• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

beyazlalede dua istemişti, kızlar bu gece önemli, isim isim dua edelimmmmm..... 4444 e katılmayanlardan da serbsest dua bekliyoruz, ramazana kadar inşallah yenmeyen kalmazzz. aminnnnn.

Allah kabul etsin kızlar.rabbim herkesin arzusunu,isteğini versin O bizim halimizi bizden çok biliyor.maşallah okunmuş çok şükür rabbim eksikleriyle kusurlarıyla kabul etsin.amin

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, waves, uras82.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

beyazlalede dua istemişti, kızlar bu gece önemli, isim isim dua edelimmmmm..... 4444 e katılmayanlardan da serbsest dua bekliyoruz, ramazana kadar inşallah yenmeyen kalmazzz. aminnnnn.

çileklim senin çok emeğin geçti Allahım kabul et.bu salavat hürmetine yukarıda adı geçenlerin istediklerine nail eyle.AMİN

kandilimiz mübarek beraatini alanlardan eylesin bizi Rabbim
dualarımda sizi andım kızlar Rabbım hepımızın yüzünü güldürsün
bililnen bılınmeyen ne sıkıntılarımız varsa feraha cıkarsın inşallah:29:

çilekçim tefriciye kaldı ise bu gecenın sabahıda aynı sevaplarla dolu ıkındı namazına kadar
bu yuzden ıkındı namazına kadar tefrıcıyelerı bız cekıp bıtırebılırz sabaha kadar arkadaslardan ses cıkmazsa ..

umut canım sen nickinimi değiştirdin?umut86 mıydın önceden

Eveeeeeeet benim yawrum senin son durumun ne cnm insallah bu dua ile herkes kurtulur amiin bende brinden sey duymustum müberek gecede esiniz istiorsa onu geri cevirmeyin aksine yerine getirmek sevap diee tabi ben onun yalancisiyim:1::1::1::1:

son iki gündür karadenizde inanlmaz bi yagış var sel felaketi burda can aldı biraz once yine yagmur bastırdı suan simsekler cakıyor ve elektrık kesildi lütfen dua edin kızlar olurmu

Eveeeeeeet benim yawrum senin son durumun ne cnm insallah bu dua ile herkes kurtulur amiin bende brinden sey duymustum müberek gecede esiniz istiorsa onu geri cevirmeyin aksine yerine getirmek sevap diee tabi ben onun yalancisiyim:1::1::1::1:

bebiş benm durumum 12cm .en son öğlen çalıştım işte gitgel yaptım falan aparata alıştım sayılır..ondan sonrada iş güç yaptım dua ettim bolca kendime ve burdaki herkese.cnm ben eşimi bekliyorum iştee onun istemesini bekliyorum yani hazırım aslında bilmiyorum umarım bugün yarın başardımm yazabilirim..bu mübarek geceden sonra umarım vajili kimse kalmaz kızlar içim ferahladı benm Allahım dualrımızı kabul edecek inşallahhh

Simdi gordum cnm hic bos gecirirmiyim bu dertdeyken ama tabi rabbim dermansiz dert vermesin ...simdi kalktim duadan hepimiz icin yal vardim rabbim duymustur insallah döktügüm yaslarin her damlasi birinize gelsin ben aciz bi kul olarak ne kadar dogru istedim bilemem ama istedim yalvardim hepimizin dertlerine care diledim kuşkusuz rabbim birimizinkini kabul eder sizleri cok seviorum....:16:

neyse tatlım uyudun galıba bende cıkıorum gergın moddayım bu aralar ama evdekınden iim yınede Allah a emanet olun arada bı gelerım belkı buraya Allah kabul etsın dualarınızı:31:

arkadaşlar herkese günaydın. yeni bir günde tüm isteklerinizin gerçekleşmesi umuduyla..

canım bende senin gibi çok umutsuzum benimde ayın 17 sinde 1 sene olucak lütfen karamsar olma lütfen böyle düşünme burada hepimiz sana yardımcı oluruz.

evet canım hepimiz dua edicez bol bol inş Allah ın izniyle atlatıcaz

bu bende de oluyor wawesimmm hala kız gibisin kız gibi giyiniyosun çok güzelsin diyolar içimden gülüyorum bende bi an için sevinç oluyor sonrası buruk =(

bir defasında eşimin halası bana dedi ki kalçan genç kız gibi duruyo. içimden dedim ki nasıl anladı alnımda mı yazıyo acaba diye.

son iki gündür karadenizde inanlmaz bi yagış var sel felaketi burda can aldı biraz once yine yagmur bastırdı suan simsekler cakıyor ve elektrık kesildi lütfen dua edin kızlar olurmu

canım samsundasın sanırım sende.ben hayatımda öyle bi yağmur görmedim ya.şimşek çakarken gece 5-6 kere yataktan zıpladım.yıldırım düşüyordu sanki.Allah korusun herkesi inşallah.

kızlar günaydın inşallah dün benim içinde dua eden biri olmustur ben hiç ibadet yapamadım niyetliydim orucumu acınca mide bulantısı bas agrısı çok kötüydüm kafamı kaldıramadım inşallah banda dua eden biri olmustur.

Back
X