• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki dakika mı?:37::37: ahhhh canıııım benim bak sımdı ben odaya giriorum jelımı eldıvenımı oturucam yeri sankı amelıyat olucakmıs gbı hazırlıorum :1: sonraaaa dua ediorum fatihalar ayetel kürsi ler tabii bunların hepsı neden ağardan alınıor anladınız emınım :18: sonraaaa elimde aparat soksammı sokmasammı sokarsam nasıl sokarım ayy bunun açısı nasıldı jeller kurur kurur ben bi daha sürerim kısa süreli buhranlar :50: baslayana kadar 1 saat gerısını siz düsünün ne çay kaldı ne meyva ne misafiiir :33::52::52::52::52: aslında fenada olmaz:52: inş bende senın gbı ıkı dakıkada yapar cıkarım cnm cııım :34:

doğru söylüyosun cnm hepsi bizim beynımızın ürettigi bahaneler biliorum ama işimede gelmior deıl hanii evet ben erteliyoruuuuum :36::36:

:1::1::1::1::1:ameliyat olcak gibi hazırlanıyon mu,çok güldüm canım yaa,kız aslında onlarla uğraşmadan direk yapsan 5 dk sürüyor...:1:

canım benim bi tane ince bir kameraya ultrason jeli sürülüp bakılmıştı.çünkü bana memlekette gittiğim jinekolg rahmin küçük demişti ben de korkmuştum.vaji tedavisinden sonra vaji tedavimi olduğum doktora baktırmıştım ama öyle korkulacak bir şey yok.sağ ve sol yumurtalığıma da bakılmıştı sağ ve sol yaparken kamerayla hafif bi ağrı olmuştu ama kendimi kasmışım o anda.acıyınca fark ettim kastığımı:)ama çıkarınca kamerayı hiç bir şey yok tabi.bana da göstermişti ekrandan yumurtacıklarımı:))korkma sakın.kendini kasma canım o sırada. sen şimdi hsgyi olacağın güne kadar unutuyorsun o gün gelince de sadece bana mı yapıyorlar diyip gidiyorsun doktora;))

saol canım ya inş kasmamaya çalışcam eğer ki filme kadar yenmiş olrsam sanırım daha rahat edicem :23:ucunda ölüm yokya acırsa acısın diye teselli ediyorum kendimi:112:

Biraz daha boyle deniyim gecmezse gidicem canm. O mantar dedigin ilacla gecermi canm ya ben cok panik bi insanim taktm simdi bak.

canım,kaşıntın oluyor mu,süt kesiği gibi akıntı oluyorsa mantardır,bende vardı,gittim kaşımaktan iyice tahrişte etmiştim,bir krem verdi günde bi defa sürmek için,birde hap verdi haftada bir aynı gün içiyorsun,(zaten iki adet hap) canım mantarsa bence tedavi ol eşinede geçebilir..:34:

hsg çektireceğin zamanı mı beklemek sıkıcı?canım ben ameliyatımdan 1 ay sonra vaji tedavisine gittim, 1 günde son 2 boy fallusu aldım akşamına kendim otel de çalıştım her ne kadar 45 dak deliği bulamasam da,bacaklarım titremeye ve gözyaşlarım dökülmesine rağmen yapabildim meğer ben yanlış açıyı zorlamışım:) kendime ya daha sabah yaptın bu ne hal dedim ve yapabildim.ertesi gün kamerayla baktırdım akşamına memlekete dönmek için yola çıktım.ve kendi annemle gittim düşün aslında 15 tatilde tek başıma gitmeyi düşünmüştüm çünkü kimseye söyleyememiştim.eşim de yoğun olduğu için gelemeyeceği için anneme söyledim o bana arkadaşlık etti sağolsun.istedikten sonra çok kısa zamanda halledebilirsin...bak Mevlana ne güzel demiş:
'' ey gönül acılara sabret.çünkü onlar seni kahretmek için değil! sınamak,terbiye etmek ve kemale erdirmek için gelirler.''

zaten Mevlana neyi yanlış söylemiş ki .. tatlım hsg değil bu ameliyattan sonra egz. başlamayı beklemek sıkıcı :) sabırsızlanıyorum bir an evvel yenmek için aparatlarım bile hazır şimdiden :1: ramazndan önce bitirmek istiyorum bu işi 1 yıla yaklaşıcaz yıl dönümünde hala böyle olmak istemiyorum.

Bütün meleklerimize hayırlı cumalar diliyorum.. Allah herkesin muradını versin tüm derdi, sıkıntısı olanlara derman versin inşallah iyi ki varsınız :16::16:

zaten Mevlana neyi yanlış söylemiş ki .. tatlım hsg değil bu ameliyattan sonra egz. başlamayı beklemek sıkıcı :) sabırsızlanıyorum bir an evvel yenmek için aparatlarım bile hazır şimdiden :1: ramazndan önce bitirmek istiyorum bu işi 1 yıla yaklaşıcaz yıl dönümünde hala böyle olmak istemiyorum.

canım geçmiş olsun,cahilce bir soru olacak ama hsg çekilmekteki amaç ne? neden çekilir?:26:

sen vajinismus olmayabilirsin. fiziksel bir sorunun vardi. hallettin, gecmis olsun. jinekolojik muayenede her kasilan da vajinismus degil, zaten doktorun da vajinismussun ya da degilsin de dememis. benim vajinismus oldugumu bilen bir arkadasim, muayene sirasinda kasilmis, doktor da vajnismussun demis panikle beni aramisti, napayim diye. halbuki cinselligini sorunsuz yasiyordu. bu acidan acaba burayi okumasan mi :/. ögrenilen davranislar olabiliyor. hsg cekilsin, iyilesme olsun, egzersizlere baslayayim vb. diye düsünme. sorun psikolojik, seninki anatomikti ;) ve umarim operasyon masasinda bu sorunu tamamen ardinda birakmissindir. birazcicik olumlu kosulla kendini.

doğru söylüyorsun canım ama benm operasyon lokal anestezi altında yapılabilcek bir şeymiş doktor bu durumda yapamam ben dedi .ben muayene masasında tir tir titriyordum dr biraz konusup sakinleştirdi bakarken de kastın kendini kıpır kıpır duramadın bi yerinde ama çok ağır bi vaji problemi görmedm dedi.masada adamı tekmeleyen bile olmuş onalra bakarsak sn iyi durumda sayılırsın dedi.hemşire operasyondan sonra kontrol ederken backlarımı açamadım ilk ama sonra sabrettim baktı rahatca. hani bnde umutluyum belki değilimdir diye ama bu ilk ilişki denemesnde ortaya cıkacak. inş değilmdr tabi ki bunu çok isterm ama ola ki varsa böyle bir durum vajili olduysam da umutsuz değilim sizlerle beraber aşıcam bu sorunu allhın izniyle.belki dedğin doğrudur okumamam gerek netleşinceye kadar o zmn ben ilk denemeye kadar girmeyeyim iyi haberlerim olursa paylaşırım sizinle olmazsa da bi sürü melek var burda yardımcı olurlar tşkler. her şey için.

Aykurt, nerdesin bebem yaaaa, demirbaş listemin başı :33:.

bak ya bak ya... kızım sen beni demirbaş yapmaya çok mu isteklisin?:33: aslında bende yarıya kadar aldımya bekliyorum senin demirbaş hevesin geçsin diye..:37: sonra yencem:41: bende inanmadım bu söylediklerime ama neyse..:24: ne zaman yencem ben ya... hep o günden beri bişiler çıkıyo dünde mecburi misafirliğe gitmek zorunda kaldık ufffffffff.f.ff.fff fff kızlar akşam 7.5 8edoğur eve gidiyorum yeme k yapacam derken 8.5 9u buluyor eşim geliyo yemek yiyoruz bazen çay bile içesimiz gelmiyo vücut yorgun kafa yorgun...
neyse bunlarla canımızı sıkmayalım şimdilik akşam bir plan gözükmüyor giderim yemek yaparım yedikten sonra knedimde olurum sanırım bi egzersiz yapsam iyi olacak ara vermeden... belkide yarın yenip gelirim :)) hu huuuuuuuuuu:51:

canım geçmiş olsun,cahilce bir soru olacak ama hsg çekilmekteki amaç ne? neden çekilir?:26:

est. hayatım ne cahili bende böyle bir şey oldugunu gecen günlerde öğrendim :)) yumurtalıklarına giden fallop tüplerinin açık mı tıkalı mı oldugu çıkıyor ortaya bu sayede.bir de bu filmi çektirenlerin sebebi bilinmemekle birlikte hamile kalma olasılığının biraz da olsa arttıgını öğrendim. bu yüzden çektirmek istiyorum tüplerim ne durumda merak ediyorum.

bak ya bak ya... kızım sen beni demirbaş yapmaya çok mu isteklisin?:33: aslında bende yarıya kadar aldımya bekliyorum senin demirbaş hevesin geçsin diye..:37: sonra yencem:41: bende inanmadım bu söylediklerime ama neyse..:24: ne zaman yencem ben ya... hep o günden beri bişiler çıkıyo dünde mecburi misafirliğe gitmek zorunda kaldık ufffffffff.f.ff.fff fff kızlar akşam 7.5 8edoğur eve gidiyorum yeme k yapacam derken 8.5 9u buluyor eşim geliyo yemek yiyoruz bazen çay bile içesimiz gelmiyo vücut yorgun kafa yorgun...
neyse bunlarla canımızı sıkmayalım şimdilik akşam bir plan gözükmüyor giderim yemek yaparım yedikten sonra knedimde olurum sanırım bi egzersiz yapsam iyi olacak ara vermeden... belkide yarın yenip gelirim :)) hu huuuuuuuuuu:51:

güzel haberlerini bekliyoruz artıkın yen tabi senden sonra allah hepimizede o duyguları nasip eder inş :4: ha bizide böle çekip cıkarırısın inş :D:D:D:D

kızlar kususra bakmayın pek gıremıyorum malum mısafır geldı bı dakkam bos gecmıyo nasılsınız ben egzersız yapamaıyorum 2-3 gunden berı bıde ustune bugun regl oldum bu haftam boyle gececek bu arada gelınler var cok sevındım onlar ıcın ınsallah bızde en kısa zaman da yenerızzz dualarınızı eksık etmeyın

Biraz daha boyle deniyim gecmezse gidicem canm. O mantar dedigin ilacla gecermi canm ya ben cok panik bi insanim taktm simdi bak.

geçiyor canım merak etme.genelde kadınlar erkeklerden bulaşıyor.takma kafana sen şimdi ilişkiye odaklan, arayı uzun tutmamaya çalış ilişkinin.belki son zamanlarda çok egzersiz yaptığın için tahriş etmiş de olabilirsin ve bu da acıya sebep olabilir.

anlıyorum canım.seninki fizyolojikmiş zaten, o unsurda ortadan kalktığına göre hiç zorlanmayacağına eminim...

evet hala ilk anlarda zorlanıyorum ama şükür evlilik yıldönümünden bir ay önce bitirdim bu çileyi.... Hiç korkulacak bişey yokmuş popoyu indirip bacakalar muhakkak açılacak doğum pozisyonunda ve erkek sabırlı olacak....biranda ani hareketlerde bulunmayacak yavaşça vaji....yaklaşacak ucunda bekletecek ki bizim gibi korkaklar ürkmesin:-))))hanımını saknleştiricek sözel ifadelerle ve başarıııııı....Eminolunki kızlar sinek usırığından farksız bir sızı sadece hissedilen..Bizi nasıl korkutmuşlar nasıl bu hale getirmişler bilinmez bir muamma sadece....belkide kendimizi fazla seviyoruz kıyamıyoruz bir türlü bişeyler eksik kalır diye düşünüyoruz bilinmez...hadi kızlar başarıcaksınız yeneceksiniz ve eşinizi peşinizde koşturacaksınız benim gibi her daim güveniyorum sizlere.....

güzel haberlerini bekliyoruz artıkın yen tabi senden sonra allah hepimizede o duyguları nasip eder inş :4: ha bizide böle çekip cıkarırısın inş :D:D:D:D

AminnnnnNnNnnnnNnNnnnnnnnNnNnnnnnnnNnNnnnnNnNnnnnNNnNnnnnNnnnnnNnNnnnnNNnnNnnnnNnNnnnnnNnNnnn...
RABBİM hepimize nasip edER inşaAllAH kurtulmayı tatlım... ben yEniyimde kısmEt olursA hePİnizi çekErim peşimDen...aYağımı sÜrÜklEsEm BAri yenerkEn :))
eŞimE dermişim aRtık oluYORmU oLUYormU? oLuyorsa dur ayAğımı sürükleyEcem:10::52:

geçiyor canım merak etme.genelde kadınlar erkeklerden bulaşıyor.takma kafana sen şimdi ilişkiye odaklan, arayı uzun tutmamaya çalış ilişkinin.belki son zamanlarda çok egzersiz yaptığın için tahriş etmiş de olabilirsin ve bu da acıya sebep olabilir.

Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...

Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...

Back
X