• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

benide eklediğin için çok teşekkür ederim şimdi benim içinde arkadaşlar okuyacaklar mı ? ben kaç tane okuyacağım bugün başlıcam okumaya

benide eklediğin için çok teşekkür ederim şimdi benim içinde arkadaşlar okuyacaklar mı ? ben kaç tane okuyacağım bugün başlıcam okumaya
Canım şu an eksiğimiz yok, ama okuyan arkadaşlardan bu akşama yetiştiremeyen illa ki olacaktır, gün içerisinde gelip yazarlar, onlara yardımcı olabilirsin. Aktif ol, ara ara gir foruma :34:.
Bu 4444 bitsin, bir dahakine de verebiliriz, biz sürekli devam etmeyi planlıyoruz.

Son düzenleme:
evt kesin karar verip korkuların üzerine gitmek lazım...psikolojik olarak galiba hazır değilim..aynen bende giriyo diyorum geri çıkartıyorm aynı şeylerimi yaşıyo bu vaji hastaları ama bak sen başarmışsın inş bende başarırım...başaranlara ne kadar mutlu oluyorm anlatamam bu laneti yaşayan bilir..bana dua et bitsin artık..

evet aynı yollardan geçiyoruz yani sende ve diğerleride birgün başarma evresine ve hatta hepimiz varsa nasibimizde anne olmanın yüceliğinede ulaşıcaz inşallah ama önce sabır deveyi bağla tevekkül et yani biz elimizden geleni yapalım gerisini en iyi şekilde rabbim tamamlar zaten evet bak sela gerçekten çok doğru söylemiş o pozisyonda çok rahat oluyo hatta ben üstte kontrol bendeyken bile selanın önerdiği pozisyon daha rahat geldi öyle olunca bi anda oluveriyo herşey ve ben hala aynı tedirginliği yaşasamda hemen bi nefes alıp veriyorum ve popocuğumu kaldırıyorum sonra 2 sn yede olay tamam oluyo :51:gerçekten işe yarıyo bende denemeni tavsiye ediyorum

evet aynı yollardan geçiyoruz yani sende ve diğerleride birgün başarma evresine ve hatta hepimiz varsa nasibimizde anne olmanın yüceliğinede ulaşıcaz inşallah ama önce sabır deveyi bağla tevekkül et yani biz elimizden geleni yapalım gerisini en iyi şekilde rabbim tamamlar zaten evet bak sela gerçekten çok doğru söylemiş o pozisyonda çok rahat oluyo hatta ben üstte kontrol bendeyken bile selanın önerdiği pozisyon daha rahat geldi öyle olunca bi anda oluveriyo herşey ve ben hala aynı tedirginliği yaşasamda hemen bi nefes alıp veriyorum ve popocuğumu kaldırıyorum sonra 2 sn yede olay tamam oluyo :51:gerçekten işe yarıyo bende denemeni tavsiye ediyorum

berat kandılımız kutlu olsun arkadslar....

canım ben bu duayı okumak istiyorum ama 4444 defa ben tek başıma kısa sürede bitiremem. herhngi bi süresi varmı mesela okunmaya başlandıktan sonra örneğin 3 günde bitmesi gerek gibi. bide duaya baktım pek kısa bir dua değil 4444 defa nasıl okuyabilirki bir insan. ben 3,5 yıl oldu hala yenemedim defalarca intiharın eşiğine geldim. duygusuz ruhsuz gülmeden yaşıyorum artık hayatı acıktığımı bile hissetmiyorum. lütfen beni bilgilendirir misiniz hepiniz kaç günde bitiriyorsuznu bu duayı?

canım sakın böle intihar gibi yanlış şeyler düşünme ve asla aklından bile geçirme kul bittim dedği anda rabbim yettim kulum der o yüzden sesini daha çok duyur rabbime o seni ve hepimizi tabiki en iyi şekilde duyuyor ama duamızı kabul etmek için en hayırlı zamanı bekliyor o yüzden hiç vazgeçme
klasik bi söz olacak ama çok doğru olduğunu düşünüyorum
rabbine dönüp çok derdim var deme!
dertlerine dönüp benim çok büyük rabbim var de
ve sırtını rabbine daya o elbet birgün avuçlarına koyuverir dileklerimizi ama bunun tek şartı duada ısrarcı olmak ve sabırlı olmaktır
inşallah bu mübarek günde rabbim senin ve tüm arkadaşlarımızın hepimizin derdini sıkıntısını bitirsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah amin

canım sen egzersiz yapamadıgnı birden yendignı yazmıstın pozisyon önemli dierek ama açmamıştın nasıl oldugnu anlatırmısın ayrıntılı sakıncası yoksa...

evet hiç egzersiz denemedim çok itici geldiğini düşündüğüm için dahada kaçarım diye düşündüm hep. kayganlaştırıcı kullanmayı denedik yani erkek üstte pozisyon şeklinde denemiştik şimdiye kadar. canım çok yandığı için baş kısmını bile alamamıştım önceleri. yine aynı yöntemle derin nefes alarak baş kısmını biraz acı çekerek biraz kendimi telkin etmemle aldıktan sonra yan dönme pozisyona geçtik bu pozisyonda çok derin birleşme olmuyo. yavaş ve üstten baskısız olduğu için o kadar rahatlıkla olduki sonrasında hiç acı çekmedim bir bakmışım ki olmuş bitmiş. eşime diyorum ki hiç acımıyo yoksa olmadı mı falan:) yani bilinçaltımda acı olucak diye bi düşünce oluşmuş. yani demek istediğim kimine göre erkek üstte pozisyon ilk ilişki için en ideal pozisyon olsada bana yan dönme pozisyonu çok rahat ve acısız geldi. bu kadar basit ve acısız olması geçen 1 sene bu yüzdenmiymiş diye hayıflanmama engel olamadı;) umarım bu önerim bir çok kişiye şans getirir.

canlarımmm bugün iş görüşmem var demiştim işe alındım yarın başlıyorum bu yüzden çok mutluyum bundan sonra geceden geceye girmeye anca vaktim olucak. bol bol kegel egzersizleri yapıyorum sadece. sizler nabtınız var mı ilerlemeler

canlarımmm bugün iş görüşmem var demiştim işe alındım yarın başlıyorum bu yüzden çok mutluyum bundan sonra geceden geceye girmeye anca vaktim olucak. bol bol kegel egzersizleri yapıyorum sadece. sizler nabtınız var mı ilerlemeler

yeni işin hayırlı olsun canım benim yeni işim bana uğur getirmişti işe girdim ve vajiyi yendim inşalla seninde öle olur:16:

nasılsın kayıp keyfin nasıl canımm...:21:

çok şükür canım... koşturmacayla uğraşıyoruz işte... ok uzun geldi bana ama sadece 4 gün yokmuş netim :)) ama özledim hani... yenen var mı kızlar bende gaza geleyim... nasıl gıcıksam bir daha deneyemedim o günden beri :14:

sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

evet hiç egzersiz denemedim çok itici geldiğini düşündüğüm için dahada kaçarım diye düşündüm hep. kayganlaştırıcı kullanmayı denedik yani erkek üstte pozisyon şeklinde denemiştik şimdiye kadar. canım çok yandığı için baş kısmını bile alamamıştım önceleri. yine aynı yöntemle derin nefes alarak baş kısmını biraz acı çekerek biraz kendimi telkin etmemle aldıktan sonra yan dönme pozisyona geçtik bu pozisyonda çok derin birleşme olmuyo. yavaş ve üstten baskısız olduğu için o kadar rahatlıkla olduki sonrasında hiç acı çekmedim bir bakmışım ki olmuş bitmiş. eşime diyorum ki hiç acımıyo yoksa olmadı mı falan:) yani bilinçaltımda acı olucak diye bi düşünce oluşmuş. yani demek istediğim kimine göre erkek üstte pozisyon ilk ilişki için en ideal pozisyon olsada bana yan dönme pozisyonu çok rahat ve acısız geldi. bu kadar basit ve acısız olması geçen 1 sene bu yüzdenmiymiş diye hayıflanmama engel olamadı;) umarım bu önerim bir çok kişiye şans getirir.

hmmmmm inşallah cnm üst pozisyon benım için zaten kabus cnm ben hayatta eşimi alamıorum üste sanki beni kandırıp birden yapıcakmış gbi korkuya kapılıorum :53::53:

çok şükür canım... koşturmacayla uğraşıyoruz işte... ok uzun geldi bana ama sadece 4 gün yokmuş netim :)) ama özledim hani... yenen var mı kızlar bende gaza geleyim... nasıl gıcıksam bir daha deneyemedim o günden beri :14:

sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

bşe yaptıgım yok cnm benım evle uğrasıom :31: sadece kegel yapıorum şu sıra :69: galiba tatile gdıcezz ama ben istemiorum eşim bana soğuk oldugunda sanırım ben daha cok istekli oluyorum yenmek için ama böyle durumumuzu takmadıgnı gözlemlediğimdede salıyorum kendimi erteliorum bunu fatkettimm :31::31::31::31:

al benden de o kadar sanki böyle zorla yapcakmış gibime geliyor bende eşim üstte yapamıyorum diğerlerinide beceremiyorum ama neyse

ay canım yaaa:70::70: sende beni görüyorum resmen körler sağırlar durumu var canım ikimizin arasında bakalım bız nasıl yenıcez en azından seni görünce içime bi ferahlama gelmedi desem yalan olur burdaki herkes benden cesaretliydi herkes az da olsa yapabiliyor ilerliyor ben yerimde sayıyodum tek kendimi ucube gbi falan hıssetmeye baslamıstım :27::27:

ay canım yaaa:70::70: sende beni görüyorum resmen körler sağırlar durumu var canım ikimizin arasında bakalım bız nasıl yenıcez en azından seni görünce içime bi ferahlama gelmedi desem yalan olur burdaki herkes benden cesaretliydi herkes az da olsa yapabiliyor ilerliyor ben yerimde sayıyodum tek kendimi ucube gbi falan hıssetmeye baslamıstım :27::27:

bende öyle hissediyordum canım kendimi hala hissediyorum. Allahım bu kadar zor mu bu iş ya sanki böyle o işi yapmayı denerken içimden parçalar kopuyor ölcek gibi zandediyorum kendimi. bi de komik gelcek ama ilk geecemizde biz o işi yaptık bile zandediyoduk kan gelmesini bekliyoduk cahilliğin sınırı yok yani sonradan anladık yapamıyomuşuz

Ayy çok sevindim :8:, bende çalıştığım birimi değiştirmek istiyorum ama olmuyor :5:, dua bekliyorum kızlarrr.

bşe yaptıgım yok cnm benım evle uğrasıom :31: sadece kegel yapıorum şu sıra :69: galiba tatile gdıcezz ama ben istemiorum eşim bana soğuk oldugunda sanırım ben daha cok istekli oluyorum yenmek için ama böyle durumumuzu takmadıgnı gözlemlediğimdede salıyorum kendimi erteliorum bunu fatkettimm :31::31::31::31:

pişt noluyo salıyon mu hemen kendini kız... boşuna dememişler kaçan kovalanır diye... herifler kaçınca biz kovalıyoz demi :)) birde şöyle bi durum var yenince de onlar bizi kovaluycak ama bizim pek kaçasımız gelmez galiba :)) tatlım bak ne güzel tatile de gidecekmişsiniz rahatla biraz... en azından biraz egzersiz denemeye çalış kuzum eşin de sevinsin sen çabalıyorsun diye... tatilde bi mutluluğunuz olur bi umudunuz olur... ama egzersiz yapmasanda kegellere her zaman devam et gülüm sakın vazgeçme o kasları kullanmamızı sağlıyor alışıyoruz jkasıp gevşetmeye

Back
X