• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) inş benim de kısa sürede olur da günler sonra inansam da olur :)
bir de pozisyonu önemli mi? yani biraz açık bi soru olacak ama kusura bakma...ben şimdi sırt üstü yatarken bacaklarımı çok açamıyorum. p..s denemesinde nasıl olacak diye kafama takıyorum da..

Canim bacak açamayanlar için burda çicekrose arkadasimiz basari hikayesinde pozisyonu çok detayli anlatti o sekilde deneyebilrsin.. yada sen üstte olabilirsin o sekilde çok kolay oluyor canim..

kızlar merhaba ben geldimmmm ama müjdeyi veremiyorum henüz.. p...s denemesi yapıyorum ama hala olmadı sadece baş kısmı oluyo sertleşme problemi oluyo ilerletemiyoruz bu yüzden buarada ben egzersizlere dewam ediyorum sabrım azaldı ama yapcak bişe yokk rabbim yardımcımız olsun.yani şuan iş eşimde bitiyoo ben hazırım şimdide ben onu bekliyorum neyse..
çileklimm buarada duayı bitirdim bugün Allahım kabul etsinnn..
yeni gelenler hoşgeldiniz doğru yerdesiniz sizde kkısa sürede kurtulcaksınızz
öptüm hepinizii...

Canim üzülme.. hepimizde oldu bu.. Busefer esler strese giriyor.. Anlayisli olmaya çalis üstüne gitme sakin.. Gayet sakin konus esinle sakinlestir onu.. Deneme diyerek yaklasma esine gayet dogal olmaya çalis canim..
Ben yendigim gece esim okadar strese girdiki ben istemiyorum o aparatlari görmek kayganlastiriciyi vs.. sktm disimi ve her istedigini yaptim anca ozaman düzeldi esim.. Allah sabir versin cnm ins en yakin zamanda kurtulursunuz..

hu huuu kızlarr :)) ya çok mutluyum tekrar deneyeyim dedim kulak çöpünü olmadı sonra parmakla nasıl açaba dedim ürktüm kalktım dur otur dene dedim kızdım kendimee ve serçe parmak uçundan azçık kalktım odada bi koştum sevinçten sonra tekrar otuuur dedim allahım inanmıyorum baktım kendi kendine kayıyor:)) ve serçe parmak 2. boğumm hahahyy:))) ya inanamıyorum kendime oluçak diyorum artık ya inşallah tekrar o eski günlere dönmem dua edin nolur...

Eski günlere dönmek yokk :20: bikere nekadar kolay oldugunu gördün bunu beynine kazi :9: olmadigi zaman bak ozaman nasil almistim simdide böyle olcak kolayca gircek deyip gaz verirsin kendine..
Canim bende kulak çöpünde çok zorlanmistim ama serçe parmak baktim kaydi gidiyo.. Parmak kesinlikle daha kolay olmustu..

kızlar bierşey sormak istiyorum bende eşimle ilişkiye giremedm benm girememin sebebi acıycak diye korktugumdan sizin ki de mi acaba aynı yoksa başka bir sebebi var mı

baska sebepleri olanlar da var (or. taciz, tecavüz, kirlenme duygusu), ama aciyacak, agrili olacak, yok kanayacak, yok kitlenicem - hastanelik olacam vb gibi seyler daha fazla. ve hatta bu aciyacak korkusu bile disavurulmayan daha derin mevzularin isi olabiliyor. insan derin bir varlik nihayetinde.

zerre acimiyor oysa, sana aciyacak diye ögretenler catir cutur sevisiyorlar. gene de ikna olmuyoruz, egzersizle aci olmadigini da ögreniyorsun.

Kızlar merhaba.3 tane doğum g.mumunu denedim oldu.Sonra hadi beyaz muma geçeyim dedim.1/3'ünü alabildim.Biraz yanma oldu.Ara verdim.Egzersiz çok önemli,sürekli esnetmek gerektiğini anladım.Biraz umutsuzluğa kapıldım ama inşallah tamamını alabilirim.Beyaz mumun tamamını alırsam,daha sonra nasıl aparat yapmalıyım?

kızlar bierşey sormak istiyorum bende eşimle ilişkiye giremedm benm girememin sebebi acıycak diye korktugumdan sizin ki de mi acaba aynı yoksa başka bir sebebi var mı

Merhaba.Bende acıyacak korkusuyla ilişkiye giremeyenlerdenim.Buradakiler sayesinde biraz cesaretlendim.Doğum g.mumuyla başlamıştım.Şu an beyaz mumla çalışıyorum.Egzersiz yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum.Hepimiz yenebiliriz.Kendine güven.

kuzularım napıyorsunuz
dün bebiş çalışmalarının startını verdik ama tam 1 aydır ilişki olmuyordu ilkinde korktum ama şimdilik yolunda herşey :)))
9 temmuza kadın doğum doktoruna randevu aldım doktora gidiyorum vajinal ultrasonu da çektireceğim smear de aldıracağım telefonda durumumu atlattım vajiyi yendim ama jinekolog korkumu yenemedim diye. nedense devlet hastanesine gitme istemiyorum bana ürkütücü geliyor sanki oraya gitsem ilgilenmeyecekler gibi o yüzden ben bu korkuyu yenene kadar neyim var neyim yok özel doktorlara gidecek :)))) ama hala smear korkum var amannnn bıktım ya vajiyi yenmek doktora gitmekten daha kolay yemin ederim

Canim smear testinde korkulcak bisey yok.. geçenlerde yazmistim.. Doktor yerlestirmis ben hala yerlsetircek diye bekliyorum meger çoktan içimdeymis bana dediki umdugumdan kolay oldu ilk basta çok kasilmistim korkudan ama rahatladim egzersizdeki gibi nefes al ver yaptim hiçbsey anlamadim.. Sakin olmaya çalis o esnada inanki :) buraya gelip kizlarrrrr bu korkumuda yendim diye bagiracaksin :52::52: eminmmmmm

Denediyseniz ve girmiyorsa ya fiziksel bir sorun vardir yada aciyacak gibi düsünceler engelliyor olabilir.. Jinekologa gidip baktirmani tavsiye ederim fizyolojikmi diye.. degilse bilinç altin engelliyo olabilir.. Bizler egzersiz yaparak oraya bisey girebilecegini aci olmadigini ögretiyoruz egzersizle eger fizyolojik degilse sorunun egzersize baslarsin..

Kızlar merhaba.3 tane doğum g.mumunu denedim oldu.Sonra hadi beyaz muma geçeyim dedim.1/3'ünü alabildim.Biraz yanma oldu.Ara verdim.Egzersiz çok önemli,sürekli esnetmek gerektiğini anladım.Biraz umutsuzluğa kapıldım ama inşallah tamamını alabilirim.Beyaz mumun tamamını alırsam,daha sonra nasıl aparat yapmalıyım?

Canim böyle devam.. non stop :32: Alsana kadar beyaz mumda kal canim sonra yavas yavas kalinlastirarak devam et.. Gitgel yapmayi aksatma.

hayalkirikligi mi? hii hersey yolunda süper gelismeler bunlar. o yanma hissi de biraz bekleyince gecer, popoya dogru egim vererek hepsini de alirsin. ama cikarma beklet, bir sarki söyle sarki bittiginde yanma da biter. tebrikler, cogu gitti azi kaldi.:46: tamamini aldiginda peceteyle yavas yavas kalinlastiriyorsun. 1 kat, 2 kat, 3 kat pecete sara sara ilerliyorsun. 9-10 cm cevre kalinligina kadar yolu var :)

kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim önce bende aynada incelemeye başlıcam miğdem bulana bulana. sonra kulak çöpüyle başlıcam inş ama çok iğreniyorum tiksiniyorum miğdem bulanıyor. bide mesela içsem içsem de sarhoş olsam öyle yapsak diyorum. eşim uyuyor şimdi. bende yeni duştan çıktım biz her ilişkide deniyoruz birazdan onu kaldırıcam ve yine deniycez sizce bu egzersizleri yapmadan hep deneyerek yenebilir miyim? Allahım ne zormuş kadın olmak. Bu arada ben 1 yıllık evliyim temmuzun 17 sinde 1 yıl olcak inş fiziksel olarak bir sorunum yok yaşım 20.

ne çok kişi varmıs allahım yaaa sen büyüksün rabbim hosgeldın cnm ne kadarlık evlısın hıc deneyımın oldumu cnm doktora gttınmı

hoşbuldum canım 1 yıllık evliyim her ilişkide deniyoruz biz ama hep başarısızlıkla sonuçlanıyor. doktora hiç gitmedim. gidersem tek başıma giderim eşim gitmez.

merhaba... öncelikle sakin ol.. emin burada herkes senin gibi başladı hepimiz aynı durumdaydık.. önce ayna ile incelemeye başla, miden bulandığı zaman kendini sakinleştir sonuçta o da elimiz ayağımız gibi bizim bir parçamız..bizler nasıl ilerlediysek sende yapacaksın...sonrasını düşünme yavaş yavaş hepsi olucak

işte aynayla nasıl bakcam bilmiyorum çok tiksiniyorum. ama inşallah başarıcam

burayi okurken (1.5 -2 yil önce) benim de yüzüm gözüm 100 limon yemis gibi büzüsürdü ve hatta egzersiz yapanlarin vajinusmus olmadiklarini düsünüyordum. noldu, artik bicak kemige dayandi aradan yillar gecti ve asla dedigim seye sonunda basladim. ilk basarili dilatasyonda yüz göz eksitecek, kasilacak ayilacak bayilacak aglanacak bir sey olmadigini anlamis oldum. gercekten yokmus.

düsündügün yasadigin sey de cok normal. cok azimiz aaa yasasin bu isin tedavisi de buymus diye egzersize atliyoruz, herkes istiyor peri sihirli degnekle dokunsun. o ilk defayi yapana kadar belki böyle hissediceksin, bacaklarin titreyebilir, aynada görmemek icin gözlerini kapayabilirsin.

nolursa olsun egzersize basla, (anatomik engelin yoksa) ve en azindan 1 parmak 1 bogum, ya da kücük boy dilatör alana kadar sabret, kendine hükmet sonra zaten hoplaya ziplaya egzersiz yapmak isteyeceksin. ilk minik vajinal penatrasyonu basardigin gün vajinismusu yeniyorsun, kalan zamanda penis icin alistirma yapiyorsun.

bakalım inş hayırlısıla başlıcam çok teşekkür ederim yorumlarınız için

kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim önce bende aynada incelemeye başlıcam miğdem bulana bulana. sonra kulak çöpüyle başlıcam inş ama çok iğreniyorum tiksiniyorum miğdem bulanıyor. bide mesela içsem içsem de sarhoş olsam öyle yapsak diyorum. eşim uyuyor şimdi. bende yeni duştan çıktım biz her ilişkide deniyoruz birazdan onu kaldırıcam ve yine deniycez sizce bu egzersizleri yapmadan hep deneyerek yenebilir miyim? Allahım ne zormuş kadın olmak. Bu arada ben 1 yıllık evliyim temmuzun 17 sinde 1 yıl olcak inş fiziksel olarak bir sorunum yok yaşım 20.

mrb cnm hosgeldın aramıza bulansada mıden ıcın dısına cıksada ınat et ve yap egzersızlerını ılk gun olur 2.gun burseyın kalmaz bende ögure ögure yapmıstım halbukı kendım oyle beynımde kotu olarak dusunmusumkı onu ....
ben sarhos ta oldum cnm bır faydası yok mutlaka egzersızlere basla egzersız yapıp ta yenemeyen yok denecek kadar az lutfen daha fazla uzatma burayı buldugun burada oldugun ıcın cok sanslısın bıran once basla egzersızlerıne bız elımızden geldıgınce yardımcı oluruz cnm

mrb cnm hosgeldın aramıza bulansada mıden ıcın dısına cıksada ınat et ve yap egzersızlerını ılk gun olur 2.gun burseyın kalmaz bende ögure ögure yapmıstım halbukı kendım oyle beynımde kotu olarak dusunmusumkı onu ....
ben sarhos ta oldum cnm bır faydası yok mutlaka egzersızlere basla egzersız yapıp ta yenemeyen yok denecek kadar az lutfen daha fazla uzatma burayı buldugun burada oldugun ıcın cok sanslısın bıran once basla egzersızlerıne bız elımızden geldıgınce yardımcı oluruz cnm

teşekkür ederim canım yorumun için yarın yapıcam inş ilk egzersizimi umarım yenerim bu kötü günleri geride bırakanlardan olurum bende

slm kızlarr nasılsnzz
ben iyiyim egzerszlere devam 11,5 12 cm deniyorumm şuan.kendimi çok hazır hissediyorum ama eşimi bekliyorum.sertleşme problemi oluyo dua edn nolurr.ne önerirsniz bana.allahım bitsn artıkkk

merhaba kızlar aslında burda yeni değilim daha önce de bir çok kez egzersizlere başlayıp devamını getiremeyenlerden ve uzun süre egzersizleri erteleyen biriyim:( şimdi herşeye yeniymiş gibi yeniden başlamak istiyorum yaşım 29. 4 yıllık evliyim maalesef kızlar acil yardım artık lütfen yardım edin yenmek istiyorum şu derdi.çocuk da yok artık bebiş istiyorum ne yapmam gerek belki yeni öneriler vardır.ben en son işaret parmağının ikinci boğumuna kadar başarmıştım devamı gelemedi duvara çarpınca korkup bıraktım:)işte böyle kızlar lütfen yalnız bırakmayın beni.sevgiler...

merhaba kızlar aslında burda yeni değilim daha önce de bir çok kez egzersizlere başlayıp devamını getiremeyenlerden ve uzun süre egzersizleri erteleyen biriyim:( şimdi herşeye yeniymiş gibi yeniden başlamak istiyorum yaşım 29. 4 yıllık evliyim maalesef kızlar acil yardım artık lütfen yardım edin yenmek istiyorum şu derdi.çocuk da yok artık bebiş istiyorum ne yapmam gerek belki yeni öneriler vardır.ben en son işaret parmağının ikinci boğumuna kadar başarmıştım devamı gelemedi duvara çarpınca korkup bıraktım:)işte böyle kızlar lütfen yalnız bırakmayın beni.sevgiler...

Canım merhaba, ben vajiyi yeni yenenlerdenim (13 Mayıs). Üstelik 8 seneden sonra. Ben de ilk başladığım zamanlar tek boğum çalışıyordum. Biraz daha ileri ittirince kızlık zarı olarak düşündüğüm bir şeye geldi elim ve hemen geri çektim. O anı sana anlatamam, korkmuştum, direkt başım döndü, bayılacak gibi oldum. Sonradan korkumun üzerine gittim, onunla inatlaştım, artık bitirmeliydim. Sonradan o korkum kalmadı. SENİN DE KALMAYACAK İNŞALLAH, KORKULARININ ÜZERİNE GİT...

İnan şu vaji meselesini aşınca, insan inanamıyor ne kadar basit birşey için yılların geçtiğine. Geçen zamana mı yansan yoksa vajiyi aştığına mı sevinsen karar veremiyorsun. Vajiyi aştığımda çok mutluydum ama bu mutluluğum çok çok şaşkın bir şekilde oldu...Şaşırdım çünkü bu kadar basit olmamalıydı bu, biraz zor olmalıydı geçen 8 seneme değmeliydi. AMA GERÇEK ŞU Kİ, ÇOK BASİT....GEÇEN SENELERİME HİÇÇÇ DEĞMEYECEK KADAR BASİT...

Son düzenleme:

mrb cnm hosgeldın ...

lutfen bu defa yenmeden gıtme hatta yenınce de gıtme:34:

bende 3.yılımda burada yendım ve sana sadece dıyecegım tek sey sakın vazgecme sakın erteleme ben hep bu muymus bunun ıcınmı beklemısım dıyenlere hayret ederdım sımdı dıyorumki bu muymus benım hayatımı mahveden en guzel gunlerımı aglamayla gecıren bu kadar basıt bırseymı?

hemen sıfırdan basla bız elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sana...hergun mutlaka egzersız yap dusundugun kadar zor dgıl bızım gıbı sende basarabılırsın....

slm kızlarr nasılsnzz
ben iyiyim egzerszlere devam 11,5 12 cm deniyorumm şuan.kendimi çok hazır hissediyorum ama eşimi bekliyorum.sertleşme problemi oluyo dua edn nolurr.ne önerirsniz bana.allahım bitsn artıkkk

canım super bır ölçü biliyorsun dimi once egsersız ıle kendını hazırlıyorsun sonra koçişi kovalıyorsun
bılıyorsun bız yenınce ve yenmeye yakın erkekler pe.nısmus oluyor:) guzel haberlerını beklıyoruz balım kendıne guven bıtıcek kurtulucaksın
bızlerın nasıl yendıgını aklından cıkarma olurmu :29:

Back
X