- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #113.321
galiba yapamayacm,,, umutsuz vakayım,,,p...s denemlerindeyim başını bile alamıyorum...pozisyon mu bulamıyorum,,,,biraz aldım yanma hissttim,,kötüyüm
(((((((((((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba yapamayacm,,, umutsuz vakayım,,,p...s denemlerindeyim başını bile alamıyorum...pozisyon mu bulamıyorum,,,,biraz aldım yanma hissttim,,kötüyüm(((((((((((((
kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
Ciksssyaparsin yaparsin, Yapacaksin baska çare yok.. Nerde takiliyosun
açık yazacm,,, pozisyon bulamıyorum,,,üstte başladım p..s denemesine. eşim tam yatar pozisyonundayken yapamıyorum,,,kucak kucağa yapmaya çalışıyorum,,,bilmiyorum olmuyo yanlış mı yapıyorum yavaş yavaş deniyorm almayı ama olmuyo başını bile alamadım bide yanma hissettim öyle işte...moralim bozuldu
Pazardan pazara daha iyidi ya canim.. Ben yine 200 alirim cnm
Oda olurpersem be aksamından persembe aksamına muabrek gun banane bencede öyle ıyı :)
4444 dua okuyabilecek arkadaşlar, sayı bekliyorum, salı gününe kadar süremiz var...
Canim sen egzersize daha yeni baslamamismiydin? Hangi asamadaydin egzersizde?
üstte denemek istersen sert zeminde deneyin.. Esin yere yatsin (açik olcak ksra bakmayn) bacaklarini kapasin sen dizlerinin üstüne çömelerek elinle yerlestirip girdir o sekilde çok kolay oluyo..
Altta denemek istersen yan taraflara dogru iyice aç bacaklarini ve havaya kaldir pop¨nun altinada yastik koy..
En çok bu pozisyonlarda yenenler oluyo canim.. bide yatarak bacaklarini kendine çekik yanlara dogru iyice açip ayaklardan destek alip pop.nu biraz havaya kaldirmak (popoyu kasmadan)
cnm ben yeni başlamadım. buraya üye olmadan önce başlamıştım. üye olduktan sonra çileklipuding yardımıyla iki parmağı öğrendim yaptım...sonra p...s başladım ama yok 4 gündür buranın takipcisiyim yenenler olmuş bile..açık yaz olsun bazıları yazıyo anlamıyorm üst pozisyonda yanlış anlatımsa düzelt erkek uzanık kadınsa dizleri üzerinde oturur vaziyette yani dik kurmak lazım eşinin üzerine eğilmek felan yok...kusura bakma bi türlü başaramadığım için pozisyonu sorup duruyorm
privacy ben ilk ilşkimi başardıktan sonra ertesi gün hemen ikinciyi denedim. ilk günden kalma deformeyle birazcık yanma hissettim ama devamında bir sorun çıkmadı. sonra zaten gerisi gelir bu defa sen istekli olmaya başlarsın durum öyle gelişiyo yani. bu arada kızlar hamile kalmak isteyenler listesine beni de eklerseniz çok mu bir şey istemiş olurum acaba. aranıza yeni katıldım sonuçta.
est cnm. özel atiyorum simdi tamam..
cnm özelden bana msj geliyo ben atamıyormuşum..100 msj yazmalıymışım....çok saol dediklerini deneyecm...inş bişeyler başarırım...
waves tebrikler darısı başımıza..bana anlatırmısın nasıl başardın özellikle p...s denemelerinde naptın...çok ihtiyacım var....özelden de yazabilirsin..