• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım.. kalınlaştıkça zorlanma çok normal çünkü kasıyoruz kasmıyoruz gibi geliyor ama malesef kasıyoruz vaji egzersiz yapa yapa alışıcak duruma ve daha büyük aparatları da alabilecek... zar konusunda eşinle konuşursan daha iyi olur çünkü benm doktorum bana ve eşime demişti ki bu egzersizler sonucunda ilişki sırasında veya sonrasında kırmızı gelmeyebilir yani kızlık egzersiz sırasında gidebilir bunları sorun etmeyin.. haa benm ilişki sırasında da sonrasında da geldi yani bozulmamış aslında... bence eğer eşin sorun ediyorsa eşinin bilgisi dahilinde yap bilgisi varsa devam et egzersize... takılan yerde nefes al verirken milim milim ittir çekme isterse 1 saat ilerleme olmasın çekme kesinlikle ilerleyecektir.. bu da doktorun sözlerinden biriydi.. kolay gelsin..

Eşimden Allah razı olsun.Hiç böyle şeylere takılmıyor.Zar yırtılınca çok mu acır,kan falan,bayılır mıyım:)bunlara kafaya takıyorum.Allahım inşallah.Yeneceğim bu vajınısmusu,şu an benimle inatlaşmakta:)Kızlar iyi ki varsınız.

Selam kızlar ... Umarım herkes iyidir , ben pek ii değilim de tam vajiyi aştım diye sevinirken şimdi eşimle uğraşıyorum çok moralim bozuk sanki benden geçen zamanın intikamını alıyo gibi :( ilk ilişkiden sonra bi daha deneme yapmadık zaten ertesi sabah yola çıktık şimdi de ailemin yanına geldik düne kadar herşey iyiydi ben de seviniyodum . Neyse sonra dün akşam hiç ortada bişey yokken surat yapmaya başladı , dışarı dolaşmaya çıktık yabancı gibi dolaşıyoz hiç beni taktığı yok eve döndük yine aynı neyse sabah ben yine denemek istedim tabi bişey söylemedm neyse bu sefer tam jel sürecektim onu sürme istemiyorum yok ben sürmem fln dedi sonra yine surat yaptı ondan sonra ne desin artık benden bi beklentisi yokmuş 3 yıldır o hep aşmamı istemiş ama ben hiç umursamamışım artık bi önemi yokmuş ... Sabahdan beri ağlıyorum ya nedir bizim bu çektiğimiz .... Bi yandan da annemle babama belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyolar tabi moralimin bozuk olduğunu ... Hayır haklı bu işi bu kadar uzatan bendim yeri geldi eşimi umursamadım ama düne kadar hala ilişkiye girmek isteyen adam bugün gelmiş artık benim senden bi beklentim yok diyo ... ne yapacağımı şaşırdım ben artık yaa ?? Kızlar sizde de böyle sorunlar olmuş muydu ?

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, bunun içinde dua edelim, düzene girsin diye.

dua için teşekkürler. okuduğunuz dua nedir merak ettim. özel bir adı var mı? uzun süredir giremedim, konuya bodoslama daldım, geçmişi ilk kez ıskalayacağım, gene de göz atıyorum sayfalara, bu listeyi görünce yazmak istedim... :12::12::12: artık daha sık burada olmaya çalışacağım :42::42::42:

Canim nekadar kasmiyorum desende kasiyoruz farkinda degiliz.. Sessizcekimsesizce arkadasimiza katiliyorum bu zar meselesini konus esinle.. çogunlukta bozulmuyo ama bozulanlarda var.. Zaten küçük aparattan baslamadinmi? zar esnemistir canim.. Takilan yerde bekle canim uzun bekle.. mutlaka giriyo.. Ve asil zorlandigimiz yerde orasi orayi geçmedikten sonra egzersizin pekte bi manasi kalmiyo..

Evet canım küçük aparatla başladım.İnşallah olur söylediklerinizi yapacağım.Allahım sen yardım et.Bir an önce bende yeneyim.

dua için teşekkürler. okuduğunuz dua nedir merak ettim. özel bir adı var mı? uzun süredir giremedim, konuya bodoslama daldım, geçmişi ilk kez ıskalayacağım, gene de göz atıyorum sayfalara, bu listeyi görünce yazmak istedim... :12::12::12: artık daha sık burada olmaya çalışacağım :42::42::42:

canım salatı tefriciye duası. 4444 duası da deniliyor..

Eşimden Allah razı olsun.Hiç böyle şeylere takılmıyor.Zar yırtılınca çok mu acır,kan falan,bayılır mıyım:)bunlara kafaya takıyorum.Allahım inşallah.Yeneceğim bu vajınısmusu,şu an benimle inatlaşmakta:)Kızlar iyi ki varsınız.

zarın yırtıldığını hissetmiyosun ki canım hiç acımıyo bayılma filan yok onlar bizleri korkutmakta kullanılan sözler yaaa aslında hiçbiri yokkkk şimdi sen ilk küçük aparatları aldın ve hiç bişey hissetmedin yaaa büyük aparatlara da alışıcaksın ve p..s de o küçük aparatlar gibi hiçbir şey hissetmiceksin..

zarın yırtıldığını hissetmiyosun ki canım hiç acımıyo bayılma filan yok onlar bizleri korkutmakta kullanılan sözler yaaa aslında hiçbiri yokkkk şimdi sen ilk küçük aparatları aldın ve hiç bişey hissetmedin yaaa büyük aparatlara da alışıcaksın ve p..s de o küçük aparatlar gibi hiçbir şey hissetmiceksin..

sela cnm mrb hoşgeldn seni gördüğüme ssevndm belki sen beni hatırlamazsın eskilerdenm sizlern zamanından egzersz yapıyodum bırakmıştm şu son günler iyice asıldım şuan son haddimdeyim yaklaşık 12cm le egzersz yapıyorum iyide gidiyo fakat şuan sorunum eşimde sertleşme problemi oluyop bi kaç kez denedik p...sle fakat başı giriyo sonu gelmiyo sertlik gidyo doğru pozisyonu bulana kadr.yanlış hatırlamıyosam sizdede böle bi sorun vardı neler yaptınız nasıl aşardın canm?ya artık ben eşimi bekliyorum allahım kurtar yaa

Selam kızlar ... Umarım herkes iyidir , ben pek ii değilim de tam vajiyi aştım diye sevinirken şimdi eşimle uğraşıyorum çok moralim bozuk sanki benden geçen zamanın intikamını alıyo gibi :( ilk ilişkiden sonra bi daha deneme yapmadık zaten ertesi sabah yola çıktık şimdi de ailemin yanına geldik düne kadar herşey iyiydi ben de seviniyodum . Neyse sonra dün akşam hiç ortada bişey yokken surat yapmaya başladı , dışarı dolaşmaya çıktık yabancı gibi dolaşıyoz hiç beni taktığı yok eve döndük yine aynı neyse sabah ben yine denemek istedim tabi bişey söylemedm neyse bu sefer tam jel sürecektim onu sürme istemiyorum yok ben sürmem fln dedi sonra yine surat yaptı ondan sonra ne desin artık benden bi beklentisi yokmuş 3 yıldır o hep aşmamı istemiş ama ben hiç umursamamışım artık bi önemi yokmuş ... Sabahdan beri ağlıyorum ya nedir bizim bu çektiğimiz .... Bi yandan da annemle babama belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyolar tabi moralimin bozuk olduğunu ... Hayır haklı bu işi bu kadar uzatan bendim yeri geldi eşimi umursamadım ama düne kadar hala ilişkiye girmek isteyen adam bugün gelmiş artık benim senden bi beklentim yok diyo ... ne yapacağımı şaşırdım ben artık yaa ?? Kızlar sizde de böyle sorunlar olmuş muydu ?

canım olabilir böyle şeyler jeli de pek sevmiyolar hemen olsun bitsin istiyolar ya da sert..me sorunundan korkuyıolar.. biraz nazını oynaaa heralde onu istiyo eşin bir de annenlerdesiniz ya o da batmış olabilir erkekler biraz garip yaratıklar bizim gibi ince düşünemiyolar iştee..

Bugüne kadar zardan kim bayilmis canim.. Ben egzersiz yaptiktan sonra silerken bikaç damla kirmizi gördüm aa diyorum bu ne sonradan dedimki hrh kizlik zarindan olmustur hiçbisey hissetmedim bile.. o senle inatlasiyosa sen ondan inat çik ez basini.. korkma canim bisey olmicak

alex, öncelikle tebrikler. sen de kurtulmuşsun. :nazar::nazar::nazar: bu tür sorunlar birçoğumuzda yaşandı. eşler bu duruma alışıp sonra yeni düzene geçince bocalıyorlar. bize belli etmeseler de çok büyük kırgınlıkları oluyor. kendini onun yerine koy, onlar için en önemli şeyden mahrum kalıyorlar, sabretmeleri kolay değil. neyse ki sabrediyorlar, hastalık olduğunu anlıyorlar ve bizi bekliyorlar. sen de ona zaman tanı, anlamaya çalış. belki de başka bir şeye kızdı, bu soruna yansıtıyor. ben yendikten sonra, forumda yenenleri eşime anlatırken, 10 yıllık arkadaş da yendi demiştim. eşim isyan etmişti. o ne ya, ben dayanamam filan demişti. ne yani yenmesem beni boşayacak mıydın dedim, tabi ki boşanırdım, ne bekliycem dedi (1 senemiz dolmak üzereyken yendim). o gece sürekli ağladım. sonrasında özür diledi ama kırılıyor insan işte. bunlar normal, sıkılma, ağla boşal rahatla. buraya gel dertleş. onların içinde neler patlıyor bilemiyoruz, yendikten sonra da onların düzelmesini beklemek gerekebiliyor. biraz zaman ver ve sabret, bunlar da geçecek. en zorunu başardınız zaten, bundan sonrası peynir ekmek gibi kolay :1::1::1::1::1: allah daha büyük başka dert vermesin.

kızlar benim aklıma bişe takıldı ben ilk gece çok az bişe oldu onun sonrasında olmadı ama az kırmızı geldi çok az aceba şimdi yendikten sonra kan gelme olasılıgı varmı gerci zar esneye esneye cogu kimsede gelmiyomusda olabilirmi aceba

Arkadaşlar az önce www.vajinismus.co : bu siteden dilatör seti buldum ama tedirgin oldum getirtmeye acaba kutunun üzerinde ne olduğu gözükürmü burası küçük biryer ve rezil olmak istemem aranızda hiç getirten oldumu bu arada bu siteyi de inceleyin belki sizede faydası olur, bir de ad soyad istiyorlar tabi doğal olarak adrese ve isme göre gelecek ama ben nasıl adımı vereyim şimdi ne yapsam bilemedim bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?

bu siteyi bilmiyorum ama dilatörler cok ilginc. standardizasyonu, boy ve kalinlik artislarini anlayamadim. umut ya da senay_mehmet sizin kullandiginiz bu set mi??

isin bittiginde burdan baska bir arkadasa ya da cicekrose'a göndermen kosuluyla elimde kalan son dilatörü sana yollayim istersen? paketin üzerine oyuncak ya da plastik kalip yaziyorum genelde :52: bir haftada eline ulasiyor. paraciklarin cebinde kalsin.

Okuduğumuz dua aşağıda kızlar, anlamını bilgi olsun diye yazıyorum, biz sadece okunuşunu okuyoruz :

“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”

Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :

"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

Bu çeşit duaların hem maddi hayatımız için, hem de uhrevi istikbalimiz için şüphesiz pek çok faydası vardır. İhtiyaçlar bu duayı okumanın vakti ve zamanı olarak değerlendirilmeli ve dua Allah rızası için okunmalı ve istediğimiz şeyin hakkımızda hayırlı ise tahakkuk etmesi istenilmelidir.
Sela dua yukarıda, okumak istiyorsan pazar gününe kadar süremiz var, her hafta 4444 sayısını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu hafta 1250 tane kaldı dağıtmam gereken, diğer arkadalardan da okumak isteyen varsa sayı bekliyorum...

anladım canım neyse sağlıkllı olsun da bebiş gün önemli değil.. benm eşim burda olmucaktı ogün ama perşembe günü gelicem diyor az önce aradı da sanırım bebişin kalp sesi için.. o benden daha heyecanlı yaaa :) buarada kaynanama söylemiş eşim.. kaynanam bana hiçbir yorum yapmadı ya ben yokken söylemiş.. sanki bozuldular biraz ben onlara 3 yıl düşünmüyoruz demiştim hani 3 yıl düşünmüyodunuz demiş bir de gelin yorgun gibiydi ondanmış demek demiş sadece.. bozuldum ben de haa...

Canım. 3 sene yapmayı düşünmüyoruz deyince biraz şaşırmışlardır belki...İnsan ister istemez üzülüyor bu tip şeylere. Sen bunları takma kafaya, strese girme, üzülme bebiş için...

Canım üzülme, aşmışsın işte. Ben de yaşadım vajiyi aştıktan sonra bu tip şeyler. Geçmiş yılların kırgınlıkları var tabiki. Burdaki bazı arkadaşlar biliyordur, ben nelere maruz kaldım bir bilsen...Zamanla o da değişecek, şimdi 3 yılın hıncını alıyor senden. Boşver sen, rahat ol, alışmaya çalış vajisiz günlere. Zamanla eminim düzelecektir. Bizimkisi düzeldi :)

AY CANIMMM BENİM HOŞGELDİNNNN...Tefriciye duası canım...

Son düzenleme:
Sela dua yukarıda, okumak istiyorsan pazar gününe kadar süremiz var, her hafta 4444 sayısını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu hafta 1250 tane kaldı dağıtmam gereken, diğer arkadalardan da okumak isteyen varsa sayı bekliyorum...

Canım beni de ekledin değil mi? Biraz az oldu ama 50 tane demiştim :17:

Ne kadar güzel herkes birbirine yardımcı oluyor. Bir çok kişi var burda okuyabildiğim kadarıyla birbirine destek olup bu sorunu çözebilen. Bende bu sorun varmı yokmu tam olarak çözemedim. 1 aylık evliyim. İlk başta hiçbir sıkıntım yok ama bir süre sonra kasıyorum sanırım kendimi ve belli bir yerden sonra gitmiyor. Ama parmakla denediğim zaman çok rahat gidiyor. İnşallah yakında bende atlatırım. :43:

Ne kadar güzel herkes birbirine yardımcı oluyor. Bir çok kişi var burda okuyabildiğim kadarıyla birbirine destek olup bu sorunu çözebilen. Bende bu sorun varmı yokmu tam olarak çözemedim. 1 aylık evliyim. İlk başta hiçbir sıkıntım yok ama bir süre sonra kasıyorum sanırım kendimi ve belli bir yerden sonra gitmiyor. Ama parmakla denediğim zaman çok rahat gidiyor. İnşallah yakında bende atlatırım. :43:

Canim kayganlastiriciyla denedinmi hiç?
Jinekologta genel muayene oldunmu fizyolojik bi sorun olup olmadigina dair??
Basini alabiliyosan gerisinide kolaylikla alirsin biz beterdik, basini bile alamiyorduk bacak açamiyorduk..
Bak o takildigin yerde bekleyin rahatla derin nefes al ver verirken ikinarak nefes ver ve o esnada girdirin.. canim bu sekilde çok kolay oluyo.. ins kurtulursun biran önce cnm

Canım beni de ekledin değil mi? Biraz az oldu ama 50 tane demiştim :17:
ekledim canım, geriye 1250 tane kaldı, dağıtabilirsem ne ala...

Canım sadece kararlı olve korkularının üzerine git, yeni evlilerde çabuk çözülüyor, bizim gibi yıllanmışlarda daha geç çünkü ertelemeyi öğreniyoruz. Sakın ama sakın erteleme, sen yıpranırsın Nefes ve kegel (kas bırak) egzersizi işe yarayabilir takıldığın yerde.

Son düzenleme:
Back
X