• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm sende benim kafadasinda okafa iyi bi kafa deil cnm:37::37::37:2 bucuk yil olduhic acsiz piit die bigun oluversin die beklerken ama olmuo bende senin gbi egzersizleri reddediorum ama iste bole milletin ilerlsyisini okuyorum sadece cnm sanirim baska yolu yok olsa ben bulurdum :43::43::43::43: hersey bir gunde olun bitsin bi sabah bu sorun olmadan uyaniyim diorum ama :50::50::50: malesefffff.....

:28: ben söyle bir limit koymustum. hani 100 mesaj yazmak lazim ya özel mesajlasma icin. 100 mesaja gelmeden basaricam diye sart koydum. hehe 73. mesajimda basardim yazdim. bak yeni hesabinla ;) daha az konus, ama daha cok is yap.

Cnm sende benim kafadasinda okafa iyi bi kafa deil cnm:37::37::37:2 bucuk yil olduhic acsiz piit die bigun oluversin die beklerken ama olmuo bende senin gbi egzersizleri reddediorum ama iste bole milletin ilerlsyisini okuyorum sadece cnm sanirim baska yolu yok olsa ben bulurdum :43::43::43::43: hersey bir gunde olun bitsin bi sabah bu sorun olmadan uyaniyim diorum ama :50::50::50: malesefffff.....

cnm bizim artık kaybedecek vaktimiz yok 2,5 sene oluyo banada hala aynı yerdeyim.hergün mutlu olarak sırtımdaki yük hafiflemiş olaarak uyanmak istiyorum sabahlaraa ama maleseff sırtımdaki yük dahada ağırlaşıyo.bunun çözümüde egzersizz.bizimde hakkımız kadın olmak mutlu bir evlilik kurmak cinselliği yaşamak...hadi canm toparlan hemen ilerle egzersizlere bi başlsan gerisi gelir belki benden önce halledersin hadiii nazlanma sende benm heriff gibi kısss:1:

umuut yakaladım seni :4:. Bak atı alan üsküdarı geçti, sen hala aynı yerdesin :20:. Seninle cicim aylarımızı geçtik bebem :ssz:, bundan sonra gerçek yüzümü görücen :117: Getirtme beni oraya :95:, otur egzersizini yapppp :52:.
Aykurt sende öyle senelerce sınıfta kalan tembel öğrenciler gibisiniz :19:.

:36::36::36::36::36: hmmmmmmm korkuyorum kaciorum erteliorum isime gelior useniorum istemiorum bsey sokmak bu gun diorum yarin diorum olur diorum tüyüyorummm amaaa cokta istiorum ölürcesine nasil oluyo bu sormayin nolur cunku bilmiorum :50::50::50::50: anlayin beni anliyomusunuz sana yazmak icinkac kere yeltendim sonra vazgectim utandim:17::17::17::17: hepinbana yazan gaz veren destek veren dustugumde kaldiran hepinizden utaniomm

:36::36::36::36::36: hmmmmmmm korkuyorum kaciorum erteliorum isime gelior useniorum istemiorum bsey sokmak bu gun diorum yarin diorum olur diorum tüyüyorummm amaaa cokta istiorum ölürcesine nasil oluyo bu sormayin nolur cunku bilmiorum :50::50::50::50: anlayin beni anliyomusunuz sana yazmak icinkac kere yeltendim sonra vazgectim utandim:17::17::17::17: hepinbana yazan gaz veren destek veren dustugumde kaldiran hepinizden utaniomm
hadi canım o zman bir kere daha dene :70:.

evet cnm bizimkiler kardeşş galiba:9:bende senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum umarım bende senn gibi kurtulabilirimm bu dertten..adam yüzeysele okadar alışmışki denemeye gözü kesmiyo tabi oda haklı 2 sene oluyo.peki cnm yenince herşey düzeliyomu?evlilik oturuyomu ne bilim bukadar çile çekiyoz ya değse bari

kesinlikle değiyor :21::21::21: bir kere üzerinizden dağlar kalkıyor. bir de eşin seni kendine ait görmeye başlıyor, daha bir sahipleniyor. kavga konusu olan bir sürü şey buhar gibi puff oluyor, uçup gidiyor. yine de sorunlar oluyor illa ki, alışma süreci var. yendikten sonra cennete giricem sanma, çok rahatlayacaksın ama alışma sürecinde de sıkıntılar olabilecek. eşin ilişkiden kaçması bunlardan biri mesela :)))

canım bu aralar bazı nedenlerden dolayı pek giremedim ben serce parmaktan ileri gidemedim yerimde sayıyorum arkadasım bi mucizeye ihtiyacım var galıba

Kızlar kızlar kızlar:)Beyaz mumun tamamını aldım.İnanamıyorum.Herşey azim,motivasyon,egzersiz.Kızlar bunları bana kazandırdığınız için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar ilerleyebileceğimi ummazdım ama gerçekten oluyormuş.Elvan,Sesizcekimsesizce,Çileklipuding,kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.

:32: cok sevindim ya :24:
canim böyle devam bu pozitifligni hep koruki biran önce kurtul ins

canım posta kutun doluymuş özel yollanmıyor

boşalttım canım :8:.

80kere okudum pazara biter sayı tamamlanmadıysa bi yüz daha okuyabilirim canım benim aynı sayılır serce parmaktan ileriye gidemedim ne yazıkkı

tamam canım 100 tane daha yazdım :8:.

Dusunuorum cnm seni coooooook seviorum ins senle tanisirizzz optum iii geceler kisssssslar

bende seni seviyorum, o yüzden kızıyorum, daha fazla üzülmeni istemediğim için :70:, yanlış anlama lütfen :29:. yendiğinde acı macı yok :94:, göreceksin :34: ve pişman oluyor insan biliyor musun? neden daha önce egzersiz yapmadım diye :5:...

maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:,
:46::46::46:
bugün 2 parmak çalış canım, gitgeller yapmaya çalış :8::8::8::8:
bundan sonra 3 parmak da deneyebilirsin canım yada p...s denemesine geçebilirsin :52:.

tamam cnm... parmakta sorun yok fakat p...s çok itici geliyor akşam denemek istedim az da olsa olmadı sorunum bu galiba parmakla yapıyorum ama eşimle olmuyor. eşimde çok aceleci sen istersen yaparsın azimlisin diyor kafanda bitiremiyosun ondan yapamıyorsun diyor.haklı aslında aparat felan mı yapsam ne dersin hani bana ait olmayan birşeyle denesem

tamam cnm... parmakta sorun yok fakat p...s çok itici geliyor akşam denemek istedim az da olsa olmadı sorunum bu galiba parmakla yapıyorum ama eşimle olmuyor. eşimde çok aceleci sen istersen yaparsın azimlisin diyor kafanda bitiremiyosun ondan yapamıyorsun diyor.haklı aslında aparat felan mı yapsam ne dersin hani bana ait olmayan birşeyle denesem
eş parmağı ile yapabilirsiniz canım, hem eşinin tenine alışman hem de ona güvenmen için canım. Sanki bu size daha iyi gelir.

eş parmağı ile yapabilirsiniz canım, hem eşinin tenine alışman hem de ona güvenmen için canım. Sanki bu size daha iyi gelir.

parmakta sorun yok canım onu da denedim alıyorum onunda parmağını fakat p..s yok korkuyorum galiba ne dersin..ondan mı oluyor eşimde aceleci yap kurtul acı yok ne acısı diyor.. eşimi üste alıp deneme yapamıyorum nesela. ben üstte ancak deneyebiliyorm benimde tıkandığım yer burası galiba

slm kızlar nabersiniz? ben egzersiz yaptım azönce ama sanki artık boşa yapıyormuşum gibime geliyoo yani hazırım aslında ama eşimi bekliyorum ne kadar zormuş bitmek bilmedi çilem yaa allahım tez zamanda kurtarr..ha buarada egzersizci arkadaşlarım yanlış anlamayın egzersizde son noktadayım ben hallettim sayılır eşimden kaynaklı bazı olumsuzluklar var ondan böle söylüyorum.uzadı baya aslında yenmiş olmam lazımdı neyse sabırrrr artık yapcak bişe yok
Dün akşam düşündüm de biz vajili kadınlar, eşlerimizin bizi beklediği kadar bekleyemeyiz :31:.
Vajinismus erkekleri edilgendir demişti bana doktorum, kadınları baskın tipler oluyormuş.
Onlarda sorun olunca iki - üç gün bile bekleyemiyoruz, hemen bastırıyoruz, düşünsene eşin üç yıl sesini çıkarmadı bu durumuna. Biz o kadar sene eşlerimize katlanamazdık sanırım :31:.
O yüzden biraz anlayış canım. İnşallah uzun sürmez, unutma stresten oluyor bu sorun. Onu daha beter strese sokma :16:.

parmakta sorun yok canım onu da denedim alıyorum onunda parmağını fakat p..s yok korkuyorum galiba ne dersin..ondan mı oluyor eşimde aceleci yap kurtul acı yok ne acısı diyor.. eşimi üste alıp deneme yapamıyorum nesela. ben üstte ancak deneyebiliyorm benimde tıkandığım yer burası galiba
canım nasıl rahat ediyorsan öyle, bende üstte rahattım senin gibi. kontrol bendeyken, hele bir kere yapın sonra zamanla diğerlerine alışacaksın canım.

Back
X