• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

shummir tatlım ne akdar sevindim yenmene... sen neden yendim diye bağırmıyorsun gğülüm? artık herşey yavaş yaavş rayına oturacak hayata daha farklı baakcaksın tatlım buna eminim... lütfen buruk durma neşelen rABBİM başka dert sıkıntı vermesin

mrb arkadaşlar.ben de parmak egzersizi yapıyorum.işaret parmağı ikinci boğumdayım ama çok yavaş ilerliyorum:( bir hafta ya da iki haftada parmak egzersiziyle kurtulan arkadaşlar varmış okudum. bunu nasıl başardınız? ya da daha ileri seviyede olan arkadaşlardan tavsiyede bulunacak var mı? bir an önce kurtulmak istiyorum artık :(

mrb arkadaşlar.ben de parmak egzersizi yapıyorum.işaret parmağı ikinci boğumdayım ama çok yavaş ilerliyorum:( bir hafta ya da iki haftada parmak egzersiziyle kurtulan arkadaşlar varmış okudum. bunu nasıl başardınız? ya da daha ileri seviyede olan arkadaşlardan tavsiyede bulunacak var mı? bir an önce kurtulmak istiyorum artık :(

canım hoşgeldin öncelikle 1 hafta yada 2 hafta normal canım elvan arkadaşımız 2 günde yendi çünkü öyle odaklanmştı ki yenmek için başlamıştı çünkü hepimizden biraz fazla azim gösterdiği için rekor kırdı :)öncelikle doktor mu verdi egzersizi yoksa buradan okuduklarınlamı başladın ayrıca bazılarımız parmakta zorlandığımız için bu iş için yapılmış aparatlarla yendik istersen sende aparatla deneyebilirsin inşallah başaracaksın hiç umudunu kaybetme

bende vajinusmusum 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedimç şu ana kadar da hiç tedavi görmedik. eşim istemez ve sürekli erteliyoruz. eskişehirde nerede tedavi görebilirim

Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...

zaten açma arayı canım alışma sürecinde ilişki çok önemli. o yanma bi şekilde geçecek,sen ki vajiyi yenmişsin yanmalar vız gelir tırıs gider:1:

Kızlar merhaba.Bugün orta parmak kalınlığında aparatı denedim,oldu.Çok mutluyum.Ben niye ertelemişim.Hepinize çok teşekkür ederim.Cesaretimi toplamama yardım ettiniz.Nasıl mutluyum anlatamam.

bende vajinusmusum 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedimç şu ana kadar da hiç tedavi görmedik. eşim istemez ve sürekli erteliyoruz. eskişehirde nerede tedavi görebilirim

öncelikle hoşgeldin canım. fiziksel bir problemin var mı diye doktora gitmiş miydin? eğer fiziksel bir durum sözkonusu değilse egzersizlere başlayabilirsin.

Kızlar merhaba.Bugün orta parmak kalınlığında aparatı denedim,oldu.Çok mutluyum.Ben niye ertelemişim.Hepinize çok teşekkür ederim.Cesaretimi toplamama yardım ettiniz.Nasıl mutluyum anlatamam.

canım ben de dün aynı seninkinin büyüklüğünde aparat aldım gayet rahat oldu inş hepimiz yenip kurtulcazz

öncelikle hoşgeldin canım. fiziksel bir problemin var mı diye doktora gitmiş miydin? eğer fiziksel bir durum sözkonusu değilse egzersizlere başlayabilirsin.

ben hiç doktora gitmedim fiziklse problem olup olmadıgımızı nasıl anlıycaz ama ben suan orta parmak kalınlıgında rahatlılla alıyırum sorun varmıudır bendee ?

hoşgeldin canım eşin tedavi olmayı mı istemiyor ama senin öncelikle bi jinekolojik muayene olman gerekiyor yapısal bi bozukluk varmı diye sonrasında eğer eşin tedavi olmak istemiyorsa buradan sana yardımcı olmaya çalışırız illaki doktor şart deil bence insanın kendi çabasıyla ve destekle alakalı bende 1 sene 2 ay lık evliyim ve yeneli 1 ay oldu daha ve bu site sayesinde neyse eğer gerçekten kurtulmak için azimliysen başarılı olacaksındır allah ın izniyle öncelikle istersen bu topiğin ilk sayfasındaki bilgileri bi oku ve hemen bi başlangıç ya keğel egzersizine

merhaba bende parmak egzersiziyle 2 haftada kurtuldum çok şükür..sende ertelemezsen ve egzersizde hızını biraz daha arttırırsan yakın zamanda kurtulursun..yapman gereken kararlı olmak..bunu tek başına sağlayamıyorsan forumda daha çok aktif olmaya çalış böylece daha yakından takip edebiliriz...aklına takılan her şeyi sor..daha çok egzersiz...egzersiz.. egzersiz:16::16::16:

ben hiç doktora gitmedim fiziklse problem olup olmadıgımızı nasıl anlıycaz ama ben suan orta parmak kalınlıgında rahatlılla alıyırum sorun varmıudır bendee ?

canım problemin olup olmadığını doktor bilebilir ancak.mesea kızlık zarının yapısı farklı olabiliyor ya da o bölgede hassasiyet olabiliyor vb....ama sen egzersizleri yapabiliyorsan problem yoktur belki de canım.sen devam et egzersizlerine.ne kadar zaman oldu sen evleneli?

Evet canm ondanda olabilir haklisin. Bu aralar bende arayi acmamaya dikkat ediyorum zaten. Artik biran once tamamen yenmek istiyorum. Tamami rahatlikla giriyor ama o yanmadan dolayi cok rahatsiz oluyorm rahat bir iliski yasayamiyoruz ...

%90 mantar vardır canım, çok önemli birşey değil, doktor krem, ilaç vs yazıyor, bir görün istersen.

Canım burda aktif ol, biz sana yardımcı oluruz, eskişehirde hangi doktorlar var bilmiyorum.

canım hoşgeldin öncelikle 1 hafta yada 2 hafta normal canım elvan arkadaşımız 2 günde yendi çünkü öyle odaklanmştı ki yenmek için başlamıştı çünkü hepimizden biraz fazla azim gösterdiği için rekor kırdı :)öncelikle doktor mu verdi egzersizi yoksa buradan okuduklarınlamı başladın ayrıca bazılarımız parmakta zorlandığımız için bu iş için yapılmış aparatlarla yendik istersen sende aparatla deneyebilirsin inşallah başaracaksın hiç umudunu kaybetme

2 aydır psikiyatriste gidiyorum. egzersizi doktor verdi.başlarda çok zorlandım hiç ilerliyememiştim daha sonra işaret parmağı bir boğumu başardım şimdi ikinci boğum için uğraşıyorum. burada yazılanları da okudum.aparatım yoktu küçük mumu denedim yapamadım.kalem denedim rahat olursa aparat alırım diye o da çok itici geldi hiç itemedim bile.aparatla yapamıcam diye parmakla devam ediyorum doktor da sadece parmak kullan dedi.

merhaba bende parmak egzersiziyle 2 haftada kurtuldum çok şükür..sende ertelemezsen ve egzersizde hızını biraz daha arttırırsan yakın zamanda kurtulursun..yapman gereken kararlı olmak..bunu tek başına sağlayamıyorsan forumda daha çok aktif olmaya çalış böylece daha yakından takip edebiliriz...aklına takılan her şeyi sor..daha çok egzersiz...egzersiz.. egzersiz:16::16::16:

inş canım yaa...bazen çok kararlı oluyrum sonra bi bakmışsın umutsuzluğa kapılıyorum bu da egzersiz isteğimi azaltyor. iki haftadır falan günde en az 1 saat çalışıyordum. artık tatile girdiğim için daha çok çalışacağım inş.. memlekete bile gitmedim sırf bunun için doktorum da ara verme dedi artık yoruldum insanlara mazeret uydurmaktan. memlekete gideceğiz ramazandan önce halletmem lazım diyorum bu da beni kasıyor ya yine olmazsa diye.

mesela sen nasıl bi yol izledin parmak egzersizinde?doktor mu yönlendirdi? bana doktor sonraki aşamaları söylemiyor. 1 parmak 2 boğumdan sonra iki parmak tek boğum sonrası sürpriz dedi:)

Back
X