• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben bugün büyük umutlarla başladım egzersize ama malesef yine bir mumla 5 cm girebildim. 2 saat uğraştım ama daha fazla girmiyor ya ilerleyemedim hiç bugün.. . Bir defa da 2 parmak denedim ve 1 boğum oldu yani dünden bir farkı olmadı hiç :( :( :(

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk :14::14::14::14: herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr... :50::50::50::50:

Canim hosgeldin.. geçmis olsun özel degilse neyin var yazarmisin?? çok üzüldüm Rabbimden acil sifalar diliyorum canim..

Canim çok çok geçmis olsun Rabbim acil sifalar versin canim ms hastasi ne özel degilse??
Ins yenersinde bebeginde olur ins en yakin zamanda

canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk :14::14::14::14: herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr... :50::50::50::50:

çok geçmiş olsun canım allah ım acil şifalar versin :16:

Allah yardımcın olsun canım.. şifa versin.. ne güzel oluyormuş bak.. iyileştikten sonra herşey yoluna girer inş.. ben bi kere alsam hepsini sanki kesin kurtuldum gibi geliyor :)

merhaba kızlar sözde dün kulak çubuğuyla deneme yapacaktım ama bilgisayara bile bakamadım bağırsak enfeksiyonu oldum tam da cesaret bulmuşken denemeye serumlarla uğraştım bugün biraz daha iyiyim allahtan duamın 100 tanesini bitirdim 400 kaldı geriye bugün yapabilirsem deniycem inşallah olur 6 temmuzda evlilik yıldönümüm keşke daha önce başlasaydım da duvağımı o gün açsaydım:))nasip işte benim eşim hasta bi de kızlar öyle eşli deneme falan çok zor benim için ms hastası günde 10 a yakın ilaç içiyo benim için bebek de vajinismusu yenmek de bi mucize bakalım allah yardımcım olursa vajiyi yenip bebişimi kucaklamak istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

rabbim yardımcın olsun canım inşallah bi an önce yenip bebeğini kucağına alırsın rabbim herşeyin hayırlısını versin gönlüne göre

hoşgeldin cnm umarım kötü bsey deildir üzülme sen vajıyı yendin unutma düzelmicek hıçbsey yok allah dermansız dert vermesın yeterkii çilekli ekler senide görünce cnm burdaki ve her nerde sıkıntısı olan herkese gelsin dualamız inşallah canımm..

kızlar ben bugün büyük umutlarla başladım egzersize ama malesef yine bir mumla 5 cm girebildim. 2 saat uğraştım ama daha fazla girmiyor ya ilerleyemedim hiç bugün.. . Bir defa da 2 parmak denedim ve 1 boğum oldu yani dünden bir farkı olmadı hiç :( :( :(

canım ben de 2 parmaktayım. bir parmağa göre bana daha kolay geldi sanki. iki parmağın tamamını almak için makas hareketi için uğraşıcam inş bugün.
bence bir mumla daha fazla uğraşma. iki parmakta yoğunlaş.

canım ms yani multipl skleroz bu hastalık merkezi sinir sistemi hastalığı beyinle alakalı yani ne zaman olacağı belli olmayan ataklar oluyo bu ataklarda ya eller uyuşuyo tutmuyo ya da ayaklar zaten normalde de çok zor yürüyebiliyor normal insan gibi değil yani sıcaklar daha çok etki yapıyor neden olduğu belli değil düzelme olmuyormuş hiç .sadece ilerlemesi yavaşlayabilirmiş.ilerde allah göstermesin tekerlekli sandalyeye bağlı olabilir rabbim kimseye vermesin çok zor ben hastalığını bile bile ailemi ikna ede ede evlendim ama gel gör ki çok zormuş gezmeden de mahrumsun yani el ele dolaşıp gezemiyosun tek gittiğim yer hastane ve market o da kolumda taşıyorum herkes gece çocuğu için kalkarken ben onun ateşine bakıyorum bunun yanında rabbim bir de vajiyi verdi bana ben çalışmıyorum öyle yalnızım ki aile yok memleketten uzak bir tek arkadaş yok dertleşecek komşu yok sırf yalnız olmamak için bi can istiyorum allahtan evde bir ses olsun artık herşeye rağmen yaşam devam ediyor işte yaşıyorum çok şükür

Allah yardimcin olsun.. Bunlarla mükafatlandirilacaksin elbet birgün Yüce Rabbim sabredenlerle .. Dilerim herseyi gönlüne göre nasip eder..

Allah yardimcin olsun.. Bunlarla mükafatlandirilacaksin elbet birgün Yüce Rabbim sabredenlerle .. Dilerim herseyi gönlüne göre nasip eder..

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

canım çok geçmiş olsun...............................

canım moralini bozma lütfen bak denemişsin ve olmuş biz daha yolun başındayız daha egzersize başlıycam bunu başarmışsın ya bir kaç ayda yapabileceğini düşün sadece.onu başardıysan çok az kalmış dualarımız seninle lütfen sen de moralini bozma daha fazla sevgiler...

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

canım lütfen ümitsiz olma 11 yılın ardından yendim bu sitedeki arkadaşlar sayesinde...........Sadece vaj. bir şeyin girdigini beyne kabullendirmek önceleri hiç bakamazdım dokunmayı bırak.Zamanla aşıyorsun

allah yardımcın olsun ve unutmaki canımm ALLAH'tan umut kesilmez nice çaresi olmayan dertlere derman oluyor rabbim dua et burdaki dualarımız senın ıcınde olsun ....

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

canım öncelikle kendinden bahset ne kadarlık evlisin ve korkuların ne aşamada ve egzersize sıcak bakıyormusun sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince merak etme

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

aramıza hoşgeldin canım artık yalnız değilsin inan kurtuluşumuz burada:) sana şimdilik akıl veremiycem çünkü ben de yolun başındayım ama tek tavsiyem burayı takip et ve egzersizleri yap inşallah sen de bu dertten kurtulursun

Back
X