• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben iki parmakta orta ve yüzük parmağında hiç zorlanmadım sen de dene bence göreceksin zor değil. ben aparatla yapamıyorum sadece parmak çalışıyorum.doktorumla konuştum biraz önce perşembe görüşeceğiz daha. o zamana kadar iki parmak bir boğumda makas hareketi yap dedi.
iki parmakta ilerlemeyeyim mi dedim . istersen ilerle ama gerek yok sonrası kolay.sen makas hareketini yap sonraki aşamaya geçeceğiz dedi.
bu arada gece yatmadan da olsa egzersize devam et bence

sağol canım tedavini benimle paylaştığın için.. Ben de makas deneyeyim o vakit. Çok teşekkürler.. Mutlu haberlerle görüşmek üzere inşallah..

nasilsiniz iyisinizdir insallah.. ben zor gunler geciriyorum saglik problemlerim var nerdeyse 1 aydir iliskiye giremiyorum bi kez denedik sadece sokup cikardik oluyormu olmuyormu diye oldu.. onun disinda hic yapamadik.. doktora gittim hamile kalmam da yasak iyilesmem lazim bi kac ay beklicem.. lutfen banada dua edin moralim cok bozuk :14::14::14::14: herkes ilerledi alisti sayilir ben hala ayni yerdeyim yanii offf... neyse herseyin hayirlisi napalim beklicem mecburr... :50::50::50::50:

hayırdır canım neyın var ?

umut sana mesaj yazdım ama ekran gıttı o an ve 1 saattır son sayfaya gıdemıyorum

mesajını sımdı gorebıldım

dedıgın gıbı hamd etmek gerek bazı durumlar ıcın..

canım nolur kacma kactıkca gökten mucıze ınmıcek
her berat kandılı aglıyarak secdeye kapaınırdım Allahım bu sene kaderımı değiştir diye
zahmetsiz rahmet olmaz bunu nasıl unuturum ben bı adım atıcamkı Rabbım bın adım atsın bana dertlerımı kolaylamada
sen ugras cabala ınankı bı sekılde korkularını yenıyorsun
ben hala nasıl yendım dıye dusunuyorum panık atak hersey bıttı yendım umarım sende bunu yasarsın kacma erteleme yeter ki ..

haklısın cnm hayatta her görevin bi öncesi var yaşamak için nefes almak yürümek için ayağa kalkmak oturmak için eğilmek gbi her sonranın bi öncesi var rabbim banada başlamak için güç nasip etsın ınsallah... tez zamanda kurtulurum ben vee herkes...

yarın akşama bi saat koy kafanda mesela 23:30 olabılır ama tabı yıne sen bılırsın cnm buraya yaz okuyanlar görür ve yetiştırır inşallah en son da sen dua nı eder bağışlarsın cnm :16: hepimiz adına vesile sen oldun çünkü allah razı olsun......

bencede çileklim allah sende razı olsun okuyorsun her ne kadar burdaki arkadaslar dadece burdan konussa tanısmıs olmasakda birbirimize bağlanıyoruz bu sayede de beraat kandili yüzü suyu hürmetine inşallah vajili olanlar kurtulur bebek isteyenlere allahım bebek hamile olanlarada kolay bi hamilelik gecittiriri inşallah rabbim herseyi biliyo o ne zaman ol dersde o zaman olur

ben buradan bütün vajinismus sorunu olanlara gaz vermek istiyorum kimler yapmadı ki siz yapamayasınız? Bu dünyadaki milyarlarca kadından ne farkınız var? Bir gece duamda Allahım sen ol demeden hiçbir şey olmaz yalvarıyorum bu derdimin geçip gidivermesine de ol de ve oluversin dedim. Bu duamın içtenliğinin sonradan farkına vardım ki 2 gün sonra bu sorunum çözülmüştü. Tabi mutluluk gözyaşlarım da cabası.. Yeter ki kapıyı çalmasını bilelim. O o kadar büyük ki çaldığımız kapıyı neden açmasın.. Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı kandiller..

bencede çileklim allah sende razı olsun okuyorsun her ne kadar burdaki arkadaslar dadece burdan konussa tanısmıs olmasakda birbirimize bağlanıyoruz bu sayede de beraat kandili yüzü suyu hürmetine inşallah vajili olanlar kurtulur bebek isteyenlere allahım bebek hamile olanlarada kolay bi hamilelik gecittiriri inşallah rabbim herseyi biliyo o ne zaman ol dersde o zaman olur

cnm sende iyi baslamıstın sanırım dımı kulak çöpünü almıştın ama kac tane almıstın hatırlamadım şimdi:17:

ben buradan bütün vajinismus sorunu olanlara gaz vermek istiyorum kimler yapmadı ki siz yapamayasınız? Bu dünyadaki milyarlarca kadından ne farkınız var? Bir gece duamda Allahım sen ol demeden hiçbir şey olmaz yalvarıyorum bu derdimin geçip gidivermesine de ol de ve oluversin dedim. Bu duamın içtenliğinin sonradan farkına vardım ki 2 gün sonra bu sorunum çözülmüştü. Tabi mutluluk gözyaşlarım da cabası.. Yeter ki kapıyı çalmasını bilelim. O o kadar büyük ki çaldığımız kapıyı neden açmasın.. Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı kandiller..

canım sen egzersiz yapamadıgnı birden yendignı yazmıstın pozisyon önemli dierek ama açmamıştın nasıl oldugnu anlatırmısın ayrıntılı sakıncası yoksa...

cnm dün gece geçmişlerde gezerken sanada cok rastgeldım gercekten sende bayaaa uğrasmıssın :6::6: bde doktor ismi yazanlara nasıl hamle yapıp savurmanıda tebessümle okudum :9::9:çook şükür kurtulmussun....

canlarım meraba nabersinizzz?? kızlar duayı yarın akşama kadar süre vermişsiniz ben 500 almıştım sanırım yetiştiremciem 250 ancak okuyabilirim.benden 250 almak isteyen varmıı?

Back
X