- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.281
kızlar günaydın valla ben önceki gün orta parmak kalınlıgında almıstım dün biraz daha kalınını aldım hemen kalınlastırmıyorum sorun olmasın diye bugün az daha kalın inş pazartesiye bitrmiş olarak yazarımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrarini yaparken de var mi yanma? "balayi" sistiti mi oldun acaba..
2 aydır psikiyatriste gidiyorum. egzersizi doktor verdi.başlarda çok zorlandım hiç ilerliyememiştim daha sonra işaret parmağı bir boğumu başardım şimdi ikinci boğum için uğraşıyorum. burada yazılanları da okudum.aparatım yoktu küçük mumu denedim yapamadım.kalem denedim rahat olursa aparat alırım diye o da çok itici geldi hiç itemedim bile.aparatla yapamıcam diye parmakla devam ediyorum doktor da sadece parmak kullan dedi.
Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi
).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime
.
hımm o zaman sen parmakta zorlanmıyosun canım yapman gereken bu siteyi takip etmek ve söylenenleri yerine getirmek çünkü burada TECRÜBELER KONUŞUYOR :)neyse inşallah bi an önce kurtulursun ben normalde egzersz falan yapmıyodum ama bu siteye sorunumu yazınca saolsun arkadaşlar caı gönülden ilgilendi ve ben artık bu siteye girerken bugün vaji için ne yaptın:) sorusuna rahat cevap verebileyim diye egzerszi bırakmıyodum ve ii kide bırakmamışım kabus bitti sıra sizde neden bu kadar istekli oluyor insan egzersize bu sitede biliyormusun hiç tanımadığın insanların sana yardımcı olmak için can attığını görünce insan ister istemez utanıyo buraya gelirken çalışmadan geldiyse her an her dakika her şeyi sorabilirsin eğerki bilgim dahilindeyse seve seve yardımcı olurum
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür okuyorum çok faydalı ve güzel bir site herkese teşekkürler. Ben 3 aydır evliyim ,ilk gece oldu ama sonrasında değişik bir şekilde gelişti ve yapamıyorum, anadoluda yaşadığım için çok da kolay aslında paylaşımım olamıyor. Öncelikle nereden başlamam gerek doktora mı fiziki bir sebep mi diye gitmeliyim yoksa psikologa mı nasıl bir psikolog seçilebilir ? Teşekkürler herkese yardımınız için..
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür okuyorum çok faydalı ve güzel bir site herkese teşekkürler. Ben 3 aydır evliyim ,ilk gece oldu ama sonrasında değişik bir şekilde gelişti ve yapamıyorum, anadoluda yaşadığım için çok da kolay aslında paylaşımım olamıyor. Öncelikle nereden başlamam gerek doktora mı fiziki bir sebep mi diye gitmeliyim yoksa psikologa mı nasıl bir psikolog seçilebilir ? Teşekkürler herkese yardımınız için..
:) çok teşekkür ederim igilenen herkese de. aslında siteyi aylar öncesinde keşfetmiştim egzersizleri falan duyunca kesinlikle yapamam diye hiç denememiştim siteyi de takip etmedim. her seferinde bu kez olacak diye eşimle denedik ama olmadıaylar geçti... tek çaresi egzersizmiş...artık anladım ve başaracağım inş :) bu arada dün işaret parmağı 2 boğumu da aldım :) daha rahat alabilmek için çalışacağım bugün :)
egzersizler sırasında ve sonrasında ben de çok yanma sızlama oluyor ama heralde orası tahriş olduğu için bir de mantar olmuştu ilaç kullanıyorm şimdi.
inş canım yaa...bazen çok kararlı oluyrum sonra bi bakmışsın umutsuzluğa kapılıyorum bu da egzersiz isteğimi azaltyor. iki haftadır falan günde en az 1 saat çalışıyordum. artık tatile girdiğim için daha çok çalışacağım inş.. memlekete bile gitmedim sırf bunun için doktorum da ara verme dedi artık yoruldum insanlara mazeret uydurmaktan. memlekete gideceğiz ramazandan önce halletmem lazım diyorum bu da beni kasıyor ya yine olmazsa diye.
mesela sen nasıl bi yol izledin parmak egzersizinde?doktor mu yönlendirdi? bana doktor sonraki aşamaları söylemiyor. 1 parmak 2 boğumdan sonra iki parmak tek boğum sonrası sürpriz dedi:)
canım hep böyle erteliyoruz işte git gide kafamızda iyice büyüyor. önemli olan bir an önce başlamak. bence kendi kendini motive etmeye çalış ve sınav geçsin diye bekleme başla bir an önce.
inan ben psikiyatriste gittim uzun bi süre egzersiz yaptığımı sanmışım sadece kendimi kasıp nasıl olacak diye üzülüp durmuşum...sonra bir kendime geldim zaman geçiyor. tabi bunda doktorumun ' kendini zorlamıyorsun ' diye biraz sert konuşmasının da etkisi oldu. o kadar kızmıştım ki o gün doktor da beni anlamıyor diye bir daha gitmemeyi bile düşünmüştüm . sonra birden gaza geldim herkes yapıyor ben mi yapamayacağım diye tam 2 saat kalkmadım yataktan ve bir boğumu başardım:) kendime güvenim geldi.doktora da başardım diye güle oynaya gittim:)
egzersiz öncesi biraz isteksizlik oluyor ama gereçekten de kendimizi biraz zorlamamız gerekiyor.başladın mı zaten ilerleyeceğim diye bakıyorsun saatler geçmiş, ilerliyorsun da.
artık ben de gece gündüz demeden çalışacağım inş :) bak bu saat oldu bir buçuk saat egzersiz yaptım tv izlerken ve kendime hedef koydum 1 parmak iki boğumu alacağım diye veeee başardım :) çok rahat olmuyor biraz kasılma oluyor ama 2 boğum aldım sonuçta:) yarın da devam edeceğim rahatlıkla alana kadar..
bir de ben eskiden şu işimi bitireyim başlarım. yemek yapayım, yiyelim, çay içelim, oturalım, sonra egzersiz yaparım diye düşünüyordum sonra da canım istemiyordu erteliyordum.şimdi tv izlerken bile yapıyorum ertelememeye çalışıyorum.
Allah hepimize kolaylık versin inş gerçekten çok zor bi durum bu 9 ay boyunca ömrümden seneler gitti gibi hissediyorum..çok yıprandımama artık kurtulmak istiyorum....
ben doktora gitmedim.burda kızların desteğiyle yendim.. 1 parmak bir boğum, sonra bir parmak 2 boğum..sonra 2 parmak bir boğumdan sonra p...s denemesine geçtim...senin sürprizinde o olabilir:) benim işimi kolaylaştıran tek şey çok kararlıydım zamanı da çok kısa tutmuştum 15 gün içinde yenicem diye odaklanmıştım..öyle de oldu..iyiki gitmemişsin memlekete bak şu bir geçsin o zaman gezdiğinden, yediğinden, yaptığından daha çok keyif alıcaksın..çünkü kafan rahatlıyor
mrb canım bu yazını sabah okudum evap veremeden kalktım senin yazdıklarını düşündüm ve en azından bi adım atayım ineleyeyim dedim. öne midem bulandı. bıraktım. sonra herkes yapıosa sende yapıaksın ozaman niye evlendin evlenmesydin falan die kızdım kendime zorda olsa inceledim durdum krem falan sürdüm hadi dedim serçe parmak ama baktım parmak çok itici geliyor hemen banyoya koştum kulak çöpü sardım strçe burda okuduklarım gibi bide kremledim öne korktum denedim yapamadım bi daha yine ıı ıııh hadi dedim bidaha ve azda olsa biraz içeri soktum.. tabi bu sevinçle hemen kalktım.. buraya geldim sen güle oynaya doktora gitmişsin ya bende buraya koştum:)) bu benim için 1 yıl sonra büyük başarı:))) inşallah devamı gelirr.. perilerperisi beni gaza getirdin teşekkür ederim:) aslında burda olan bütün arkadaşlara kaçgündür hep teşekkür edip dua ediyorum iyiki buraya yazmaya başlamışım ... başarıcam söz sizee:)))
yani ilk gece oldu ama çok kabulümle olduğunu söyleyemem ve eşimin penisi o kadar büyük olmamasına rağmen ve çok da sürmemesine rağmen yaşadığım acıyı anlatamam, müthiş şekilde korkuyorum artık ve bu kadar çok acı duymamın acaba fiziksel sebebi mi var diye düşünüyorum
mrb canım bu yazını sabah okudum evap veremeden kalktım senin yazdıklarını düşündüm ve en azından bi adım atayım ineleyeyim dedim. öne midem bulandı. bıraktım. sonra herkes yapıosa sende yapıaksın ozaman niye evlendin evlenmesydin falan die kızdım kendime zorda olsa inceledim durdum krem falan sürdüm hadi dedim serçe parmak ama baktım parmak çok itici geliyor hemen banyoya koştum kulak çöpü sardım strçe burda okuduklarım gibi bide kremledim öne korktum denedim yapamadım bi daha yine ıı ıııh hadi dedim bidaha ve azda olsa biraz içeri soktum.. tabi bu sevinçle hemen kalktım.. buraya geldim sen güle oynaya doktora gitmişsin ya bende buraya koştum:)) bu benim için 1 yıl sonra büyük başarı:))) inşallah devamı gelirr.. perilerperisi beni gaza getirdin teşekkür ederim:) aslında burda olan bütün arkadaşlara kaçgündür hep teşekkür edip dua ediyorum iyiki buraya yazmaya başlamışım ... başarıcam söz sizee:)))
galiba o olacak süpriz :) haklısın canm. inan hiçbirşeyden zevk almıyorum her an kafamda bu dert var aslında...önceden daha da kötüydüm depresyona girmiştim ilaç falan kullandım bi süre. şimdi psikiyatriye de gidiyorum konuşunca rahatlıyorum hem de eskisi gibi sadece üzülüp ağlamıyorum uğraşıyorum en azından...çözeceğim bu sorunu diyorum :)