• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm saol bana yazadığın için. bana yardım eder misin galiba başar mışsın sen. sadece parmak egzersizi yapıyorm tek parmak tabi.. fakat okadar...iki parmak üç parmak yapılmalı deyenler var burada nasıl oluyor bu. ne yapmalıyım pe..s denemeleri yapa mıyorm korkuyorm acıyacak diye.. acımıyor diyenler var inanamıyorm bi türlü evlenen arkadaşlarım benden önce çok zor çok acıyo dayanılmaz dediler bana galiba onlardan dolayı vaji oldum..inanamıyorm acımadığına ve böyle oluncada yapamıyorm kabus her gecem..napayım jel mi alayım nasıl deneyeyim ilk..bana yol gösterecek biride yok.kimseye anlatamıyorum derdimi.en son buradayım sizden çare arıyorm işte.
Canım 2 parmak 1 boğum p...s başı kadardır.
2 parmak 2 boğum p...s gövdesi kadardır.

Bu aşamalardan sonra p...s denemesine geçilebilir. Onları yaptıktan sonra kendine
güvenin gelecek, p...s denemesi yapacaksın canım.
2 parmak 3 boğum aşağı yukaru p..s kadar oluyormuş ama gerek yok.
Sen zaten zoru başarmışsın jelsiz bu aşamaya gelmişsin, gerisi kolaylıkla gelecek, kararlı olur ve ertelemezsen.

Son düzenleme:
cnm saol bana yazadığın için. bana yardım eder misin galiba başar mışsın sen. sadece parmak egzersizi yapıyorm tek parmak tabi.. fakat okadar...iki parmak üç parmak yapılmalı deyenler var burada nasıl oluyor bu. ne yapmalıyım pe..s denemeleri yapa mıyorm korkuyorm acıyacak diye.. acımıyor diyenler var inanamıyorm bi türlü evlenen arkadaşlarım benden önce çok zor çok acıyo dayanılmaz dediler bana galiba onlardan dolayı vaji oldum..inanamıyorm acımadığına ve böyle oluncada yapamıyorm kabus her gecem..napayım jel mi alayım nasıl deneyeyim ilk..bana yol gösterecek biride yok.kimseye anlatamıyorum derdimi.en son buradayım sizden çare arıyorm işte.

canım egzersizleri aksatma sürekli yap. yavaş yavaş ilerle ama. birden yenebileceğini herşeyin düzeleceğini düşünme. vajide aslında eşin yaklaşımıda çok önemli. desteği çok önemli. bizim onun desteğini sevgisini hissetmemiz önemli. bunlarad dikakt et. 2-3 parmak istiyorsan kayganlaştırıcılar kullanabilirsin

:) Arkadaslarini dinleme, emin ol burda hepimiz ayni seyleri yasiyoruz, ayni korkulari paylasiyoruz.. Biz egzersiz yaparak vajiyi esnettigimiz için inanki aci olmuyo.. 1 kisi degil 10 kisi degil yenen herkes bumuymus, bunun içinmi ya yenmeden çektigim eziyet daha agir geliyordu diyo herkes.. Böyle korkmakla biyere varamazsin.. Henüz 1 parmaktasin p..s denemesi için çok erken daha parmakla ilerliceksen en az iki parmak iki bogum yapabilmelisin.. eger aparatla yapacaksan çevresi 10 cm olmali.. tabi 9 dada yenenler var..
Kayganlastirici mutlaka almalisin.. Ultrason jeli alabilirsin medikallerden, gleitgelen alabilirsin durex, okey, femolub..

tek ilacımız jel canım, bundan sonra jelle iki parmak dene. daha p..s denemesi için erken.
Zerbas, bende seninle aynı aşamadayken foruma gelmiştim, 'tek ilacımız jel canım' bu cümleyi bana snowflaken söylemişti :29:.
Herkes aynı şeyleri yaşıyor canım ama sonunda kurtuluyoruz, yeterki ertelemeyelim.

:) Arkadaslarini dinleme, emin ol burda hepimiz ayni seyleri yasiyoruz, ayni korkulari paylasiyoruz.. Biz egzersiz yaparak vajiyi esnettigimiz için inanki aci olmuyo.. 1 kisi degil 10 kisi degil yenen herkes bumuymus, bunun içinmi ya yenmeden çektigim eziyet daha agir geliyordu diyo herkes.. Böyle korkmakla biyere varamazsin.. Henüz 1 parmaktasin p..s denemesi için çok erken daha parmakla ilerliceksen en az iki parmak iki bogum yapabilmelisin.. eger aparatla yapacaksan çevresi 10 cm olmali.. tabi 9 dada yenenler var..
Kayganlastirici mutlaka almalisin.. Ultrason jeli alabilirsin medikallerden, gleitgelen alabilirsin durex, okey, femolub..

teşk ederim mutlaka kayganlaştırıcı alcam iki parmak ve iki boğum yapmaya çalışacam inş yaparım tabi.. böyle yaşamak çok daha ağır. teşek ederim bugün başlayacam.

Zerbas, bende seninle aynı aşamadayken foruma gelmiştim, 'tek ilacımız jel canım' bu cümleyi bana snowflaken söylemişti :29:.
Herkes aynı şeyleri yaşıyor canım ama sonunda kurtuluyoruz, yeterki ertelemeyelim.

bende ertelemek istemiyorum bitsin gitsin istiyorum. iki parmak iki boğum başlayacam ve bir jel alacam inş bakalım yapabilecek miyim.

Sarhos olmak, kas gevsetici içmek.. bunlar çözüm degil.. biçok kisi denedi ama sonuç yine hüsran.. Rahat olmaya çalis deneme esnasinda.. Baktin olmuyor egzersize baslariz.. Migden bulanmasin zamanla gözünde normallesecek ayni gözün agzin gibi onuda benimsiceksin canim..

arkadaşlar bende vajinusmus maduruyum....lütfen bana yardım edin...nasıl yendiniz bunu..çok kötü durumdayım..lütfen biri bana yardım etsin.

inş yeniceksin canım burda hepimiz bunun için buradayız inş hepimiz yenicez

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, bunun içinde dua edelim, düzene girsin diye.

benimde ismimi yazdığınız için çok teşekkür ederim bende 500 tane falan alabilirim akşam okurum hepsini

tamam canım yazdım :126: :80:
.

kızlar ben çıkıyorum ilk denememi yapıcam kulak çöpü yok evde doğum günü mumuyla yapıcam çok korkuyorum iğreniyorum umarım başarılı olurum şu anda bile kendimi kasıyorum. şu anda bile miğdem bulanıyor. içim dışıma çakcak gibi oluyor inş başarılı olurum. Allahım sen bana yardım et yarabbim bitsin artık bu eziyetim

kızlar ben çıkıyorum ilk denememi yapıcam kulak çöpü yok evde doğum günü mumuyla yapıcam çok korkuyorum iğreniyorum umarım başarılı olurum şu anda bile kendimi kasıyorum. şu anda bile miğdem bulanıyor. içim dışıma çakcak gibi oluyor inş başarılı olurum. Allahım sen bana yardım et yarabbim bitsin artık bu eziyetim

Canim hiç korkma, sakin ol.. Bize inan güven.. aci yok hiçbisekilde kendini kasmadikça.. Unutma aparat senin elinde.. Kimse zorla bisey yapmicak, aci hissedersende kontrol sende..
Takildigin yerde beklet.. Burnundan nefes alip agzindan verirken ikinarak aparati ilerletmeyi unutma.. hadi bakalim güzel haberlerle gelirsin ins:32:

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz :17:, yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

Son düzenleme:
Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111: :52:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi :37:).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam :35:. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü :29:.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim :24:. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime :27:.
canım maşallah neleri başarmışın bir çırpıda.. Allah bizleri de cesaretlendirsin o konularda.. ben de çok korkuyorum alttan muayeneden.. ya benm mide bulantım vardı acaba folik asitten mi oluyor ki ben de şüpheleniyodum ondan sen deynce o yapıyomuş meğer diye düşündüm.. en kısa zamanda meleğin de gelir inşallah...
Arkadaşlar pasta mumunu da strece sarıyormuyuz, içimde kalırsa diye korkuyorum inşallahöyle birşey olmaz
camnım aparat içinde kalan kırılan hiç duymadım zaten ordaki kaslar yardımıyla ıkının ca aşağı iniveriyor aparat.. hiç korkma bu tür şeylerden olumsuz düşünme olumlu olmaya çalış canım.

kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.
canım Allah analı babalı büyütsün bebişini... resimdeki senin bebişin mi çok tatlı maşallah :nazar:

Okuduğumuz dua aşağıda kızlar, anlamını bilgi olsun diye yazıyorum, biz sadece okunuşunu okuyoruz :

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

Bu çeşit duaların hem maddi hayatımız için, hem de uhrevi istikbalimiz için şüphesiz pek çok faydası vardır. İhtiyaçlar bu duayı okumanın vakti ve zamanı olarak değerlendirilmeli ve dua Allah rızası için okunmalı ve istediğimiz şeyin hakkımızda hayırlı ise tahakkuk etmesi istenilmelidir.

Canim öyle yapmayi düsünüyorum.. Geçenlerde aile arasi toplandik bu konular açildi yüzünü eksitiyo, dikkat ettim ona orda ayy tamam kapatin konuyu, nekadar igrenç bisi, ben yapamam, vs çok olumsuz bu konuda korkuyorum oda bu soruna düsecek kendisi 24 yasinda.. sonra dedimki korkunç bisey olsa insanlar bukadar istekle bahsedermi.. ne istegi Bögg yapiyo dügün gecesi kenara çekip püf noktalari söylicem bende ins bi sorun yasamaz..
Bak arkadasin negüzel dinlemis seni :) sagolasin valla :) bi kisiyi kurtarmis oldun bu soruna düsmeden.. Ha bide su kirmizi olayi 3 ay sonrasi gelmeside bi ilginç valla acaba ozamanmi tam rayina oturdu yoksa ne bilm

benım herşeyım ılgınc :) o an hıc beklemedıgım ıcın cok korktum kı eşimde fecı şaşkın korktu bana bırsey oluyor dıye:)
doktor yemekte ve pazar gecesı dusun aradım
oda muayeneye gel orda konusuruz dedı sonrası gıttım muayene oldum bu bahene ılede catala muayene alıstım
hıc bır sorun yok dedı zar esnek yapı ya demekkı tamamı ozaman gıttı :)
ben arkadasımı cok sukur kurtardım sende umarım o kızı kurtarırsın bızler gıbı olmıcaklar sayemızde inşallah:29:

Back
X