- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #112.441
Kızlar Burdaki arkadaslar icin ikinci 4444 duaya baslicaz, almak isteyenler sayı bildirirlerse sevinirim. Pazar gunüne kadar vaktimiz var.
ben yine 444 tane alayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Burdaki arkadaslar icin ikinci 4444 duaya baslicaz, almak isteyenler sayı bildirirlerse sevinirim. Pazar gunüne kadar vaktimiz var.
Canim bu hafta yogun geçecek busefer fazla alamicam ama 200 tane alabilirim.. Kusura bakma ya gerçekten
ben yine 444 tane alayım.
ama sen başarıyı haketmişsin canım ben 5 dakikayı düşünüyorum vallaha sen 5-6 saat diyosun helal olsun vallaha azmine hayran kaldım yarın büyük gün inşallah herşey yolunda gider kızlar dua edin benim için inşallah ilk egzersizimi başarırım sevgiler...
allah razı olsun bende iyiyim.izine tr gelmiyomusunuz.gurbetçiler geliyorda ondan soruyorum.
Tatlim erkek kardesinemi aldircanKiz sen kimseye hesap vermek zorunda degilsin, neden açiklamak zorunda hissediyosun kendiniki?? Al git kassaya bakiyorlarmi baksinlar ne biliyosun onlarin kullanmadigini.. utanma tatlim bende baslarda çekiniyodum simdi umursamiyorum
![]()
ınternetten ultroson jelı karın bolgesındekı catlaklara ıyı gelıyomus dıye bısey buldum artık onu soyledım alalım hemen dedı:))) o bıanda zayıflayınca catladı vucutu felan ınsallah cakmazzzzz :)))))) bende catlak var cok dedım alıp denıycem deım bende surerım dedı:))) gulmekten koptum
hayırlısı kuzum abimde gelmiycek.yengem ve çocuklar gelcek abimin izni yokmuş![]()
Hehe iyi bakalim aldirda biran önce baslarsin reglin bitince cnm..
baslıycam zaten ıyıce kalabalıklasmadan ev su ısı bıran once bıtırmem lazım
acımadığına bide ben ikna olabilsem keşke parmak egzerzisyle de korkuorum acıycak diye yapamıyorum
Bayanlar şimdi ben 1 kulak çöpünü hallettim, 2 ye geçeyim dedim ama ıkınsam da çok açılmıyor orası sanki girmeyecekmiş gibi geliyor bir de streçe sarmıştım ama kırışık oldu bir de sert canımı acıtıyor nasıl yapsam onu p...tif geçirsem bol gelir ameliyat eldiveninin de en küçük parmağını bile geçirsem yine bol gelecek , acaba bir çubuk içimdeyken yandaki boşluktan ikinciyimi ittirsem acırmı ki? Çok saçma soru sordum ama neyse:)
Olsun bol gelsin bisey olmaz ben eldivenin son parmagina geçiriyodum streçten iyidir kiris kiris olmasi beni çok rahatsiz etmisti.. korkma sana öyle geliyo biraz daha ugrasmalisin.. mutlaka gircektir.. Sen jinekologta muayene olmusmuydun fizyolojik bi sorunun olup olmadigina dair? bende sonradan degilde ikisini birden streçleyip geçir prez. öyle dene..
Evet kadın doğuma gittim 10 gün önce bir problem yokmuş hatta doktorla yaptık ilk kulak çöpü denemesini ama dediğim gibi nasıl ilerliycem bilmiyorum inşallah yapabilirim ben eldivenle bir deniyeyim o zaman, çok teşekkürler...