• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hu huuu kızlarr :)) ya çok mutluyum tekrar deneyeyim dedim kulak çöpünü olmadı sonra parmakla nasıl açaba dedim ürktüm kalktım dur otur dene dedim kızdım kendimee ve serçe parmak uçundan azçık kalktım odada bi koştum sevinçten sonra tekrar otuuur dedim allahım inanmıyorum baktım kendi kendine kayıyor:)) ve serçe parmak 2. boğumm hahahyy:))) ya inanamıyorum kendime oluçak diyorum artık ya inşallah tekrar o eski günlere dönmem dua edin nolur...

Arkadaşım bana da yardımcı olurmusunuz ben de az önce kulak çöpünü aldım ama sadece beyaz kısmı oluyor sonrasını itemiyorum sanki birşeye takılıyor:( Önerileriniz varmı bir de diyelim ki bi kulak çöpünü hallettik iki ve üçü yapmak için direk streçe mi sarıyoruz yoksa önce peçeteye sarıp mı streçe sarıyoruz lütfen yardım edin hırs yaptım ve aşıcaaaam. Birşey daha sorucam bunları eşle mi yapıyorsunuz kendi başınıza mı? Benim eş hemen off pofff yapıyor ben de tedirgin oluyorum sizde durumlar nasıl?

arkadaşım bende ilk kez bugün denedim aynayla bile bakamazken birden gaza geldim kulak çöpünü denedim senin dediğin gibi sadee baş kısmını biraz ittim az önçe tekrar deneyyeim dedim baktım kulak çöpünü yapamıyrm parmak hiç hiç yapamam derken denedim daha rahat oldu:) streçe sarmak şu açıdan söylüyordu arkadaşlar hijyen açısından daha iyi olduğu için peçeteye sarmakda sert olmasın yumuşak olsun diye açıtmasın diye yani.. bençe önçe kendin dene sonra eşinle denemek istiyorsan denersin..

Arkadaşım bana da yardımcı olurmusunuz ben de az önce kulak çöpünü aldım ama sadece beyaz kısmı oluyor sonrasını itemiyorum sanki birşeye takılıyor:( Önerileriniz varmı bir de diyelim ki bi kulak çöpünü hallettik iki ve üçü yapmak için direk streçe mi sarıyoruz yoksa önce peçeteye sarıp mı streçe sarıyoruz lütfen yardım edin hırs yaptım ve aşıcaaaam. Birşey daha sorucam bunları eşle mi yapıyorsunuz kendi başınıza mı? Benim eş hemen off pofff yapıyor ben de tedirgin oluyorum sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar pasta mumunu da strece sarıyormuyuz, içimde kalırsa diye korkuyorum inşallahöyle birşey olmaz

bi tane kulak çubuğunu yapınca 2 tane sonra 3 tane,streçe sarıyorsun..peçeteyi kalınlaştırmak için kullanırsın..ben bütün egzersizlerimi yalnız yapmıştım...eşler pek hoşlanmıyor bu durumdan sanırım...tek yapabiliyorsan tek dene.. onlar bu egzersizin mantığını pek kavrayamıyor sanırım

Kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu, arkadaşlar ne olur cevap yazın aparatlar elimde bekliyorum:)

canım hoşgeldin,mumuda streçliyorsun,kulak çubuğunuda hijyen açısından,tuvalete oturur gibi otur canım,ıkın zaten delik ıkınınca açılıyor,aparatı (mum veya kulak çubuğu) deliğin önünde beklet ıkın yavaş yavaş ilerlet,hafif eğim vererek popoya doğru ittir.takıldığı yerde bekle çıkarma olmadı diye derin nefes al verirken ıkın ve ittir,çok kolay olcak:1:

şuan kulak çubuğuyla mı yapıyorsun? hani beyaz kısmı girince bir yere takılıyor gibi oluyor yazmışsın ya işte orda aşağı doğru ilerleticeksin,popoya doğru...

Az önce hepsi girdi:) Bir daha iteyim dedim girmedi off ya. Ben daha bir kulak çöpündeyim parmağa nasıl geçerim hayal bile edemiyorum.

ne mutlu sana hayatında hersey rayına oturdu artık ya ben :43::43: ben nolucam allahım ya çilekliii ben sanırım erteliorum kaçıorum napıcam ben nie kacıorum neden erteliorum bılmıorum 2.5 sene daha ne kadar beklıceeeeem biri bana dur desin nolur bana kızın bağrın hırpalayın kırın kalbimi ama kendıme getirin:14::14::14::14:

canım kimsenin kızmasıyla olacak iş deil senin içinde olması lazım ertelediğinin ve kaçtığının farkında olmanda ii bşey ne yaparsan kendine yaparsın cinsel hayatının güzelleşmesini o kadarda fazla istemiyor musun senin bi ayrıcalığın yok herkes aynı korkuları yaşadı ama yendi peki sen hala neyi bekliyosun kusura bakma ama bu kendine eziyetten başka bişey deil sadece tek bi kelimeye odaklamışsın kendini yapamam da yapamam kusura bakma bunlar gerçkler kalbini kırmak istemem ama silkelenmen lazım ne demek yapamıyorum ya o zaman fiziki bi sorun var doktora gittin mi sen bunun için

Az önce hepsi girdi:) Bir daha iteyim dedim girmedi off ya. Ben daha bir kulak çöpündeyim parmağa nasıl geçerim hayal bile edemiyorum.

doğru yönü bulunca gidiyor canım,orası kocaman yer han gibi:1:balon gibi düşün ilk girişi biraz dar gibi içi kocaman,girişte kasmasan orasıda açılıyor,balon nasıl esniyor,orasıda esnek yapıya sahip ,bebek kafası çıkıyor o kadar yanii:emir_bebek:

ikincisi şaşkınlıktan olmamıştır üzülme kulak çöpü oldu artık yani raya bişeyin rahatlıkla girebileceğini öğrendin gerisi çorap söküğü gibi:)

acele etme bide olumsuz bakma..şöyle düşün şu zamana kadar kulak çubuğu da zor görünüyordu.. şu an onu başardın.. bu ilk adımın olsun.. bunu nasıl yaptıysan gerisini de yapacaksın..parmakla çalışman şart değil çok itici geliyorsa aparatla da çalışabilirsin..bir daha dene bakalım kulak çubuğunu,hemen çekme ama takıldığın yerde beklet..devamı gelicek emin ol sadece şu hayal bile edemiyorum vari sözleri aklından çıkar..bu olduysa o da olur bunu kafana yerleştir

arkadaşlar bu kayganlaştırıı jelin ismi neydi? ilk başta kullanmıştım atmışım kutusunu bulamadım gletin jel miydi yada başka daha iyi öneriniz varmı? şimdi evdeki bi kremimi kullanıyorum..

arkadaşlar bu kayganlaştırıı jelin ismi neydi? ilk başta kullanmıştım atmışım kutusunu bulamadım gletin jel miydi yada başka daha iyi öneriniz varmı? şimdi evdeki bi kremimi kullanıyorum..

cnm krem kullanma mantar olabılır...

glıtgelen jel var ondan bahsedıyorsun sanırım....onuda kullanabılırsın medıklalaerden ultrason jelıde alabılırsın hem daha ucuz...

mrb arkadaşlar.ben de parmak egzersizi yapıyorum.işaret parmağı ikinci boğumdayım ama çok yavaş ilerliyorum:( bir hafta ya da iki haftada parmak egzersiziyle kurtulan arkadaşlar varmış okudum. bunu nasıl başardınız? ya da daha ileri seviyede olan arkadaşlardan tavsiyede bulunacak var mı? bir an önce kurtulmak istiyorum artık :(

hosgeldın aramıza canım ben 3yıllık cılemı 3 haftada burada yendım canım tek yapman gereken sık sık her bos anında egzersız yapmak ıyıce alısmak egzersıze ...

ben aparat hzırlamıstım o sekılde yendım canım ama parmakla da yapabılırsın jel bol kullan ve egzersız yaparken tv karsısında olmaya ozen goster boyle cok daha rahat edersın

Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111: :52:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi :37:).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam :35:. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü :29:.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim :24:. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime :27:.

çok sukur cnaım bunu da atlattın ıyıkı gıtmıssın kafandan bırsey daha atıldı

gleitgelen benim kullandığım canım.ben arada bu jeli, bebek yağını, bepanten krem karışık kullanıyorum.forumda ultrason jeli de kullanabilirsin dediler.

hosgeldın aramıza canım ben 3yıllık cılemı 3 haftada burada yendım canım tek yapman gereken sık sık her bos anında egzersız yapmak ıyıce alısmak egzersıze ...

ben aparat hzırlamıstım o sekılde yendım canım ama parmakla da yapabılırsın jel bol kullan ve egzersız yaparken tv karsısında olmaya ozen goster boyle cok daha rahat edersın

hoşbudum :) biraz önce bitirdim egzersizi vee iki boğumu alıyorum artık neredeyse kasılmalar geçti :) akşam da devam edeceğim iyice rahat olana kadar:) aslında daha çok çalışmak istiyorum ama orası çok tahriş oldu galiba kızardı yanıyor ve sızlıyor bıraktım. artık tv karşısında çalışıyorum zaten:) zaman çabuk geçiyor ve ilerliyorum bi taraftan :)

cnm krem kullanma mantar olabılır...

glıtgelen jel var ondan bahsedıyorsun sanırım....onuda kullanabılırsın medıklalaerden ultrason jelıde alabılırsın hem daha ucuz...

inşallah mantar olmamışımdır. az önçe eşimden istedim getirdi glıtgelen jel birde jelli prez. istemiştim ondanda bulmuş. prez. ile devam ediem egzersize çünkü serçe parağımı saatlerdir kullanamıyorum şuan bile klavye kullanırken havada duruyor vajiden kurtulayım derken serçe parmağımdan oldum sanırım çok ilginçim ya :3:

hu huuu kızlarr :)) ya çok mutluyum tekrar deneyeyim dedim kulak çöpünü olmadı sonra parmakla nasıl açaba dedim ürktüm kalktım dur otur dene dedim kızdım kendimee ve serçe parmak uçundan azçık kalktım odada bi koştum sevinçten sonra tekrar otuuur dedim allahım inanmıyorum baktım kendi kendine kayıyor:)) ve serçe parmak 2. boğumm hahahyy:))) ya inanamıyorum kendime oluçak diyorum artık ya inşallah tekrar o eski günlere dönmem dua edin nolur...

canım çook sevindim. bak ertelememek gerekiyomuş. devamı da gelir inş:) serçe parmakla iyice rahat, kasılmadan yapana kadar devam edip işaret parmağına geç..

Back
X