• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım maşallah neleri başarmışın bir çırpıda.. Allah bizleri de cesaretlendirsin o konularda.. ben de çok korkuyorum alttan muayeneden.. ya benm mide bulantım vardı acaba folik asitten mi oluyor ki ben de şüpheleniyodum ondan sen deynce o yapıyomuş meğer diye düşündüm.. en kısa zamanda meleğin de gelir inşallah...
hamilelikte mide bulantısı .çok normal, folik asit mide bulantısı yapabiliyor ama bebiş daha önemli iç bence :7:.

benım herşeyım ılgınc :) o an hıc beklemedıgım ıcın cok korktum kı eşimde fecı şaşkın korktu bana bırsey oluyor dıye:)
doktor yemekte ve pazar gecesı dusun aradım
oda muayeneye gel orda konusuruz dedı sonrası gıttım muayene oldum bu bahene ılede catala muayene alıstım
hıc bır sorun yok dedı zar esnek yapı ya demekkı tamamı ozaman gıttı :)
ben arkadasımı cok sukur kurtardım sende umarım o kızı kurtarırsın bızler gıbı olmıcaklar sayemızde inşallah:29:

Iyi gece gece ters tepki vermedi :9: Bizim doktorlar olsa açmazdi bile..
Her serde vardir bi sebep iste o sayede çatal korkunu yendin :)
Ins canim ins bizim gibi olmazlar

Okuduğumuz dua aşağıda kızlar, anlamını bilgi olsun diye yazıyorum, biz sadece okunuşunu okuyoruz :

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

Bu çeşit duaların hem maddi hayatımız için, hem de uhrevi istikbalimiz için şüphesiz pek çok faydası vardır. İhtiyaçlar bu duayı okumanın vakti ve zamanı olarak değerlendirilmeli ve dua Allah rızası için okunmalı ve istediğimiz şeyin hakkımızda hayırlı ise tahakkuk etmesi istenilmelidir.

canım ben de 300 tane alabilirim... bir de yenmeden hamile kalan deasseeb vardı onu da ekleyebilirmisin...

hamilelikte mide bulantısı .çok normal, folik asit mide bulantısı yapabiliyor ama bebiş daha önemli iç bence :7:.

tabi tabi bebiş daha önemli canım... bu arada 3 gündür yoktum buralarda benm bebiş bayağı büyümüş maşallah :) alttaki hamilelik imzasında gösteriyor ya baktım gözler filan belirmiş:52:

merhaba öncelikle çok teşk. ederim bana yazdığın için. 3 yıllık evli olcam 1 ağustos itibariyle. vaji olduğumu evlendikten 1yıl sonra öğrendim internetten sonra psikoloğa gittim maalesef cinsel terapist olmadığından bi faydasını göremedim ki yaşadığım şehirde yok. ben yaparım dedim ve aynada cinsel organa bakmakla başladım kegel egzersizleri yaptm. parmak egzersizlerine başladım.rahatlıkla parmak egzersizlerini yapmaya başladım tek parmakla felan yapıyorum fakat iki parmağı birleştirerek yapanlar var üç parmağı felan ben bunları burada okudum.nasıl oluyor nasıl yapılıyor ne yapmalıyım.lütfen bana yardım et

jel felan kullanmadım şu ana kadar. parmak egzersizlerini yapıyorm rahatlıkla..fakat iki parmak üç parmak birleştirip yapanlar var..p...s denemelerine geçemiyorm hep acıyacak korkuyorm kafamda birşeyleri aşamıyorm...ne yapcam bilmiyorm burada beni gibi olanlar lütfen bana yazsın.....

Canım burayı bırakma. İNANIYORUM Kİ YENECEKSİN. İki parmakta zorlanıyorsan 2 parmağa birden prezervatif veya muayene eldiveninin bir parmağını geçirebilirsin. Tabi bir de bolca kayganlaştırıcı. Daha pürüzsüz oluyor. Bir de ben parmak tecrübemi anlatayım, normalde tek parmak çalışılırken hep işaret parmağıyla çalışılır. 2 parmağa geçince işaret parmağına ek orta parmak dahil olur ben ilginç ama işaret parmağı ve orta parmağı ikisini bir arada sokamadım. Sonradan farkettim neden diye çünkü ikisinin de uzunlukları çok farklı bu yüzden önce orta parmak giriyor ama işaret parmağı geride kaldığı için çarpıp duruyordu. Parmakları değiştirince rahatça soktum. Yani orta parmak ile yüzük parmağının uzunlukları birbirine yakın. Bu yüzden 2 parmağı almam çok kolay oldu sonradan...

tabi tabi bebiş daha önemli canım... bu arada 3 gündür yoktum buralarda benm bebiş bayağı büyümüş maşallah :) alttaki hamilelik imzasında gösteriyor ya baktım gözler filan belirmiş:52:

CANIMMM, bebişler büyüyorrr :1:. Yarın doktora gideceğim umarım bir terslik çıkmaz...

Son düzenleme:
cnm ben 100 tane okudumallah kabul etsın dualarımızı

bırde kenzul arş duas okuyun mutlaka anlamı benı cok etkıledi...

Bana yine 50 tane yazar mısın? Bir de ben birşey soracağım bu duayı okumak için namaz abdesti, başörtüsü şart mı? Öncekinde abdestimi alıp, başörtümü takıp öyle okudum. Öbür türlü de oluyorsa yolda, işte, aklıma geldikçe heryerde okurum...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Beyaz mumun tamamını hala alamadım.Yarısı giriyor,sonra tıkanıyor.Bir basınç ve sızlama değişik birşeyler oluyor.Halbuki kasmıyorum.Beynim oraya birşeylerin girebileceğini öğrendi:)Neden ilerlemiyor?Ne yapmalıyım?Yarısını bekletiyorum hemen çıkarmıyorum.Nefes al ver.Diğer mumlar çok kolay giriyordu.Kalınlaştıkça zorlanıyor.Sanırım zara takılıyor.Devam etsem zarın yırtılması sakıncalı olur mu?

kızlar merhaba,dün deneme yaptık,yine yarısı oldu :(( neden hepsi olmuyor,bu noktadan sonra ne yapmam lazım,yarımda takılan varmıydı,burda takılı kalacağım diye korkuyorum:77:

Bana yine 50 tane yazar mısın? Bir de ben birşey soracağım bu duayı okumak için namaz abdesti, başörtüsü şart mı? Öncekinde abdestimi alıp, başörtümü takıp öyle okudum. Öbür türlü de oluyorsa yolda, işte, aklıma geldikçe heryerde okurum...

cnm reglıyken abdest gerekmeden okunabılıyormus ama sen yınede abdest alıp basortusunu bagla hatta kıbleye donuk okunursa daha makbulmıs

kızlar merhaba,dün deneme yaptık,yine yarısı oldu :(( neden hepsi olmuyor,bu noktadan sonra ne yapmam lazım,yarımda takılan varmıydı,burda takılı kalacağım diye korkuyorum:77:

cnm en kolay yerde takılıyorsun o noktada beklet esın p..s ıcındeyken rahatla...sonra esın hafıf gıtgeller yapsın derınnefes al ve nefes verırken esın az az ıtsın cnm bu kadar :34:

CANIMMM, bebişler büyüyorrr :1:. Yarın doktora gideceğim umarım bir terslik çıkmaz...

canım ben senn randevunu bugn diye hatırlıyorum Allah yardımcın olsun kalp atışı için mi gidiyosun canım tahliller de yapılcak galiba.. inşallah hiçbir sorun yokturr .. benm de cuma günü randevum var.. Allah yardımcımız olsun..

Arkadaşlar az önce www.vajinismus.co : bu siteden dilatör seti buldum ama tedirgin oldum getirtmeye acaba kutunun üzerinde ne olduğu gözükürmü burası küçük biryer ve rezil olmak istemem aranızda hiç getirten oldumu bu arada bu siteyi de inceleyin belki sizede faydası olur, bir de ad soyad istiyorlar tabi doğal olarak adrese ve isme göre gelecek ama ben nasıl adımı vereyim şimdi ne yapsam bilemedim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?

cnm reglıyken abdest gerekmeden okunabılıyormus ama sen yınede abdest alıp basortusunu bagla hatta kıbleye donuk okunursa daha makbulmıs

Tamam canım, önceki 50'yi dediğin şekilde okumuştum. Şayet öyle de okunabiliyorsa heryerde okurum, daha fazla okuyabilirim düşüncesiyle sordum. Ama dediğin gibi daha makbulse eski sisteme devam :)

canım ben senn randevunu bugn diye hatırlıyorum Allah yardımcın olsun kalp atışı için mi gidiyosun canım tahliller de yapılcak galiba.. inşallah hiçbir sorun yokturr .. benm de cuma günü randevum var.. Allah yardımcımız olsun..

Canım öyle hatırlamakta çokkk haklısın. Canım hastanede randevu veren bayan, randevu günümüzü 2 temmuz salı günü diye verdi. Ben de hep 2 temmuzda doktor randevum var diye yazdım forumda. Bir baktım 2 temmuz pazartesi gününe rastlıyor. İçim rahat etmedi telefon ettim gerçekten salı imiş ama tabiki 3 temmuz...:1:

Evet kalp atışları, tahliller...vs. için gideceğim. İnşallah birşey çıkmaz...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Beyaz mumun tamamını hala alamadım.Yarısı giriyor,sonra tıkanıyor.Bir basınç ve sızlama değişik birşeyler oluyor.Halbuki kasmıyorum.Beynim oraya birşeylerin girebileceğini öğrendi:)Neden ilerlemiyor?Ne yapmalıyım?Yarısını bekletiyorum hemen çıkarmıyorum.Nefes al ver.Diğer mumlar çok kolay giriyordu.Kalınlaştıkça zorlanıyor.Sanırım zara takılıyor.Devam etsem zarın yırtılması sakıncalı olur mu?

merhaba canım.. kalınlaştıkça zorlanma çok normal çünkü kasıyoruz kasmıyoruz gibi geliyor ama malesef kasıyoruz vaji egzersiz yapa yapa alışıcak duruma ve daha büyük aparatları da alabilecek... zar konusunda eşinle konuşursan daha iyi olur çünkü benm doktorum bana ve eşime demişti ki bu egzersizler sonucunda ilişki sırasında veya sonrasında kırmızı gelmeyebilir yani kızlık egzersiz sırasında gidebilir bunları sorun etmeyin.. haa benm ilişki sırasında da sonrasında da geldi yani bozulmamış aslında... bence eğer eşin sorun ediyorsa eşinin bilgisi dahilinde yap bilgisi varsa devam et egzersize... takılan yerde nefes al verirken milim milim ittir çekme isterse 1 saat ilerleme olmasın çekme kesinlikle ilerleyecektir.. bu da doktorun sözlerinden biriydi.. kolay gelsin..

Canım öyle hatırlamakta çokkk haklısın. Canım hastanede randevu veren bayan 2 temmuz salı günü diye verdi. Ben de hep 2 temmuzda doktor randevum var diye yazdım forumda. Bir baktım 2 temmuz pazartesi gününe rastlıyor. İçim rahat etmedi telefon ettim gerçekten salı imiş ama tabiki 3 temmuz...:1:

anladım canım neyse sağlıkllı olsun da bebiş gün önemli değil.. benm eşim burda olmucaktı ogün ama perşembe günü gelicem diyor az önce aradı da sanırım bebişin kalp sesi için.. o benden daha heyecanlı yaaa :) buarada kaynanama söylemiş eşim.. kaynanam bana hiçbir yorum yapmadı ya ben yokken söylemiş.. sanki bozuldular biraz ben onlara 3 yıl düşünmüyoruz demiştim hani 3 yıl düşünmüyodunuz demiş bir de gelin yorgun gibiydi ondanmış demek demiş sadece.. bozuldum ben de haa...

canım acaba sebebi korkman mı yani yarıdan sonra acıyacağınımı düşünüyosun.. öncelikle o düşüncyi kafandan sil ve yarıdan sonra nefes al verirken ıkın eşin ittirsin eşin ittirmezse sen yarıdan sonra kendin ilerletemezsini. eşinle konuş yavaş yavaş ittirsin ve eşine güven korkma hiç zaten konuştuğun zaman anlayışlı olacaktır şimdiye kadar bekleyen bir insandan kabalık bekleme... güven eşine ve korkma.. bu kadar...

Kızlar ara ara giriyorum, çok yoğunum, ayın ilk günleri kalabalık oluyor banka. pazara kadar vaktimiz var, aslında gülsevdam kandile kadar (çarşamba;) okuyalım dedi, ama bence yetişmez. kandilde yine dua ederiz...

Canim nekadar kasmiyorum desende kasiyoruz farkinda degiliz.. Sessizcekimsesizce arkadasimiza katiliyorum bu zar meselesini konus esinle.. çogunlukta bozulmuyo ama bozulanlarda var.. Zaten küçük aparattan baslamadinmi? zar esnemistir canim.. Takilan yerde bekle canim uzun bekle.. mutlaka giriyo.. Ve asil zorlandigimiz yerde orasi orayi geçmedikten sonra egzersizin pekte bi manasi kalmiyo..

Canim acaba yön bulamadiginiz içinmi zorlaniyosunuz? Hangi pozisyonda deniyosunuz?? Birde pozisyon degistirerek deneseniz??

Canim ben halama sordum daha makbul olur.. abdestsiz yapilan bisey nekadar güzel olabilirki dedi.. yani en güzeli abdest alip basörtüsü takmak..

Arkadaşlar az önce www.vajinismus.co : bu siteden dilatör seti buldum ama tedirgin oldum getirtmeye acaba kutunun üzerinde ne olduğu gözükürmü burası küçük biryer ve rezil olmak istemem aranızda hiç getirten oldumu bu arada bu siteyi de inceleyin belki sizede faydası olur, bir de ad soyad istiyorlar tabi doğal olarak adrese ve isme göre gelecek ama ben nasıl adımı vereyim şimdi ne yapsam bilemedim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?

Burda Zealea arkadasimiz bikaç arkadasiyla birlikte yedek setler sakliyorlar.. ve isteyene gönderiyorlar ( isin bitince geri göndermek sartiyla, tekrar birine lazim olursa göndermek için) istersen onlarla irtibata geçebilirsin

Back
X