• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum
ACI MACI YOK !!! şimdi çıkmam lazım ama ayrıntıları mutlaka anlatıcam

ayyyyyyyyyyyyyy günün haberi şükürler olsun bizimde işimizi kolaylastır rabbım amiiiiiin cok sevındım cnm tebrıklerr:46::46::46::46::46::46::46:

canım bir çok arkadaşta baş dönmesi, mide bulantısı, tansiyon düşmesi oldu.
Kolay değil, biliçaltının ördüğü duvarları yıkıyorsun. Sabır ve inatla devam etmeli...

evet ilkinde böle olmamıstı tuhaf oldum bıraktım zaten sonrasındada eşim geldi ama üstüne gidersem yenicem buna eminimm

Kızlaarrrrrrrrrr ben bu sefer başardım galiba bu sabah pen..si aldım çok mutluyum çok tamamını alabildim mi ondan emin değilim ben üstteydim ama normal bi ilişki gibi oldu git gel bile yaptık hala dizlerim titriyo ama korkudan değil heyecan ve mutluluktan çok mutluyum

canım tebrikler...güne güzel başladık :)))

tebrık ederımmm rabbım baska dert vermesın ınsallahh

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

alexanderetta kullanıcısından alıntı

aslında ne güzel olur hergün birimiz yensek diye haberler yazsak bıraya

ins canim azimle devam et cok kisa surede kurtl

hosgeldn aramiza vajinusmusmusn? ins dglsndr

canim gecici bi donem o bende oyle olmstm bi ara snra silkelenp napyiyosu ya aci olmadgni gordun kac kez yaptn neyden kaciyosun ilk yendgm gece girdigni hissetmeyip defalarca oldumu diye baktgm seydenmi korkuyosun dye snra denedim oldu kotu seyler getirme aklna jinekologa gtmemismiydin genel kontrol icn. icin rahat etmicekse git baktir cnm

gidicem canım pazartesiye randevu aldım inşallah ii biri denk gelir

tebrikler canım,uzun aradan sonra ilk gelin sen oldun,darısı bizim başımıza teyteytey halay çekelim kızlar ben çekemiyorum :))))))))))))))

nasılsınız kızlar canlar yaa gremıorum evim dolu her yaz olduğu gbı ama okuyorum cıleklı snowflaken okudum çok doğru teşhisler orayı korudumun farkındayım kızlar ama bilinçli deıl ınanın çilekli balık olayı süperdi gercekten ancak bu kadar iyi anlatılır bi vajılıyle vajısız kadının halı :9: o camı kırıp seni kovalamaya az kaldı inş inş inş:34: beynime işliyorum sözlerinizi inş lah olucak aaa buarada egzersız yapmaya calısıyorum elımden geldıgı kadarıyla :6::6::6: senaaay canım aldım aldım cok saol coook kücükten baslıomuş güzelmiş evet işime yarıcak umarım en azından içimi hissetmicem:37: cooooooooook saolasın:54: bdeee aykurt pusu sizlerıde okuyorum millet otururken ben okuyom gızlı gızlı ama mazallah görürler falan da az kaldı kızlar allah yardımcınız olsun hazal sende iyi basladın masallah devamı sorunsuz gelır ıns lah bı yere zıyarete gttıler gelırler sımdı bı bakım kızlara dedım elvan hastasın galıba cnm gecmıs olsun oceans canım sanada gecmıs olsun bıtmıs gıtmıs :46:cok özlüyorum sizi ayyyy :43:

tamamdır o zaman misafirlern gidince hemen başla hiç zaman kaybetme parmaktan daha kolay emin ol yani bence bi başla sonu hemen gelicek kayıp gidecek öyle şaşırıcaksın ki ümit vermek için deil öyle olacağını bildiğim için söylüyorum inşallah çok yakında yeni gelinnn umut86 yazar ekranlarda yani ümitliyim :16:

:52::32::21::52: tebrik ederim canim cok sevindim ya nezamandr gelin haberi almiyorduk bakalim kimler gelcek pesinden hadi smdi bulutlarin üstünde ucma vakti :10::10:

nasılsınız kızlar canlar yaa gremıorum evim dolu her yaz olduğu gbı ama okuyorum cıleklı snowflaken okudum çok doğru teşhisler orayı korudumun farkındayım kızlar ama bilinçli deıl ınanın çilekli balık olayı süperdi gercekten ancak bu kadar iyi anlatılır bi vajılıyle vajısız kadının halı :9: o camı kırıp seni kovalamaya az kaldı inş inş inş:34: beynime işliyorum sözlerinizi inş lah olucak aaa buarada egzersız yapmaya calısıyorum elımden geldıgı kadarıyla :6::6::6: senaaay canım aldım aldım cok saol coook kücükten baslıomuş güzelmiş evet işime yarıcak umarım en azından içimi hissetmicem:37: cooooooooook saolasın:54: bdeee aykurt pusu sizlerıde okuyorum millet otururken ben okuyom gızlı gızlı ama mazallah görürler falan da az kaldı kızlar allah yardımcınız olsun hazal sende iyi basladın masallah devamı sorunsuz gelır ıns lah bı yere zıyarete gttıler gelırler sımdı bı bakım kızlara dedım elvan hastasın galıba cnm gecmıs olsun oceans canım sanada gecmıs olsun bıtmıs gıtmıs :46:cok özlüyorum sizi ayyyy :43:

sagol canim.. ins giderler biran oncede sende setle birlikte rahatca calisirsn

huzurr nasılsın?canım neden 10 gün sonra başlayacağım dedin? bi yere mi gideceksin?

iyiyim canım burda paylaşmak paylaşılanları okumak iyigeldi sende iyisindir umarım. 10 gün şundan sebep belki saçma ama kpss ye hazırlanıyor(d)um.. hep kendimi öyle odakladım sınavdan sonra bakıam çaresine doktora gidiem bişeyler yapıcam falan diye.. gerçi sadee sınavun geçmesine odaklanmış durumdayım ders çalıştığım yok bir aydır ama yinede öyle odaklamışımki denerken bile sınav sınav geçmedi diye geri ittiriyorum :) hatta son bi hafta kaldı bugün biraz çalışmaya çalışıcam inşallah.

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bebiş falan inşallah;) darısıda bize inşallah...

derdi veren dermanıda veriyo cnm hayırlısıyla herseyin dermanı var artık ölümden baska sıkmaya değmez canımı rabbim yaradan hep iyilerin yanında o da görüyo bizim ne kadar ugrastıgımızı

evet rabbim evliliğimizi ayakta tutmaya çalıştığımız görüyor birde eşim görse herşey daha iyi olacak. Allah her kesin yuvasını mutlu etsin

Back
X