• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese evlat nasip etsin bizlerin kucağını boş bırakmasın.amin

amin canım dua et derdi veren allah dermansız bırakmaz istemeyi bilmek lazım rabbim her iki cihandada yüzünü güldürsün allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş

ilginizden dolayı tşk. ederim,
ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...

ben 5 aylık evliyim eşim çok anlayışlı ama bi noktaya kadar ön sevişme yapıyoruz,eşim beni uyarıyor nevarki o aşamaya geldiğimizde 2-3 cm fazla girmiyor benim ayrıyetten ne yapmam lazım doktora gidemiyorum yardım lütfen...

hoşgeldin cnm..
öncelikle jinekoloğa gidip fiziksel bi sorun var mı anlamalısın..yoksa sen de büyük ihtimal vajinusmussundur.ve egzersizle yeneceğiz inş .. benim de aynı ön aşamada sorun yok ama p..ns kısmına gelince olmuyordu.doktor fizyolojik bi sorun yok dedi psikiyatriste yönlendirdi şimdi gidiyorum parmak egzersizleri yapıyorum.

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

Hosgeldin aramiza.. Nekadarlik evlisin.. Jinekologa gittinmi hiç fiziksel bi sorun varmi yokmu baktirmak için? Neler yaptin simdiye kadar canm? biraz bahsedermisin durumundan

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldırm bendede aynı problemler var eşimle ayrılma noktasına geldik bana yardımcı olun lütfen

hoşgeldin cnm önce allah sonra burdaki arkadaslar eminimki yardımcı olucaklar ve kurtulcaksın bosanma noktası mı hayır canım hepımız zaman zaman öyle hissederiz ben emınımkı herkesin sırayla bir gün yenicegını umud ediorum umutsuz ve ümitsiz yaşayamaz insan yoksa sabır bu kadar beklemek nieee umutluyuz çünkü çaresi var :34::34: aksi takdirde ilk 3 günde boşanmamız gerekirdi cnm...:16::16:

hoşgeldin cnm..
öncelikle jinekoloğa gidip fiziksel bi sorun var mı anlamalısın..yoksa sen de büyük ihtimal vajinusmussundur.ve egzersizle yeneceğiz inş .. benim de aynı ön aşamada sorun yok ama p..ns kısmına gelince olmuyordu.doktor fizyolojik bi sorun yok dedi psikiyatriste yönlendirdi şimdi gidiyorum parmak egzersizleri yapıyorum.

ilginden dolayı çok tşk. ederim ,
ön sevişme ile çözemezmiyiz,yada egzersiz nasıl yapabilirim,yeni üye olduğum için özelden de yazamıyorum bazı şeyleride yazamıyorum özel bi konu olduğu için.öneri tavsiyelerin varsa özelden yazarmısın.

canım ben de okuyabilirim tefriciye galiba.bir de ne zamana kadar? bu arada bana da dua eder misiniz? Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum :8:.
Okurum tabiii cnm okumammı yaz :42:ibadetlerin ve duaların toplu yapıldıgını gören sanırım CEBRAİL( yanılıosam beni düzeltebilirsiniz) meleklere o yerlere bölük bölük inmelerini emredermiş gdin ve kimler onlar bakın ve melekler bir müddet durup semaya yükselerek rabbimize gdip buna katılan herkesı rabbimize söyleyerek sana dua ediyorlar içten gönülden aşkla rabbim kabul et die yalvarırlarmış elhamdülillah... elbette rabbim bizi görüyor ve duyuyor.... buna vesile olan çileklim dende ayrıca allah razı olsun...dualarımız kabul olsun amiiiiiin....
Amiiiiin canım, inşallah bu kadar kişi dualaşıyoruz, birimizden birininki tutacak inşallah :12:.

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk :14::14::14::14: herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr... :50::50::50::50:
Canım geçmiş olsun, benimde 10 gün, 20 gün araya başka şeyler gitdiği için yapamadığım zamanlar oluyor, ama bişey olmuyor, moralini yüksek tut :8:.

Ozaman öncelikle jinekologa gidip baktir sorun fizyolojikmi degilse egzersize baslarsin.. Bilmiyorum denedinizmi ama kayganlastiriciyla dahada kolaylasir isiniz.. Sen basini alabiliyormussun.. çok daha kolay ilerlersin egzersizde.. burayi sürekli takip et asamalarindan haberdar et bizleri daha kolay yardimci oluruz

ilginden dolayı çok tşk. ederim ,
ön sevişme ile çözemezmiyiz,yada egzersiz nasıl yapabilirim,yeni üye olduğum için özelden de yazamıyorum bazı şeyleride yazamıyorum özel bi konu olduğu için.öneri tavsiyelerin varsa özelden yazarmısın.

ben de yazamıyorum cnm özelden.. bu arada çekinme herşeyi anlatabilirsin burada en azından ana hatlarıyla. sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.ben de kurtulmadım daha ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
ön sevşme ile çözülmüyor cnm o sadece bu işten zevk almak için yani egzersiz aşamasında eşinle ona da devam ediyorsun zaten.en çok zevk aldığın yerleri vücudunu falan tanıyorsun.
sonrasında parmak ya da apratlarla egzersiz yapıyorsun ama öncelikle fiziksel bi sorun var mı diye doktora gitmen lazım. yoksa burada sana yardımcı olurz inş..

inşallah canım inan tek tesellim bu bir gün ben de gülücem elbet diyorum sür git böyle devam etmeyecek ya inşallah tüm sıkıntılarımız hayır olur ne zormuş şu vaji ne biçim bi dertmiş

kara gün kararıp kalmaz derler, bugünlerin de geçecektir. bir gün mutlumelek olarak buradan ayrılacaksın inşallah. sen egzersizi aksatma, takıldığın yerleri sor, herkes elinden gelen yardımı yapacaktır. sana da eşine de allahtan şifa diliyorum. allah yardımcınız olsun. :54::54::54:

Canım pazar gününe kadar süre var, mutsuzmelekten alabilirsin özelden görüşerek, o hepsini okumamış, senin isminide egzersizciler listesine ekliyorum :8:.

teşekkür ederim :)
ben özelden mesaj yazamıyorum.buradan yazar mısınız ne kadar var? 100-200 tane falan okuyabilirim inş. okursam daha fazlasını da alırım sonra.

Ozaman öncelikle jinekologa gidip baktir sorun fizyolojikmi degilse egzersize baslarsin.. Bilmiyorum denedinizmi ama kayganlastiriciyla dahada kolaylasir isiniz.. Sen basini alabiliyormussun.. çok daha kolay ilerlersin egzersizde.. burayi sürekli takip et asamalarindan haberdar et bizleri daha kolay yardimci oluruz

doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk :14::14::14::14: herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr... :50::50::50::50:

gecmis olsun üzülme, bak bu konuda da yalniz degilsin. benim de simdilik hamile kalmam yasak ve belki bir kac aydan bile fazla. beraber bekleriz, moralini bozma. ;)

kayganlaştırıcı denedik sadece başını alabiliyorum eşim eliyle yapıyor ama o da yoruluyor...

doktora gitmeden çözmek istiyorum,
kayganlaştırıcı denedik ancak başını alabiliyorum daha fazla ilerlemiyor eşim parmağıyla deniyor önce sonra başını alabiliyorum onuda

mutlaka jinekolojik bir muayene olman lazim. anatomik bir sorunun olabilir, kimse bunun mesuliyetini almak istemez, yanlis yönlendirme yapabiliriz sorunun varsa egzersiz de yapamazsin. en basta kafanin rahat olmasi icin mutlaka gitmen lazim. dokunmadan uzaktan bakarak doktor sana bir sorun olup olmadigini söyleyecektir.

canım ben de 2 parmaktayım. bir parmağa göre bana daha kolay geldi sanki. iki parmağın tamamını almak için makas hareketi için uğraşıcam inş bugün.
bence bir mumla daha fazla uğraşma. iki parmakta yoğunlaş.

canım ben ilk başta parmakla yapamam diye düşünüyordum orta parmak olunca cesaret geldi. dün 2 parmak denedim ama zorlandım ve muma başladım. mumda da ilerleyemiyorum 2 parmakta da :( kardeşim geliyor bugün bir hafta kalıcak ara vericem yani:( ara vermeden ilerlemek isterdim azıcık.. 3 parmaktan sonra p...s oluyor galiba ama zor ya 3 parmak :(..

kızlar 1 sene 1 aylık evliyim. ve vajinusmusu 1 hafta önce yendim. ne parmak egzersizi ne doktor hiç bi şekilde kendimi zorlamadım. zamana bırakmak kafayı mümkünse fazla takmaya çalışmamak bu konuda önemli diye düşünüyorum. üstüne gittikçe kendini daha fazla kasıyosun sonuçta. bu durumu nasıl mı yendim. arkadaşlar herşey kafada bitiyor. acıycak diye düşünürsek kesinlikle acıyor. kendimi o kadar telkin ettim ki milyonlarca kadından ne farkım var diye düşündüm. o kadar işe yaradı ki sonunda bittiğinde bu kadar basit birşey için 1 sene mi beklemişiz demekten alamadım kendimi:) eşimin gözlerindeki o mutluluğu görmek 1 senelik evliliğimin en mutlu günleri. evliliğimi tamamlanmış hissetmek ve artık bebek hayalleri kurabilmek Allah hepinize nasip etsin.

canım öncelikle belkide bu kadar büyük deildir sorunun 2 3 cm giriyor demişsin işte tam orada eşini durdur ve derin nefes al burnundan ve ağzından yavaş yavaş ver ve sakiinleş bi anda olup bittiğini düşün ve olabildiğince ıkın açılması için keğel egzersizlerini çalışabilirsin gün içinde belkide hemencecik olur ama eğer ki olmuyosa psikolojin sana egzerszii şart kılmış demektir kaçış yok yani ama korkulacak bi durumda yok tabi bunların hepsi bi jinekolojik muayenenden sonra yapamam gidemem deme biz yapamam edemem deyipte neleri yapabildik KADIN İSTERSE :16:

Back
X