Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111:

, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi

).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam

. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü

.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim

. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime

.