü ama egzersizi bitirdigimde eskisinden biraz daha büyüktü.. Ama çokta bi fark yoktu.. Yani orasi esnek bi yapi.. isi bitince eski halini aliyo.. Hiç korkma kocaman gazli bezi almissin neden korkuyosun daha :)

Gazlı bezi aldıgımda uyuyordum kuzum 10 katını da alsam farketmezdim yani :1: halledicez artık bi şekilde daha fazla beklmeye niyetim hiç yok :34:

Canım inan pe.s, 3 parmaktan çok daha kolay. Ben de 3 parmaktan sonra yenmiştim. Kesinlikle tamamını alırsan bile hiçççç acımayacak. Ben çok şaşırmıştım, hani acıyacaktı falan diye, hatta yapamadım yine zannettim, kendi gözlerimle görmesem inanamayacaktım. Baktım pe...s'in sonuna kadar olmuştu....Hatta kızlık zarı egzersizlerle esnetildiği için egzersizle yenen çoğu vajinusmus hastasında kırmızı bile olmuyor...Benden de hiç kırmızı gelmedi....

bende zaten kızlık zarı die bişey kalmamıştı ilk gece kırmızı geldi ondan sonrasını yapamadım işte :( ama dün okadar kolay oldukı eşime kaç kere sordum oldumu oldumu die oldu diyor inanmıyorum resmen okadar rahattı ama şimdi diyorum keske bıraz daha dayanıp tamamını alsaydım onuda bu gece denicem.. inşallah yine kasılmam... dua bekliyorum sizden dert ortaklarım :)

bende zaten kızlık zarı die bişey kalmamıştı ilk gece kırmızı geldi ondan sonrasını yapamadım işte :( ama dün okadar kolay oldukı eşime kaç kere sordum oldumu oldumu die oldu diyor inanmıyorum resmen okadar rahattı ama şimdi diyorum keske bıraz daha dayanıp tamamını alsaydım onuda bu gece denicem.. inşallah yine kasılmam... dua bekliyorum sizden dert ortaklarım :)
dualarımız seninle canım, privacy' ye yazdığım şeyler senin içinde geçerli, sadece kendine güven ve karalı ol, bitecek bu kabus inşallah :16:.

Rahat olunca nekadar kolay oldugunu görmüssün canim.. bu gecede ayni sekilde olacagina inan ve takildigin yerde pes etmeyip bekle ve ilerlet yavas yavas ins kurtulursun bu gece canimm :16::16:

Ins canim deneme yapalimmi diyerek yaklasma sakin.. öylesine herzamanki gibiymis gibi.. yoksa içten stres yapiyorlar
hadi bakalim dualarim seninle ins güzle haberlerle gelirsin :32:

aynen öyle oluyo :))) yarın mutlu başlamak istiyorm güne ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum en kısa zamanda inş. inş. inş.

aynen öyle oluyo :))) yarın mutlu başlamak istiyorm güne ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum en kısa zamanda inş. inş. inş.

Ins canimm :16: Ben yendigim gece burayi düsündüm ve gaza geldim, simdi foruma gidip çiglik aticam yendim diye bagiracam diye motive ettim kendimi anlik bi heycanla bide baktimki oluvermiss ins Rabbim sanada herkesede nasip ederrrr

Ins canimm :16: Ben yendigim gece burayi düsündüm ve gaza geldim, simdi foruma gidip çiglik aticam yendim diye bagiracam diye motive ettim kendimi anlik bi heycanla bide baktimki oluvermiss ins Rabbim sanada herkesede nasip ederrrr

inş. canım yaaa herkes yensin cok zor bişey allah yardımcımız olsun.. ama senın taktiği kullanıcam burayı düşünerek denicem bu sefer :))))

Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

canım benide 2. listeye ekleyebilirmisin............ teşekkürler

Merhaba kızlar.Reglim bitti.Jınekolog için randevu almak istedim.Bunun için iyi bir dr araştırdım.Sadece C.tesi doktora gidebilirim.Seçtiğim dr bu C.tesi hastanede olmayacakmış.Haftaya c.tesi olacakmış.Ben de randevu aldım.Bu arada bugün ayna egzersizi yaptım.Ikındım açıldığını gördüm.Yarın başlayacağım.Mum,parmak hepsini deneyeceğim.Hangisi rahat olursa.Doğum g. mumunu streçleyip mi aparat yatınız?Prztf. geçirdiniz mi?Dua eden arkadaşlar,ben de dua ediyorum.Kitap okuyorum,herşey beyinde bitiyor.Okuduğum kitap çok şey öğretti.

canım ilk zamanlar iyi gidiyordu son zamanlarda kendimi daha çok kasıyorum moralim çok bozuk eşimle dün gece çok tartıştık.Sanki tekrar başa dönüyorum.Ne yapmam gerektigini bende şaşırdım birde bebegim olmasını çok istiyorum belkide onun için stres yapıyor olabilirim.Burayı çok takip ediyorum ben yendikten sonra doktora gittim muyne oldum yakında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar.Reglim bitti.Jınekolog için randevu almak istedim.Bunun için iyi bir dr araştırdım.Sadece C.tesi doktora gidebilirim.Seçtiğim dr bu C.tesi hastanede olmayacakmış.Haftaya c.tesi olacakmış.Ben de randevu aldım.Bu arada bugün ayna egzersizi yaptım.Ikındım açıldığını gördüm.Yarın başlayacağım.Mum,parmak hepsini deneyeceğim.Hangisi rahat olursa.Doğum g. mumunu streçleyip mi aparat yatınız?Prztf. geçirdiniz mi?Dua eden arkadaşlar,ben de dua ediyorum.Kitap okuyorum,herşey beyinde bitiyor.Okuduğum kitap çok şey öğretti.

Canim dogum günü mumunu streçleyip prez. geçir ve kayganlastirici kullan ( yada önce serçe parmagiylada baslayabilirsin canim nasil rahat hissedeceksen kendini)

privacy işteydim koşa koşa geldim sana cevap yazabilmek için.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Olimpiyatlarda, sınavlarda, maratonlarda en son kısım en zor ve en sabır gerektiren kısımdır. Çünkü tahammüller azalmıştır, sinirler gerilmiştir.
Bu da öyle birşey....
Konuya dönecek olursak canım biz kendimizi hazırladık, herşey tamam, egzersiz rahat oluyor, ruhen ve bedenen hazırız, sıra p...se geldi. Hadi dedik eşimize ben hazırım, yapalım. Burda birşeyi unutuyoruz karşımızdaki robot değilki düğmesine basınca şeyi kalksın :1: (açık oldu ama düşüncelerimi ifade edicek başka cümle kuramıyorum :1:).
Etten, kemikten, düşünceleri, duyguları olan bir varlık karşımızdakide, makine değil sonuçta.
Eşimize yaklaşımımız çok önemli canım. Hadi ben hazırım, kendime güveniyorum, sıra sende dersek yada karşımızdakine öyle hissettirirsek, elim sende dedikleri (sertleşme, erken boşalma vs. gibi) sendromları yaşarız canım.
Bu topicte birçoğumuz bunu yaşadık, tecrübeliyiz, dinlersen sen kazanırsın.
Genelde erkekler bu işi bir ödev bir görev gibi yapmayı sevmezler. Vakitli saatli olunca heyecan biter ve şehvet azalır.
Kadını seksi yapan şey sadece vücudu değildir, bazen bir bakışı bazen bir kahkahası, bir gülüşüdür, hal ve hareketleridir aynı zamanda. Ceset gibi bir kadınla erkeklerin %90 ı sevişmek istemezler.
Bu zamana kadar vajinismustuk dişiliğimizi gösteremiyorduk eşimize. Sonuçta o da bu durumdan uzun bir süre mağdur oldu ve etkilendi.
Benim eşim bana sen bu sorunu çözersin belki ama ben ne yapıcam? bende bu konu o kadar kilit oldu ki, kendimi tutamıcam ve
hemen boşalıcam gibi geliyor dedi bir keresinde.
Ki bunu bana doktor da dedi sen uzattıkça onda sertleşme, erken boşalma gibi problemler olur, elini çabuk tut derdi.

Şimdi anlayış ve doğru yaklaşım lazım canım. Bu aşamada biraz yalnız kalıcaz belki ama eşimize tedirginliklerimizi, iç gerilim ve korkularımızı yansıtmadan yaklaşacağız.
Çok doğal sanki her zamanki gibi sürtünmeli ve yüzeysel sev...melerimize başlar gibi. Öncesinde egzersiz yapıyorsak da gizli yapıcaz, çaktırmayacağız. Hele bu akşam olacak bitecek gibi ona stres faktörü olacak cümleler kurmayacağız :20: , onun bilmesine gerek yok, biz içimizde bilsek yeter :34:.

Bir iki gün kendinize zaman tanıyın, sonra senin yaklaşımın çok önemli canım, adımlarını doğru atmalısın, eşinin kendine güveni giderse işiniz zorlaşır. Yendikten sonra da alışmam lazım, her gün iki güne bir yapmamız lazım vs. gibi konuşmalar eşimizi cinsellikten soğutur canım, o süreçtede dikkatli davranmamız gerekiyor.

Sana tavsiyem bir kaç gün hiç lafını etme ve girişimde bulunma daha sonra sadece giyin, süslen, karşısında süzül, ilk geceyi atlattıktan sonraki gecelerde üstü kapalı bir şekilde kışkırtabilirsin yada direk sana geldim gibi değil de kaçmak da çok etkili (göster ama elletme :9: gibi) , bunun yollarını kendin bulacaksın.... İnşallah uzun sürmeyecek bu durmunuz . Biraz daha sabır canım.

canm benmmm çok teşekkür ederim çok iyi anlatmışsın neyse zaten hemen oluverecek die bişey yok..sanırım henüz hazır değilim hayırlısı artık..

Back
X